USB billentyűzet takarító divájsz teszt

2013.02.03. 11:05

mrgergoke

Sziasztok!

Ma egy USB-s billentyűzet takarító kütyüt szeretnék bemutatni. Sajnos a képek ezentúl is linkeken lesznek elérhetőek, de legalább normális minőségben. Nem kell őket kisebb méretre vágni, stb.

Képek

No tehát.

Első körben érdemes megjegyeznem, hogy utálom, ha retkes a billentyűzetem. Nagyon utálom. És retkes alatt értek pár kis porszemcsét, hajszálat (ezt főleg), szempillát, szöszöket stb. Mivel mindet nem tudom törölgetéssel és fújogatással kiszedni, gondoltam, hogy megveszem ezt a kis izét.

Mit is mondhatnék? Az, amire számítottam és mégsem.

Kezdjük az elején. Saját csomagolása volt, ugyanis átlátszó, kemény műanyagba burkolták, amiben saját hátlapot is kapott színes feliratokkal, meg instrukciókkal. Ritka dolog. Kibontottam kellően felizgatott állapotban, hogy na majd ezzel megszabadítom a világot a portól. Szó, mi szó, kicsit meglepődtem, mikor észrevettem (képen is látszik), hogy miből van a szívófej lapos ellipszis alakú "szívókája". Kérem szépen, feldarabolt használt biciklibelső. Biciklibelső. Nem csalás, nem ámítás. Az én példányomon rajta van például egy átmérő.

Ez szerepel rajta: itt van elvágva-->| "Ø 13)           E20"

Szétszedve egy nagyon vékony kis szűrőt találunk (nem tudom, milyen anyagból van). Az enyém nem is volt teljesen a helyén, ezért vissza kellett igazítanom, ami nem volt egyszerű művelet. A szűrő minden kisebb húzásra szakad, nagyon óvatosan kell vele bánni, a befőttes gumi, amivel oda van szorítva meg állandóan felgyűri, úgyhogy ez nem volt egyszerű művelet.

Kapunk hozzá kiegészítőnek egy disznó (sertés, éééérrttteeeeed?!), szóval szőrös fejet. Nem tudom mire jó, hogy 3 különböző szívónyílása van, ezzel sem működik jobban, mint az eredetivel. Viszont nagyon jól ki lehet piszkálni a dolgokat a sertékkel, ez plusz pont.

Bekapcsoltam és jól meglepődtem. Olyan hangja van, mint egy modern porszívónak. Lehet még mellette beszélgetni, de azért zavaró. Ez persze sok egy ilyen kis kütyühöz képest. Sebaj, nézzük mit tud. Elkezdtem tologatni és próbálgattam, hogy milyen messziről szívja fel a dolgokat, illetve a kezemen mekkora szívóerőt érzek. Sajnos csalódást okozott, a vártnál is gyengébb. Szívóerő szinte 0, és olyan mint egy buta kisgyerek. Ha nem tolod a szájához közvetlenül a kanalat, akkor nem tudja, hogy meg kell enni. Ez sem szívja fel a legkisebb porszemet sem, amíg szinte bele nem piszkálom a szájába. Nagyobbakat alapjáraton sem mozgatja meg. A másik érdekesség, hogy van rajta elvileg egy "High-power mode" is, amire a kapcsoló 3. állása lenne a megoldás. A probléma az, hogy nem csinál semmit, ergo 2. állás = 3. állás. Az égvilágon semmi különbség nincs köztük. Ezt nem tudtam mire vélni. Nemsokára (pár hét) megjön egy másik ugyanilyen cucc, ha van változás, azt külön cikkben fogom tárgyalni.

Összegzésképpen annyit tudok mondani, hogy egyáltalán nem elég erős. Viccnek nagyon jó, és még olcsó is, szóval aki röhögni akar egyet, az ne riadjon vissza! Alapjában véve viszont nem érdemes megvenni.

 

komment

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr215060001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása