USB Wifi adapter teszt

2013.01.28. 16:45

mrgergoke

Természetesen ez sem volt saját csomagolásában, csak ott hevert az aprócska driver CD mellett a borítékban. Gépbe dugása után 3 mélyebb pittyegést hallatott a rendszerem, melyről azt feltételezem, hogy nem ismeri fel. A legkevésbé sem, azaz fogalma sincs, hogy mit csatlakoztattam rá. Semmi baj, mert ugye kaptunk CD-t.

 

Ez a meglehetősen furcsa telepítősegéd fogadott az autorun után. Mivel nem ismerem a típusát, kísérleteznem kellet, hogy rájöjjek: a legelső a helyes driver és utility. Innen már minden sínen volt. Amint telepítette, használható is volt.

Egészen használható kis programot kapunk hozzá, bár a százalékok mutatják, hogy a két szomszédos hálózatot éppen csak befogja. Gyakorlatilag használhatatlan ilyesmire, de házon belül remekül működik, tehát szerintem érdemes megvenni!

Itt megvásárolható egy csomó USB wifi adapter.

Meg itt is.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr595049422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása