Termékválogatás, Csehország -Elektromos cuccok a fa alá

2017.11.21. 09:45

Jackal_

mokas_terkep.jpgMegnyílt a Gearbest sokadik raktára, most éppen Csehország a helyszín, ami egy teljesen érdektelen információ...lenne ha ez nem az Európai Unión belül történt volna. Ez két nagyon fontos dologgal jár együtt, egyrészt, mivel EU ország, semmilyen többletköltség nem származik a vám, az ÁFA és a postai kezelési költség triumvirátusából, másrészt simán megjönnek a termékek az ünnepek előtt, vagyis gyorsabb, mint a szokásos szállítási módok. Mivel mi magunk is sűrűn rendelünk innen, válogattunk nektek az elérhető műszaki cikkek közül.

onda.png

Honnan lehet tudni, hogy egy árú származási helye Csehország? A Gearbest oldalán az EU5 raktárjelölést láthatjuk a termékek neve fölött. A választék persze nem vetekszik a kínai kiszolgáló helyekkel, de azért már elég sok mindent lehet kapni itt is, például remek robotporszívókat. Kicsitől a nagyobb modellek felé haladva, az első az iLife A4S, ami szuper lapos és négyféle tisztítási móddal harcol a kosz ellen, ráadásul hengerkefével is rendelkezik, ami szőnyegen is hatékony.

11_1_1.png

Nagyobb testvére az iLife V5S Pro az előbbieken túl felmosni is képes a hengerkefe kárára, míg az iLife V7S Pro mindkét előbbi testvére előnyeit kombinálja. Aki pedig a csendes takarítás híve, az választhatja a V7 Super Mute modellt is.

1478261797_www_satsis_info_alfawise-h96-pro.jpg

TV boksz fronton az Alfawise H96 Pro+ termékei ajánlottak, létezik 3/32-es és 3/64-es variáns is - mi is teszteltük és nagyon szerettük -, akinek pedig kapacitás gondjai lennének, bővítheti a készülékeket micro SD kártyával is. 7.1-es Android, duális WiFi, gigabites LAN, csak hogy néhány nyalánkságot említsek az extrák közül, de például 2 Terrabyte-ig kezeli a külső merevlemezeket is. Hasonló kvalitásokkal rendelkezik a Beelink GT1 is, némileg alacsonyabb áron kelletve magát.

dssd.jpg

Csehország Tablet fronton sem áll rosszul - már amíg van, mert a készletek rohamosan fogynak -, itt van például az ujjlenyomat olvasóval is felvértezett 10,1 colos 2560*1600 pixel felbontású kijelzővel szerelt Ondva V10 Pro, ami 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat vonultat fel. Hasonló hardverrel érkezik az AlldoCube Free Young X5, a 8 colos tablet 3/32 GB-os kiszerelésben vásárolható meg, amelyben egy MTK8783 nyolcmagos processzor vitézkedik. Aki pedig egy igazán combos tabletre vágyik, az repüljön rá a Cube Mix Plus 2 in 1-re, ami Core M3-7Y30 processzorral, 4 GB RAM-mal és az egyik leggyorsabb háttértár technológiát felvonultató, 128 GB-os SSD modullal érkezik.

u2.jpg

Nem akartam lelőni a poént, de telefonokból is Dunát lehetne rekeszteni. Az egyik kifejezetten jellegzetes készülék az Oukitel U20, ami az árához képest megdöbbentően jó képeket készít, 23.000 forintért cserébe. Aki agyonüthetetlen készüléket keres, az nézzen körül a Blackview háza táján, a BV7000 például egy 4/64-es strapatelefon. Tavaly elástam az egyik modelljüket az eplényi sípályán a hó alá, és gond nélkül kibírta. Ellenlábasa a friss és ropogós Ulefone Armor 2, amely a túlélőképességein és szenzorpalettáján túl 6 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat vonultat fel, egy olyan processzor és GPU együttessel - Helio P 25 és Mali-T880 -, amivel akár játszani is lehet.

sd-2.jpg

Akik a hosszú üzemidőre esküsznek, azok vessenek egy pillantást az Ulefone Power 2-re, a szintén 4/64-es készülék 6050 mAh-s akkumulátorral domborít. Tovább bolyongva a telefonok rengetegében, megjelent a Maze Alpha fejlesztett variánsa, aminek 6 GB RAM-mal szerelt verziója krémes ablakgörgetés ígér, míg a Leagoo Kiica MIX a kávanélküli kijelzők  és dupla kamerák legújabb hullámát igyekszik meglovagolni. Szofisztikáltabb verziója a Vkworld MIX Plus, ami elsősorban árával és külsejével hódít.

free-shipping-blueskysea-g1w-cb-car-dash-camera-dvr-recorder-1080p-nt96650-chip-ar0330-lens-g.jpg

Ezzel persze a felsorolás nem ért véget, remek ár/érték arányú autós menetrögzítő kamerákat is árulnak, mindkettőt nagyra értékelte például a Dashcam portál.  A G1W-CB járt is nálunk, ha le tudunk adni a minőségi követelményeinkből, egy kifejezetten jó képpel rendelkező darabot húzhatunk be. Az A118C pedig az egyik legdiszkrétebb kamera a piacon, nekem például remekül elfért a középső visszapillantó tükör takarásában. Titkos esélyesként  pedig ideszúrnám a Lenovo okoskarkötőjét, ami ennyiért valószínűleg nem rossz vétel, ismerve a gyártó jó minőségű termékeit.

sdfsds.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8813331927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása