Kínai okostelefonok kiváló árcédulával

2017.09.10. 23:01

Jackal_

fds_1.jpgAz európai áruházak polcain pár tízezres költségvetésből maximum egy hároméves nyomógombos telefont tudunk venni. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit tegyen az, aki nem rendelkezik vastag pénztárcával és új telefont szeretne? A GearBest webáruház tudja erre a megoldást, hiszen a náluk kapható okostelefonok közül sokat találunk nagyon alacsony árcédulával.

A sort nem is nyithatnánk mással, mint a Blackview nagyjából 12.500 Ft-ért kapható készülékével, ami 5.0 inch-es megjelenítővel és négy magos processzorral rendelkezik. A 18%-kal olcsóbban kapható Uhans A6 16 GB belső tárhellyel és 2 GB RAM-mal próbálja meggyőzni a vásárlóit. A válogatás „legdrágább” készüléke a Geotel Note, ami még így sem kerül 30.000 Ft-ba sem, és EU raktárból is elérhető. A készülék támogatja a 4G hálózatot és akár két SIM kártya kezelését.

A Geotel termékénél nagyjából 12.000 Ft-tal olcsóbban kapható az Allcall Rio. A legújabb Android 7.0 futtató telefon két színben rendelhető a GearBest raktáraiból. Végül pedig egy igazán különleges darab: M-net Power 1. A 13.000 Ft-ért megvásárolható készülék 5050 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, segítségével végre elfelejthetjük a rendszeres napi töltést.

thumb_72671_default_big.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6012779738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása