Történetek a kínai kommunista iparvilágból - Van, amit nem kéne erőltetni

2016.06.17. 12:23

mrgergoke

p1495g-eu-1-89c6-9eh1.jpg

Nagyon szuper az UMI Super, meg tök jó, hogy van rá promóciós ajánlat, meg minden anyám kínja, de azért vannak dolgok, amiket még Kínában sem lenne szabad. Például ilyen videót készíteni a termék reklámozása alkalmából. Ha találok valami érdekességet kint, és megpróbálom megosztani veletek, mindig írok hozzá valami hülyeséget, de legalábbis valami minimális kedvcsinálót, egy gyenge spoilert, akármit. Vannak viszont alkalmak, amikor egy élmény annyira összetett, hogy a szavak cserben hagynak. Ez annyi kőkemény, hogy nem tudom leírni. Ezt látni kell.

Az agyonreklámozott UMI Super promóciójához (külön, csak ezért) készített a Tomtop webáruház mittommilyen videjós csapata egy kisfilmet, de hát ez... írjátok majd le helyettem.

A telefon amúgy tényleg nagyon jónak tűnik, meg jó az ára is, de könyörgöm, kint tényleg ilyen videókat forgatnak munkaidőben? Ez majdnem jobb, mint politikusnak lenni.

Korábban már írtam erről a gépről egy hírt, most 40 dolcsi OFF kuponnal 179.99 dolcsi a vége ingyenes szállítással. Ez mondjuk tényleg nem hangzik rosszul, de ezen a videón nem bírok túljutni. Kinek az elgondolása volt ez? Egyáltalán mi okból készült el? Engem miért nem fizet senki azért, hogy hülyeségeket csinálok? Kínai akarok lenni.

Elvetemült látogatóim itt tekinthetik meg a ketyerét, meg ide van belinkelve ez a csodavidi is.

Kupon kód: 40UmiSuper

3 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr648814584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skylin 2016.06.19. 16:50:43

Igen, kint tényleg ilyen reklámokat forgatnak munkaidőben, tökéletes kínai reklám :D :D :D

mrperfect 2016.06.20. 21:36:29

Azt hittem már a telót teszteled... az mikor várható? Amúgy ez a reklám annyira nem gáz szerintem.. európai szemmel simán átsiklok rajta.. a kínaiaknak biztos felkelti az érdeklődését..

Sia 2016.06.24. 14:14:56

Ázsiában minden reklám ilyen, vagy még ilyenebb. ez semmi ahhoz képest, amit a japánok forgatnak :)) Mi a baj vele? Legalább kreatív, nem az egytucat mobilreklám ugyanazzal a sémával.
süti beállítások módosítása