Kínai maszturbátorok - ha még nem volt elég mára az internetből

2016.01.02. 11:31

mrgergoke

bg00001_b.jpg

,,Mi többet akarhatnál, mint egy punci és segg maszturbátor egy sörös dobozban? Nyisd fel a tetejét, és készülj fel a csapatásra ezzel az ultimét kézi maszturbátorral! A szuperpuha Fanta belső olyan érzést kelt, mint igazából, vagy csakis jobbat!". Ezzel a marketingszöveggel próbálják (tévedés, nem csak próbálják!) eladni a kínaiak a filléres maszturbátoraikat. Eddig sosem mutatott tartalom következik, csak erős idegzetű olvasóim kattintsanak!

Ez annyira felkavarta a lelkivilágomat, hogy nem tudok túllépni rajta, muszáj kiírnom magamból. Hát miez. Először nem hittem a szememnek, amikor Banggoodon megláttam az intim kiegészítők kategóriát. Aztán megint nem hittem neki, amikor betöltötte a kismillió alkategóriát, meg a képeket. Órákat el lehet tölteni azzal, hogy nézegeted őket, úgyhogy tudom ajánlani mindenkinek, a cikk alján van link, addig meg tessék olvasni.

Nos, a legjobb, amit találtam, azt hiszem a fentebb is mutogatott sörös doboz punci & segg volt. Ettől kreatívabb dolgot egyszerűen nem lehet kitalálni. Az univerzum kimaxolta önmagát. A sörös doboz kinézetű kézi maszturbátornak körülbelül ugyanannyi értelme van, mint a sperr diffis horgászbotnak. Semennyi. Hogy lehet két ennyire egymáshoz nem passzoló, tökéletesen irreleváns dolgot összehozni? Melyik nép képes erre? Hát persze.

Amúgy belegondoltatok már, hogy valakinek az a munkája ott, azzal gürcöl nap mint nap, hogy műpuncikat tervez? De most komolyan, gondoljunk bele. Reggel felkel, megissza a kávéját, aztán a hatalmas szmogban beautókázik, vagy betömegközlekedi magát a munkahelyére. Leül a számítógépe elé, bekapcsolja, kér egy újabb pohár kávét az automatából, és amikor visszaér és felállt a rendszer (éééérted, felállt, eheháuhuö), elindítja a 3D-s tervezőprogramot, hogy tovább tervezze a műpuncit a jónépnek. Tervezés közben azon gondolkodik, hogy az a felső ív, amit ő egy egyszerű spline line-ként adott meg, vajon kapjon-e erőteljesebb görbületet, jobb érzés lenne-e kicsi sárga farkának, ha beledugná. Aztán hó végén pénzt kap azért, hogy minden nap ezt csinálja. Egészen különleges világban élünk. Mi félünk az ufóktól, aztán lehet, hogy ők meg jó messze elkerülik az egész Földet, tudván, hogy milyen állatságok mennek itt.

- Delta a központnak. Ismétlem, delta a központnak. Szén alapú életformát fedeztünk fel a Naprendszerben, megpróbáljuk felvenni velük a kapcsolatot, jóváhagyást kérek.

- Vettem Delta, engedély megadva. Azonnali jelentést kérek az akció után.

...

- Mayday-mayday-mayday! Az életformák olcsó, alacsony minőségű művaginákkal támadnak! Az összintelligencia súlyos csökkenését tapasztaljuk, akció lefújva! A környezet nem biztonságos, minden egység azonnali hatállyal forduljon vissza!

Nagyjából így tudom elképzelni, ahogyan az idegenek majdnem kontaktba lépnek velünk. És ha valakinek mindez még nem volna elég, tekintse meg az alábbi kéz nélkül használható, állítható szögű, rögzíthető maszturbátort. A csúcsok csúcsa. Most megint használjuk egy kicsit a fejünket. Valaki, valahol eltöltött nagyjából fél-egy órát azzal, hogy animált GIF-et csináljon egy állítható szögű műpunciból. El sem bírom képzelni, mit válaszol az ilyen, amikor hazaérve megkérdezi a zasszony, hogy ,,Mi volt ma, Drágám?". Mondjuk lehet, hogy egy ilyen melósnak pont nincs is szüksége asszonyra.

sku229931.gif

Ennél a modellnél egyébként arra is felhívják a vásárló figyelmét, hogy legyen kedves nem erőszakos körülmények között használni. Ha a zsenialitás egy jéghegy volna, ez lenne a csúcsa.

Nézzük tovább. Az asszony nem engedi popsiba? Kit érdekel? Megközelítőleg 4000 forintért megvásárolható egy sokkal jobb segg! Ez bármikor előkapható, és használható, ráadásul igen ízlésesen van megtervezve. Unnak a haverjaid? Nem érzed magad szórakoztatónak a bulikban? Ez már a múlt! Kapj elő egy hordozható segget, és garantáltan a figyelem középpontjában leszel!20121126155022691.jpg

Verdikt

Mit mondhatnék ezekről? Nézzétek meg magatok, én éppen eleget láttam, amíg megírtam ezt a kis szösszenetet. Ilyen nincs a világon, ezek tényleg csak a kínaiak lehetnek. Más nem tud ilyen állat marketingszövegeket kitalálni, és szerintem sehol máshol nem lehet 3000 forintért sörös dobozba oktrojált műpuncit vásárolni. Légyszi szavazzatok, hátha attól jobban leszek.

Uff.

komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr358225126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása