Ultimate sportszett – Xiaomi Amazfit Stratos és AirDots

2019.04.13. 07:10

Atika11

stratos_4.jpg

Ma egy olyan sportszettet hoztunk nektek, amely tökéletes futáshoz, kerékpározáshoz és temérdek más mozgásformához. Az adatok rögzítésére a Xiaomi Amazfit Stratos számunka a befutó, ezt most nagyon jó áron kínálják a Gearvitán, az AirDots pedig ajánlott mellé, hogy ne unatkozzunk, ugyanis képes Bluetooth-on keresztül lejátszani a kedvenc zenéinket.

 

Xiaomi Amazfit Stratos okosóra

Xiaomi Amazfit Stratos egyike azoknak az óráknak, melyeket bátran ajánlunk mindenkinek. A Huami és a Xiaomi közös modellpalettájának mára sikerült lefedni a teljes piacot, mindenki talál számára megfelelő modellt. A Stratost kifejezetten azoknak javaslom, akik imádnak sportolni, ugyanis képes a Strava szinkronizálásra.

img_20190213_182115-1984x1488.jpg

Bluetooth-os pulzusmérőt is csatlakoztathatunk hozzá, ez óriási áttörés, így végre nyithattak azok felé, akik tényleg komolyan veszik a pulzusszámmal kapcsolatos edzéseket. Én is így használom, csak arra figyeljetek oda, hogy ne kizárólag ANT+ szabvány szerint kommunikáló mellkaspántot vegyetek mellé. A másik szuper dolog a 4 GB-os beépített memória, melyre elég sok zene elfér, úgyhogy tényleg bátran el lehet indulni mobil nélkül sportolni. Nincs is annál rosszabb, mint cipelni a sok cuccot, ezért ajánlok mellé egy vezeték nélküli fülhallgatót is.

stratos.jpg

A Stratos kiváló mindenes, hiszen vízálló, ami miatt már úszni is lehet benne, ez a Verge-ről sajnos nem mondható el. Ezt mondjuk elég sok óra sikerrel teljesíti, de az úszás monitorozása már csak kevesek kiváltsága. Durván egy év használat után sem látok egyetlen karcot sem a kijelzőn, pedig aktívan sportolok, napi szinten használom, így hát óhatatlan, hogy néha oda ne csapjam valahova, mégis állja a sarat.

startos2.jpg

Remek választás kerékpározás és futás mellé, hiszen a beépített GPS segítségével rögzíti az útvonalra vonatkozó adatokat. A saját szenzoraival használva szinte elképesztő üzemidőre képes, nálam nem ritka a 6-7 nap sem úgy, hogy legalább 3×1 órát sportolok. A GVYRiStraos kuponkóddal 40.000 Ft-ért vásárolható meg, az áfamentes szállításért pedig 2000 Ft-ot kell fizetni. Ez nagyon jó ár, csapjatok le rá!

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi AirDots vezeték nélkül fülhallgató

A futás, kerékpározás mellé a szenzorokat remélhetőleg már meg is vásároltátok a Stratos személyében, úgyhogy jöhet mellé a muzsika, azt pedig a Xiaomi AirDots szolgáltathatja. Az Apple AirPods sikereit igyekszik meglovagolni a Xiaomi ezzel a modellel, azonban töredékáron kínálja a saját megoldását. A YRAirdots kuponkóddal 9.800 Ft-ba kerül, ezért áfamentesen juthattok hozzá, elég az 1.200 Ft-os szállítási módot megvenni mellé.

airdots.jpg

A Xiaomi AirDots egy Bluetooth 5.0 alapú, vezeték nélküli fülhallgató, amely használható monó és sztereó módban is.  Type-C csatlakozós telefonok hívták életre ezt a kategóriát, ugyanis az ilyen készülékek általában már nem kapnak jack aljzatot, ennek valószínűleg helytakarékossági és vízállósági okai vannak. Hasonló a kialakítása, mint az Apple eszközének, azaz a tokja egyben egy bölcső is, amivel kétszer abszolválható a 0%-ról 100%-ra töltés, ez ráadásul 30 percnél többet nem vesz igénybe.

616383-xiaomi-airdots-earphones.jpg

4-5 órás üzemidőt garantálnak, ami több mint elég, a tokban lévő teleppel együtt, ezzel elég messzire el lehet futni vagy kerékpározni. Eszméletlenül könnyű darabok, a beépített akkumulátorral együtt is csak 4,2 gramm fülenként, a vezérlés pedig szenzációs, ugyanis érintésérzékeny, szóval nem gombot kell nyomogatni, ezek mind nagyon jól jönnek sportolás közben, de a hallójáratod is megköszöni majd. Természetesen headsetként is funkcionál, azaz telefonálni is tudunk a Xiaomi AirDots-cal. Ahogyan minden ilyen eszköz, a Xiaomi is kommunikál az összes Bluetooth-os telefonnal, tehát Apple készülék mellé is vásárolható, de a Stratos is fel fogja ismerni.

Itt megvásárolható >>

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4314760016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.07.04. 15:38:17

Egyébként akinek van, a Stratos mér pulzust? Nem a specifikáció érdekel, mert papíron a Bip is mér pulzust, gyakorlatilag meg nem, pusztán algoritmikusan állít elő valamit, hanem a tapasztalatok.

KolompárRómeó 2019.07.04. 15:38:21

Nekem 4 hónap után pont úszás közben halt meg végleg, kihullott a hátuljából az a villogó zöld izé, vizet kapott a belseje. Garanciás volt és nem a pénzt kértem vissza, nem más termékre cseréltem be, hanem egy ugyanilyet kértem újra. Jó kis gép.

misterK 2019.07.08. 18:22:38

Stratos: egy éve használom, azóta volt uszodában, tengerben, Dunában, Balatonban (izzadságban :) ). A legnagyobb parám, hogy lekapcsol a szíj (ahogy ez teremben már megesett) és elmerül. Erre az esetre csináltam egy kezdeteges karpántot neki, remélem működik majd :)
Egyébként jó cucc!
süti beállítások módosítása