Érdekel az öt legjobb vezeték nélküli fülhallgató?

2019.03.16. 07:34

Atika11

1.: Érdekel az öt legjobb vezetnék nélküli fülhallgató? - RendeljKínait

A vezetnék nélküli fülhallgatók egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a piacból, ezt felismerték a nagy gyártók is. Az Apple sikerein felbuzdulva megjelentek a kínai gyártók is a saját portékáikkal, és bizton állíthatjuk, hogy jobbnál jobb termékekkel rukkoltak elő. A mai cikkünkben bemutatjuk nektek az öt legjobbat.

 

Xiaomi Mi AirDots Pro

A Xiaomi Mi AirDots megjelenése indította be a piac pörgését, ez volt az első olyan fülhallgató, amely megfizethető áron kínált egészen jó minőséget. Azonban ez a szint sokaknak kevés volt, ezért rukkolt elő a Xiaomi a Pro változattal. Ez az eszköz minőségre nagyon közel áll az Apple AirPods-hoz, azonban harmadáron kínálják.

2.: Xiaomi Mi AirDots Pro

A GVAdotsPro kuponkóddal 24.000 Ft-ért vásárolható meg, ebben benne van az EU Priority Line is, amivel jó esély van az áfamentes szállításra. Külön nem fogom részletezni a többi fülhallgatónál, de mindnek így fogom megadni az árát.

3.: Xiaomi Mi AirDots Pro

Az szinte biztos, hogy tízórás üzemidő hozható vele. Csak a töltőkapszulán keresztül táplálhatjuk, ez egyáltalán nem negatívum, sőt. Szerencsére Type-C csatlakozót kapott a tok, úgyhogy ha mostanság vásárolt telefont használtok, akkor a kábelek különbözősége sem fog gondot jelenteni. Fontos újítás, hogy AAC-képes az AirDots Pro, és természetesen iOS-es eszközökkel is kompatibilis.

4.: Xiaomi Mi AirDots Pro

A fülhallgatók oldalanként 5,8 grammosak, és megfelelnek az IPX4 szabvány követelményeinek, szóval baromi könnyűek és csepergő esőben is lehet velük futni, a beépített mikrofon miatt akár melózhatsz is közben. Én erre a modellre tenném le a voksomat, bár a Honor megoldását is nézzétek meg, az is nagyon ütős lett, ha pedig a hangminőség a fő szempont, akkor az Edifier a helyes út.

Itt megvásárolható >>

 

Sabbat E12

A Sabbat E12 egyel alacsonyabb árkategóriában indul a csatába, de egyedi megjelenésével és a jó minőségű driverével szintén az élbolyba tartozik. A képeken látszik, hogy ez egy viszonylag nagyméretű fülhallgató, azonban a hangminőségnek ára van, nem véletlen, hogy a JMLab Grande Utopia több mint két méter magas és 200 kg. Kicsit erős párhuzamot vonni a két eszköz között, de a nagyméretű membrán a kategóriájában kiemelkedő.

5.: Sabbat E12

A bölcső segítségével 3-4 alkalommal fel lehet tölteni, az üzemidő pedig 4-5 óra körül lesz egyetlen töltéssel, bár ez a hangerő függvényében változhat. A hangminőség tekintetében a technológiából fakadó hátrányokon felül nem kell több kompromisszumot kötnünk. A gyártó szerint hozza a Sennheiser IE 80 S szintjét, ami egy impulzív adat. A GVSE12YRC kuponkóddal 15.000 Ft-ba kerül.

Itt megvásárolható >>

 

Lenovo Air

Örömmel jelenthetem be, hogy a közkedvelt Lenovo Air éppen nálam van, és oltári pozitív az első benyomásom róla. Azt tudni kell, hogy ez egy filléres termék a kategóriájában, a Lenovo név pedig elég jó garancia. Pici, a formája miatt kompakt és marha jól néz ki az egész, süt róla a minőség.

6.: Lenovo Air

Én vezetéshez mindig Bluetooth-os verziót használok, zenét hallgatni pedig vezetékes fülhallgatóval szoktam, de tök feleslegesnek találom a két eszközt, ráadásul a madzag állandóan össze vissza áll, súlyos másodpercekbe kerül, hogy csatlakoztatni tudjam a telefonomhoz. Az autóban pedig állandóan probléma, hogy lemerül a headsetem, ugyanis annak nincs ilyen frankó tokja, ami akkor is tölti, ha én éppen az igazak álmát alszom az ágyamban, tehát végre nem a szivargyújtó mondja meg, hogy ki a főnök.

7.: Lenovo Air

Ráadásként, a mai Type-C-vel felszerelt mobilokhoz is inkább ez a kialakítás a nyerő, navigálni és zenét hallgatni maximum addig tudok, míg van nafta az akkumulátorban. Üzemidőben elég jó, 2-3 órán keresztül működik a benne lévő 55 mAh-s teleppel, de a kapszulával ezt 10 órára bővíthetjük.

8.: Lenovo Air

A Lenovo Air másik nagy előnye az ár, hiszen az öt legjobb füles közül őt tudjátok a legolcsóbban megvásárolni. A HULairRYC kuponkóddal 11.700 Ft-ba kerül, az itthoni árából két darabot is bezsebelhettek a Gearvitán.

Itt megvásárolható >>

 

Honor FlyPods Youth

Végre a Honor is előrukkolt a saját megoldásával AirPods témakörben, aminek személy szerint nagyon örülök, mert elképesztően erős termékeket szoktak letenni az asztalra. Találtam is egy orosz videót, amiben bemutatják, érdemes megnézni, mert impresszív a minősége.

Megtalálhatjátok Huawei AM-H1C néven, így ki is dobja a kereső, hogy itthon 26.000 Ft-ért lehet hozzájutni, ami egyáltalán nem magas ár, azonban a Gearvita ennél olcsóbban adja. A GVHHTWS kuponkóddal mindössze 17.500 Ft-ba kerül, szerintem ez egy megfontolandó ajánlat, mert tutira megér ennyit.

9.: Honor FlyPods Youth

A füles akkumulátora 2-3 órát bír, a töltőkapszulával pedig 12 óra a teljes üzemidő, amivel kiemelkedik a mezőnyből. A legnagyobb ütőkártya szerintem a dizájn, ami magasan veri a hasonló termékeket, ez persze az én szubjektív, kissé ízlésficamos véleményem.

10.: Honor FlyPods Youth

A kétmikrofonos, zajszűrős technológia miatt valószínűleg telefonálni is ideális választás, úgyhogy ugrojatok rá gyorsan, tuti nem bánjátok meg.

Itt megvásárolható >>

 

Edifier TWS3

Az Edifier TWS3 azért került be a válogatásunkba, mert ők a kínai Sennheiser, eddig minden termékükkel meg voltunk elégedve. Jelen válogatásunk legdrágább terméke, de a jó hangminőséget nem adják ingyen. Kuponkódot most nem kaptunk hozzá, de EU Priority Line szállítással együtt is bőven 30.000 Ft alatt marad az ára, ha egészen pontos akarok lenni, akkor 28.000 Ft-ot fognak levonni a számládról.

11.: Edifier TWS3

Diszkrét megjelenésű, ugyanis nem lóg ki annyira, mint mondjuk a Honor, de szintén szépre sikerült termék. Az Edifier TWS3 másik előnye, hogy négyféle színvariánsban elérhető, tehát mindenki kedvére válogathat.

12.: Edifier TWS3

Az üzemidő 12 óra, ezzel előkelő helyre kerül, az IPX4 tanúsítvány miatt pedig úgy látom ez egy jó választás, ha futásról beszélünk. Ez volt tehát a mi válogatásunk, szerintünk ez most az öt legjobb választás, ha AirPods kihívóról beszélünk.

Itt megvásárolható >>

7 komment

Címkék: fülhallgató Bluetooth Lenovo Xiaomi Edifier TWS

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5514689488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyurma6 2019.03.19. 20:49:02

Klassz dolgok, de azért megjegyzem, hogy vezetés közben fülhallgatóval zenét hallgatni nagy könnyelműség. Vezetésnél azért kellenek a külső információk,a forgalom zajából árado infók ( mentő , tűzoltó stb).A mindent túlbömbölő zene is okozott már baleseteket. Ez legalább olyan veszélyes, mint menet közben sms -t irni.

gyurma6 2019.03.19. 20:49:14

Klassz dolgok, de azért megjegyzem, hogy vezetés közben fülhallgatóval zenét hallgatni nagy könnyelműség. Vezetésnél azért kellenek a külső információk,a forgalom zajából árado infók ( mentő , tűzoltó stb).A mindent túlbömbölő zene is okozott már baleseteket. Ez legalább olyan veszélyes, mint menet közben sms -t irni.

Csb 2019.03.19. 20:50:25

Ertem en, hogy ez a cikk a vezetek nelkuli fulesekrol szol, de nem birom szo nelkul hagyni, hogy ez mekkora baromsag.

Egy ujabb kutyu, amit tolteni kell, lemerulhet, es kulonben is rohadt draga. En nem banom, hogy van ilyen opcio, hasznalja az, aki akarja, de az nagyon bosszant, hogy egyre kevesebb olyan telo van, ahol van eselyem mindenfele konverterek nelkul hasznalni a gyonyoru hangu, nem lemerulos, nem kesleltetos analog fulesemet.

Az meg kulon vicc, hogy egyes fulesekhez meg dedikalt appot is kell telepiteni... Hat mindenkinek elment az esze?!

balkon-úr 2019.03.19. 20:50:39

Pl: a Huawei p10 lite nem használható csak vezetékes fülhallgatóval. A rádió nem szól csak bedugott jack-el (antenna). Az appok meg a képernyő zár után pár percel elhalgatnak. Tehát nem lehet zsebre tenni a telót csak aktív képernyővel használható. Marad a vezetékes füles. :-(

igazi hős 2019.03.19. 20:51:19

"Ez az eszköz minőségre nagyon közel áll az Apple AirPods-hoz, azonban harmadáron kínálják." Magyarán nem eszetlenül túlárazott divatholmi, csak simán túlárazott divatholmi. A Xiaomi mára elhitette a világgal, hogy minőséget árul és ennek megkérheti az árát. Úgy tűnik, bejön neki.

"A gyártó szerint hozza a Sennheiser IE 80 S szintjét, ami egy impulzív adat." Az, hogy a gyártó mit mond, az többnyire véleményes, de egy kínai cégnél jellemzően inkább megmosolyogtató. Középkategóriát épp súroló telefonokról áradoznak a gyártók, hogy mennyivel jobbak az aktuális iPhone/Samsung csúcskészülékeknél.

pocokgeci 2019.03.19. 20:51:20

ej, tudsz írni... (csak nem helyesen)
süti beállítások módosítása