Tavaszi Windows leárazás – 3.800 forintos Windows 10 Pro

2019.03.04. 07:48

Atika11

main.jpg

Hamarosan megérkezik a tavasz, de azért még nincs olyan jó idő, hogy a szabadban töltsük a mindennapokat. Ezt meglovagolva indult el újabb akció a Goodoffer24-en, amihez még exkluzív kupont is adunk nektek, így 3.800 forintért vásárolhattok Windows 10 Prot.

A Goodoffer24.com az az oldal akiktől remek áron szerezhettek be mindenféle Microsoft terméket, de akár játék szoftvereket is vásárolhattok tőlük. Mind tudjuk, hogy milyen drágák a Microsoft termékek, de ha a legújabb játékokat nézzük, ott sem rózsás a helyzet.

windows.jpg

A Goodoffer24 felajánlott nekünk egy exkluzív kuponkódot, amivel az olvasóink 15% kedvezményt kapnak az amúgy is alacsony árból. Az XLGORK15 kuponkóddal az alábbi árak érvényesek az oldalon:

Hogyan rendelhetünk a Goodoffer24.com-ról?

A vásárlás pont annyira egyszerű, mint bármelyik webshop esetében. Vegyünk példának egy Windows 10 Professional licenc vásárlást a fent említett kupon felhasználásával. Csak rákattintunk az „Add to cart” gombra a termék adatlapján, majd a kosarunkat megnyitva az „Apply coupon code” részhez beírjuk az XLGORK15 kódot és kiválasztjuk az „Apply coupon” lehetőséget. Ezzel aktiváltuk a kedvezményt és már ugorhatunk is a fizetés részre a „Proceed to Checkout” gomb megnyomásával.

chrome_2019-02-21_11-17-58.png

A lehetőségek közül a legérdemesebb a PayPalt választani, hiszen az egyik legjobb vásárlóvédelemmel rendelkező rendszer a piacon, így 180 napon belül bármikor kérhetünk pénzvisszafizetést, ha valami problémánk lenne a vásárolt termékkel. A fizetést követően rövid időn belül emailben érkezik meg a vásárolt „termék”.

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email érdemes megnézni a spam mappátis. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használhatnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10 Pro

Microsoft Office

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Goodoffer24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Goodoffer24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Goodoffer24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Goodoffer24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1214666831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekertabor · provo.blog.hu 2019.07.25. 20:38:57

Én rendeltem tőlük tavasszal egy win10 licenszet, friss telepítést csináltam egy vadiúj ssd-re, de a kapott kódot nem fogadja el aktiváláskor.
süti beállítások módosítása