Low budget nagybevásárlás

2019.01.24. 08:22

Atika11

low-budget-cuccok.png

Ismét kitett magáért a Gearbest a legújabb akciójával. Egyszerű a sztori: minél több terméket veszel, annál több kedvezményt kapsz. Ettől függetlenül annak sem kell megijednie, aki nem akar egy komplett áruházat házhoz rendelni, mert már két termék vásárlásánál is 20% kerül levonásra a végösszegből, három vagy több terméknél pedig elérhetjük a 30%-os maximum kedvezményt. 

 

A mindenre képes kártyaolvasó

olvaso.png

USB 3.0 csatlakozójának köszönhetően rögtön a számítógéphez tudjuk csatlakoztatni, onnantól pedig csak rajtunk múlik, hogy melyik olvasót használjuk: van benne két darab USB 3.0, SD- és micro SD kártya olvasó és micro USB is. Az USB 3.0 segítségével pedig az adatátvitel is sokkal gyorsabb. Kicsi, zsebben is elfér, a teljes ára pedig 3.000 forint, de ez csak rajtatok múlik, hogy az akció keretében hány százalékot tudtok lefaragni a végösszegből.

Itt megvásárolható >>

 

Micro USB - Type-C átalakító

type-c-usb.jpg

Maradjunk az átalakítóknál, azon belül is Type-C és micro USB közötti adatátvitelre alkalmasaknál. Épp még egy olyan átmeneti helyzetben élünk, ahol a legújabb telefonok már Type-C csatlakozóval rendelkeznek, de bőven akad még olyan készülék a piacon, amin micro USB bemenetet találunk. Ennek áthidalására tökéletes ez a kis eszköz. Ha a közelben csak "régi" micro USB kábelünk van, de a telefonunk éppen lemerülni készül, akkor hatalmas hasznát vehetjük ennek a kis 500 forintos kütyünek. A csomagban rögtön kettőt is kapunk, így még teljes áron is megéri, nemhogy több termék vásárlása esetén, kedvezménnyel.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Wowpad mágneses tábla 

xiaomi-mijia-wowstick-wowpad-2-black-20180416114124135.jpg

Annak érdekében, hogy szerelés közben ne veszítsük el a csavarokat – legyen szó telefonról, drónról vagy svájci kakukkosóráról – érdemes beszerezni ezt a mágneses táblát. A négyzetrácsos felület segítségével pozícionálhatjuk is az épp kiszedett csavarokat, a mágnesessége pedig megakadályozza, hogy azok elguruljanak. 1.100 forintot bőven megér szerintem, hogy ne kapjunk minden egyes szerelésnél agyérgörcsöt.

Itt megvásárolható >>

 

Sötétben foszforeszkáló ragasztószalag 

vilagito-ragasztoszalag.png

A 3 méter hosszú, 1 cm széles öntapadós csíkban az a pláne, hogy foszforeszkál. Maximum 30 perc alatt feltöltődik bármilyen fénynél, és akár 6 órán keresztül is képes irányt mutatni a sötétben. Szinte bárhova ragaszthatjuk, de a termék adatlapján jó ötleteket is láthatunk ezzel kapcsolatban. Dekorációs célból felrakhatjuk falra, autóra, gördeszkára, de ha éjszaka szeretnénk biciklizni, akkor a láthatóságunkhoz és biztonságunkhoz is hozzájárulhat ez a csík. Ára 1.400 forint, de érdemes esetleg többet is rendelni belőle, hátha kevés a 3 méter. Két terméknél 20%, három termék esetén 30% kedvezményt kapunk a végösszegből.

Itt megvásárolható >>

 

Mini USB LED lámpa

led.png

Ha nincs a laptop billentyűzetednek beépített háttérvilágítása, mindenképp jó, ha van egy ilyen lámpa kéznél. Nálam is dolgozik egy ilyen, és rendkívül hasznos az esti órákban. Hajlítható, így a számodra megfelelő szögben képes megvilágítani a klaviatúrát. Öt különböző színben kapható és 300 forintba kerül.

Itt megvásárolható >>

 

Sonoff vezetéknélküli ajtó-ablak riasztó

sonoff_eredmeny.jpg

A Sonoff márkával már többször találkozhattatok a RendeljKínait oldalán , és mindig jó véleménnyel voltunk róla. Elsősorban okosotthonok építéséhez készítenek eszközöket, jelenleg a vezetéknélküli riasztójukhoz lehet potom pénzért hozzájutni. Felszerelése egyszerű, a két részből álló készülék egyik felét az ajtóra, a másik felét az ajtófélfára kell felragasztani. Mágneses érzékelőjének köszönhetően azonnal hangosan jelez, ha kinyílik az ajtó. Ha letöltjük az eWelink appot, egy helyen megtekinthetjük az okosotthonunk eszközeinek állapotát. 1.100 forintba kerül, ami azért meglepő számomra is, mert egy "butább" verziót sem kaphatunk már ennyiért. Jelenleg több Sonoff termék is jó áron kapható, így az okoskapcsolójuk és a remek Sonoff okoskonnektor sem maradt ki.

Itt megvásárolható >>

Az akcióban résztvevő további termékek itt találhatóak >>

Szólj hozzá!

Címkék: válogatás egyéb technológia olcsó otthon elektronika Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr3814585436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása