Ezek a legjobb kínai cuccok 10.000 forint alatt

2018.12.14. 23:41

Atika11

pexels-photo-325153.jpeg

Érdekel, hogy mik voltak az idei év sztárjai a 10.000 Ft alatti kategóriában? Most megtudhatod, hiszen összegyűjtöttük a legmenőbb, legkelendőbb és leghasznosabb kínai kütyüket 2018-ból, amikért nem kell sok pénzt a kasszánál hagyni.

Kicsi Groot váza

A legcukibb dolog, amit valaha láttunk a Kicsi Groot váza, amibe bármilyen kis szobanövényt elültethetünk. Ha mégsem szeretnénk vázának használni, természetesen rengeteg más felhasználási módot is találhatunk neki.

groot.jpg

Lehet ceruzatartó, gyűjthetünk benne aprót, de akár egyszerű dísznek sem utolsó. A Marvel fanok elolvadnak majd tőle, ezt garantálhatom. Most alig 3.000 forintért szerezhetjük be a gyönyörűen kidolgozott Kicsi Grootot.

Itt megvásárolható >>

 

BlitzWolf BW-S7 5 portos töltő

A BlitzWolf nem titkoltan az egyik kedvenc márkánk, ha kábelekről és töltőkről van szó, és ez a termékük is egy igen kiemelkedő darab. Az öt portjából egy QC3.0 képes, és összesen 40 wattos teljesítményt bír egyszerre kisajtolni magából. Ember legyen a talpán, aki ezt ki tudja használni egyszerre.

bw-s7.jpg

Szerencsére, ha valaki mégis kipróbálná mennyire terhelhető a BW-S7, nem kell félnie, mindenféle védelemmel ellátták a cuccot, így biztosan nem fog kisülni. Most igen kellemes, 5.500 forintos áron lehet hozzájutni, ami ezért a teljesítményért nem összeg.

Itt megvásárolható >>

 

Digoo DG-YS11 elektromos fogkefe

Rengeteg elektromos fogkefével találkozhatunk már a boltok polcain, az elrettentő erő pedig mindig az áruk. Amikor az ember meglátja a vaskos árcédulákat, egyből letesz egy ilyen eszköz beszerzéséről, de szerencsére nem csak azok a márkák kiválóak, amiket itthon lehet megkapni.

chrome_2018-12-14_16-04-10.png

A Digoo elektromos fogkeféi hozzák ugyanazt a színvonalat, mint a nagy gyártók termékei, mégis csak 9.000 forintot kell érte leszurkolni. Ennyi pénzért kapunk indukciós töltést, öt féle mosási módot, időzítőt, hogy tudjuk mikor ért véget a tisztítás és még két extra fejjel is megajándékoznak. Mi már több mint fél éve használunk ilyet, és még mindig csak jót mondhatunk róla.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi 70mai autós menetrögzítő kamera

Manapság nagyon könnyű egy budapesti dugóban egy baleset résztvevőjévé válni. Azt szokták mondani, hogy a bajt jobb megelőzni, de ha ez nem sikerül, akkor ezzel a kamerával legalább bizonyíthatjuk, hogy nem mi okoztuk a karambolt. A Full HD felbontásban rögzítő Xiaomi 70mai az egyik legegyszerűbb dolog a világon.

70mai.png

Felragasztjuk a szélvédőre, rakunk bele egy micro SD kártyát, bedugjuk a hozzá kapott szivargyújtós töltőbe és már működik is. A kamera az autó indításakor elkezd dolgozni, és a hozzá tartozó telefonos applikáció segítségével bármikor visszanézhetjük a felvételeit. A Xiaomi 70mai 11.000 forintba kerül, amivel a kategóriája legjobbjává lehet nyilvánítani.

Itt megvásárolható >>

 

BlitzWolf BW-FYE4 vezetéknélküli fülhallgató

A BlitzWolf idén, minden előjel nélkül robbant be a valódi vezetéknélküli fülhallgatók piacára. A kategória legnépszerűbbje egyértelműen az Apple Airpods, de valljuk be, iszonyat drága. Ha valaki hasonlóra vágyik, mint amit az almás cég terméke nyújt, akkor bátran ajánljuk a BW-FYE4-et. 

fye4.jpg

Az agybadugós megoldással operáló füles Bluetooth 5.0 kompatibilis, így az energiafelhasználása igen csekély. a gyártó szerint 4 órát is kibírnak egy töltéssel az egységek, a hozzájuk tartozó tokkal pedig négyszer is teletölthetjük őket szuflával. Érdemes megemlíteni, hogy a fülhallgatókat külön-külön is használhatjuk headsetként, ugyanis mindkettő megkapta ugyanazt a kezelőszervet. A 15fye4 kuponkóddal 9.300 forintért vásárolhatjuk meg a BlitzWolf BW-FYE4-et.

Itt megvásárolható >>

Szólj hozzá!

Címkék: válogatás fülhallgató töltő technológia kiegészítők otthon elektronika fogápolás Bluetooth DVR Xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2014483124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása