Xiaomi M365 roller és sok más termék akciós áron – A világ legolcsóbb gigabites routerével

2018.10.19. 11:33

Toobee

 

nyito_15.jpg

Xiaomi M365 roller, robotporszívó és a világ legolcsóbb gigabites routere vár ma rátok, egy kis 3D nyomtató fűszerezéssel, valamint olcsó AKG fülhallgatóval. Nagyon jó kuponokat mutatunk, ráadásul a drágább tételek németországi raktárból érkeznek, úgyhogy már áfával terhelt árat fizettek ki, és várni sem kell rá hetekig.

 

Xiaomi M365 roller

Teszteltünk már több Ninebot elektromos rollert is, érdemes elolvasni őket. Hasznos eszközök, főleg a városokban élőknek lehet kiváló alternatívája az egyre öregedő tömegközlekedési eszközöknek, akiknek pedig emberundora van, különösen jó döntés a beszerzés.

 

Azt hiszem, nem alaptalanul favorizáljuk a Xiaomi termékeit, ezért most a Xiaomi M365 roller kerül bemutatásra. Az ára az L5151YD kuponkóddal 129.000 Ft németországi raktárból. A 18650 cellákból felépülő akkumulátor 280 Wh-s, amivel körülbelül 30 km távolságra juthatunk el a 12,5 kg-os guruló techdemóval.

escooter_xiaomi.jpg

Szerintem elég durva, hogy akár 25 km/h-val is repeszthetünk, bár ECO módban 18 km/h-ra korlátozza a sebességet, ezzel kedvezően befolyásoljuk a hatótávot. A teljes feltöltés 5 órát vesz igénybe, tehát aki messzire jár dolgozni, kalkulálhat úgy, hogy egy munkaidő alatt biztosan teljesen fel tudja tölteni a lemerült akkumulátort. A Gearbest-en jelenleg bő 30.000 Ft-tal drágább az európai verzió, tehát jó áron kínálja a Cafago.

A Xiaomi M365 itt megvásárolható

 

iLife V7s Plus robotporszívó

Az iLife termékeit szeretjük, bár nem ők a leginnovatívabb cég a piacon, de általában amit tudnak, azt nagy biztonsággal teszik, mindezt kedvező ár mellett, és néha még meglepetést is képesek okozni. A tesztünkben bővebben is olvashattok az elődről, a V7s Plus-ban pedig azt imádjuk, hogy az egyik legcsendesebb porszívó a piacon.

Az L8295Y kuponkóddal 48.000 Ft-ért vásárolható meg németországi raktárból, áfamentesen. Aki szereti nagy dobozokat, az imádni fogja kibontani az iLife V7s Plus-t, ugyanis hatalmas gépről van szó. Képes felmosni, és a hengerkefe segítségével a szőnyegeinket is tisztán tudja tartani.

ilife.jpg

A portartály látszólag ugyanakkora maradt, valójában viszont a mérete 600 milliliterre nőtt, ami az elődmodell sajátján 100 ml-rel tesz túl. Külön víztároló tartályt is mellékeltek a robothoz, így takarítás és a felmosás közötti váltást ennek kicserélésével kell kezdenünk. Az iLife egyik legnagyobb előnye az, hogy szinte alig hallható munka közben, méréseink szerint 45-50 dB körül mozgott a hangnyomás.

Az iLife V7s Plus itt megvásárolható

 

Xiaomi Mi Router 3G

Nos, elérkeztünk a számomra legkedvesebb tételig, a Xiaomi Mi Router 3G-ig. Amikor bekötötték az 1000 Mbit-es Digi-s netet, akkor kezdtem el kutakodni, hogy mire válthatnám le a korosodó TP Link routerem. Hosszas kutakodás után a verdikt az lett, hogy vagy szánok rá 40-50e Ft-ot, vagy megveszem a Mi Router 3G-t. Nyilván az utóbbi verzió mellett döntöttem, és milyen jól tettem.

router2.jpg

Az L105PA kuponkóddal 11.000 Ft-ért vásárolható meg, ez áfahatár feletti, bár az enyém simán átcsúszott a vámosok kezei között. Azért érdemes a megjegyzésbe feltüntetni, hogy “Please, ship by ZDP/BDP”, így nem kell majd aggódnunk. Szóval a router tökéletesen ellátja a feladatát a Xiaomi saját szoftverével is, egy mobil segítségével pillanatok alatt be tudjuk állítani a Play Store-ból letölthető applikáció segítségével. Azonban aki komolyabb dolgokat is szeretne vele csinálni, az a Padavan fw-t is fel tudja rá tenni, ugyanis egy az egyben megegyezik a hardver az egyik Asus routerrel.

mi_router.JPG

Amennyiben igény mutatkozik rá, és rendeltek páran ilyen gépet, akkor kérlek jelezzetek a komment szekcióban, és össze fogok rakni egy részletes cikket, amiben leírom, hogy hogyan tudjátok okosítani a gépet. Elég nehéz téglásítani, de azért alap jártasság nem árt hozzá. A WiFi-je 5 GHz-et is támogat, úgyhogy a sebességgel nem lesz gond.

mi_router2.jpg

Rendszeresen töltök le vezeték nélkül 13-14 MB/mp sebességgel úgy, hogy egy fal is akadályozza a kommunikációt, kábelen pedig szinte teljesen képes kihajtani a gigabites netet, persze ehhez már hardver is kell. Szóval mindenkinek ajánlom, aki olcsón keres szuper routert. Figyelem, a Mi Router 3, "G" nélkül egy sokkal gyengébb modell, úgyhogy ne dőljetek be az olcsóbb ajánlatoknak.

A Xiaomi Mi Router 3G itt megvásárolható

 

Anet A8 3D nyomtató

Nyomtatós berkekben úgy hírlik, hogy az Anet A8 az egyik legolcsóbb, de már bátran ajánlható, és jól használható eszköz. Az A6-ot egyébként teszteltük már, az alábbi linkre kattintva olvashatjátok el a véleményünket. Ezen az oldalon rengeteg kész modellből válogathattok, így annak is élmény lesz a használat, aki nem merült el a modellezés világában.

anet.jpg

Sokkal több mindenre használható egy ilyen gép, mint az ember gondolná. Az én autómban például 10 éves korára teljesen elkoptak az ajtóhatárolók, már nem tartanak semmit. Természetesen a gyári 45.000 Ft-os megoldás helyett valami rentábilisabb opció felé fordultam, így akadtam rá egy srácra, aki potom pénzért nyomtat ajtóhatároló betétet, így tudtam mindössze 8.000 Ft-ból “újjá” varázsolni mind a négy ajtót. Találhattok még ötletes kapszulatartót is, de igazából végtelen a fent lévő modellek tárháza. Az L0187OD kuponkóddal most 40.000 Ft-ért vásárolható meg áfamentesen, hiszen németországi raktárból küldik.

Az Anet A8 itt megvásárolható

 

Samsung AKG fülhallgató

A Samsung mobilt használók biztosan tapasztalták már, hogy némelyik modell mellé AKG fülhallgató jár, és bizony egészen jól szól ahhoz képest, hogy extráról van szó, ugyanis a készülék mellé csomagolt hangkeltők nem a minőségükről híresek. Ezt a fülhallgatót tudjátok most nevetségesen olcsón megvásárolni, mindössze 1.650 Ft-ért az L5059VS kuponkód segítségével.

akg.JPG

Természetesen áfamentes. Az agybadugós kialakítás miatt 4 különböző méretű párnával segítik a tökéletes illeszkedést, valamint egy tároló is jár hozzá, hogy védett helyen lehessen, mikor nem használjuk.

Az AKG fülhallgató itt megvásárolható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr814310399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása