Kínából pénztárcát – Nem is rossz ötlet

2018.08.08. 09:16

Toobee

nyito-1_2.jpg

Kínából pénztárcát venni nem általánosan elfogadott és bevett szokás. Telefontokot, apró kacatokat, elektronikai eszközöket biztosan mindenki vásárolt már, na de pénztárcát hányan rendeltetek már? Bemutatjuk a Blitzwolf BW-TB1-et, illetve szemezgetünk a kínálat többi tagjából is, mert mindenki számára van megfelelő választást.

A Blitzwolf BW-TB1 pénztárca itt megvásárolható

 

A Blitzwolf BW-TB1 pénztárca kicsomagolása

A Blitzwolftól megszokott natúr kartonban érkezett a BW-TB1, amit műanyagba burkoltak, a pénztárca belsejét pedig habosított anyaggal töltötték ki, így gyűrődés és sérülés nélkül szelte a kilométereket. Két színben érhető el, én a fekete és a barna variánst is kipróbálhattam, természetesen mindkét verzió ugyanazt tudja, tárolja a pénzt, védi a telefont.

kep1_1.jpg

A kinyitás rémesen egyszerű, erős mágnes gátolja az automatikus oldást, az apró tárolására szolgáló zseb pedig cipzáras, úgyhogy védve vannak az értékeink. Kedves gesztus volt az utólag leszedhető csuklópánt, hisz valaki egy ekkora tárolóval indul el egy napra.

kep2_5.jpg

Belül szintén mágnesek tartják a helyén a kártyáinkat, így a telefonunkhoz könnyen hozzá tudunk jutni anélkül, hogy a BW-TB1 tartalmának többi részét kiteregetnénk a nyilvánosság elé, ebből is látszik, hogy ismét egy átgondolt Blitzwolf termékkel van dolgunk.

 

A Blitzwolf BW-TB1 pénztárca tesztje

Noha tesztnek erős nevezni egy pénztárca használatát, de nem akartam eltérni a megszokott formától. Ahogyan írtam is a bevezetőben, én kizárólag a plasztik kártyát és a bankókat, na meg némi aprót tartottam benne, szerintem erre a feladatra kiváló, főleg azoknak, akik szeretik a nagyobb méretű brifkókat.

kep3_2.jpg

Kinyitás után a négy legszükségesebb, legsűrűbben használt elektronikus fizetőeszközeimet toltam be a megfelelő helyre, a tartó pontos, jól méretezett, ezért nem lötyög benne semmi, de kivenni sem túl nehéz. Aki aggódott volna, ne tegye: a Forint bankjegyek kényelmesen elférnek.

kep4_3.jpg

A mágneszárat oldva jutunk a maradék 3 db kártyatartóig, illetve ide tudjuk tenni az aprónkat, amiből tetemes mennyiséget képes elnyelni a BW-TB1. Az általános anyagminőség szerintem jó, bár nem érdemes bőr élményre számítani, ez azt hiszem az árazásból is világosan látszik.

kep5_3.jpg

Manapság egyre kevesebb az 5,5 colos telefon, inkább a nagyobb méretek felé haladunk, ennek ellenére még mindig rengeteg eszközzel kompatibilis a BW-TB1, bár én személy szerint jobban szeretem a zsebemben tartani a mobilomat.

A Blitzwolf BW-TB1 pénztárca itt megvásárolható

 

Kínából pénztárcát

Ha ennél többet is szánnál a vásárlásra, akkor a Banggoodon rengeteg kiváló megoldással találkozhatsz, az alábbi linkre kattintva tudod megnézni a kínálatot. A valódi bőrből készült Ferncos elég jól néz ki, elérhető több színben is, és még az RFID csippes kártyáinkat is képes blokkolni, még ki nem vesszük. A bőr sehol sem olcsó, viszont a 6.500 Ft-os ár nem számít soknak érte.

ferncos.JPG

 

A Ferncos pénztárca itt megvásárolható

 

Amennyiben nem szeretjük az ekkora megoldásokat, találni kisebb példányokat is, a Hongseng márkajelzésű modellbe már nem fér ennyi kártya, ám ugyanúgy RFID blokkolós, tehát biztonságban tudhatjuk az értékeinket. Mivel szintetikus bőr, az ára is sokkal kedvezőbb, mindössze 3.400 Ft.

penzt2.JPG

 

A Hongsheng  péntárca itt megvásárolható

 

Sokan használnak pénzcsipeszt, én is elegáns megoldásnak tartom, utálom ha az apró miatt el sem tudom tenni a zsebembe a tárcámat, szóval van olyan helyzet, amikor felesleges ennél nagyobb tárolót magunkkal vinni. Elegáns, természetesen bőrből készült, és néhány kártyát is el tudunk helyezni benne, szóval nem a klasszikus pénzcsipeszt mutatom most, bár azt is tud venni, aki szeretne, mindössze 340 Ft-ért, az alábbi linkre kattintva. A bőrből készült hibrid megoldás némileg drágább, 5.000 Ft-ba kerül.

penzcsipes.JPG

A bőr pénzcsipesz itt megvásárolható

 

Szóval Kínából pénztárcát venni nem is olyan rossz ötlet. Az alábbi linken találtok több száz terméket. Ahogyan a fentiekből is kiderül, nem csak gagyi cuccokkal van tele Kína, akár ajándéknak is kiváló termékeket találtunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6814150745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása