A kínaiak már a spájzban vannak - Xiaomi termékek a mindennapokra.

2018.03.22. 00:27

Woodyison

bohito.jpg

A Xiaomi talán a legközkedveltebb kínai gyártó, ami nem véletlen, hiszen a rengeteg remek minőségű termékével elnyerte a vásárlók kegyeit. A 2010-ben alapított vállalat kezdetben csak telefonokat gyártott, azonban mára már szinte mindenféle termék köthető a nevéhez, a táskáktól az okos konnektorig. A Xiaomi eszközök átszövik az ember mindennapjait, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy kiemeljük a legjobb nem mobilpiaci eszközöket.

 

Xiaomi Mi 2 hangszóró

A Mi 2 rendelkezik egy 5 Watt-os meghajtóval, aminek köszönhetően a basszus megfelelő erősségű és a magas hangok is tiszták. Bár a készülék nem nyújt stúdió minőséget, de otthoni zenehallgatásra tökéletes. A beépített 1.200 mAh kapacitású akkumulátor 7 óra folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé. A termék igazi erőssége viszont a dizájnban rejlik, hiszen ez a minimalista kialakítás nagyon tetszetős a szemnek. Az anyaghasználat is kiváló, egy sima tapintású műanyag testből és egy alumínium borítású tekerhető fejből épül fel a masina. A Xiaomi Mi 2 hangszóró nagyjából 7.200 forintért cserébe megvásárolható a GearBesttől.

2016033101633310t8rnx7.jpg

Xiaomi okosmérleg v2

A Xiaomi az egészséges életmódra nevelésért is meg tesz mindent, ezt bizonyítja az általuk tervezett okosmérleg is. Az összeszerelési minőség most is kitűnő, és az anyaghasználatra sem panaszkodhatunk. A hozzá kapott applikáció egyszerűen használható, és képes eltárolni az adatokat is. Továbbá megbecsüli többek között a felhasználó testtömeg indexét, izomtömegét és vízmennyiségét is. Az egyik legérdekesebb funkciója a babamérleg, ami a gyermekek mérését könnyíti meg. A Xiaomi okosmérleg egy hasznos társ a mindennapokra, ami nagyjából 11.500 forintért érkezik a GearBest raktáraiból.

 original-xiaomi-mi-smart-body-fat-scale-2-mifit-app-body-composition-monitor-with-hidden-led.jpg

Xiaomi elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefék új kapukat nyitnak meg a fogápolásban, hiszen segítségükkel sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet elvégezni ezt a mindennapi műveletet. A Xiaomi Mi Home Sonic egy belépő kategóriás termék, ami rendelkezik az összes fontos alapfunkcióval. Erre remek példa a tevékenységkövetés és a többféle mosási mód. Az induktívan is tölthető készülék nagyjából 11 ezer forintért cserébe lehet a miénk. A fogápolás koronázatlan királya kétségtelenül a Xiaomi Oclean One. Ez a masina a fent említett funkciókon kívül képes még UV fénnyel sterilizálni a fejet, és folyamatosan figyeli a technikánkat, valamint tanácsot ad, ha nem végezzük tökéletesen a fogmosást. A 12 különböző tisztítási móddal rendelkező eszköz nagyjából 23.000 forintért kapható.

1-9.png

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet kiegészítők elektronika hangszóró fogápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1813687334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása