Díszpárnahuzatok tesztje - Már a lakberendező is kínai?!

2016.12.06. 08:00

molcsa

1.PNG

Nem titkolt célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a világgal a Virágzó Kínai Kommunista Ipar csodálatos termékeit. Ennek érdekében sok furcsaság megfordult már a Blogon, de díszpárnahuzat még éppen nem volt. Most lett, rögtön három is.

 

Bontogatás

Szerintem jó móka apróbb dekorációs és lakberendezési dolgokat kipróbálni Kínából, ezek általában elég olcsók ahhoz, hogy ha esetleg kiderül, hogy semmire való hulladékok, akkor se keseregjünk a kidobott pénz miatt, nem beszélve arról, hogy némelyik megoldáson igen jókat lehet nevetni. Nem ritka viszont, hogy valóban egy tök jól kivitelezett, jó minőségű és használható terméket kapunk, amit megelégedéssel helyezünk használatba otthonunkban. Így alakult ez a mostani párnahuzatok esetében is, meglepően jó minőségűek. De ne szaladjunk ennyire előre, először a csomagolás.

A képre kattintva galéria nyílik.

Nem vitték túlzásba a dolgot, mezei laminált műanyag fóliában érkeztek, mint a pólók a kínai árusnál a búcsúban. A laminálás viszont olyan jól sikerült, hogy kibontásuk a csomagolás elpusztítása nélkül csaknem lehetetlen. Eleinte kicsit kínai ruha szaguk volt, de ez szerencsére 1-2 óra alatt kiment belőlük.

 

Tesztüzem

Vászonból készültek, a minőségük tök korrekt, nincsenek hibák, kilógó cérna darabok, semmi. A felfestett mintáknak éles határaik vannak, nincsenek elkenődve, nem kopnak, szóval elég tartósnak néznek ki.

kepkivagas.PNG

A cipzár könnyen jár, és jól el is van rejtve szem elől, a nyílás elég nagy, könnyen ráhúzható a párnára. A varrások minősége is jó, belülről van összevarrva, hogy ne rontsa az összképet.

Méretük 45x45 cm, a leírás szerint 1-3 cm eltérés azért lehet ("a kézi gyártás miatt"), ezt tartsuk észben rendeléskor. Tisztításuk könnyű, ugyanis gépben moshatók, és jó a légáteresztő képességük is.

dsc09013.JPG

Ötféle mintázatban kaphatók, melyek a leírás alapján a "retro indiai absztrakt" kategóriába tartoznak. Mindegyik változat három alapszínből építkezik: sötétbarna, fehér és narancssárga, kellemes színkombináció. Csak az elejükön van minta, a hátsó felük homogén, fehér.

dsc09024.JPG

A 43x43 centis párnáimra gond nélkül felmentek, szépen fel is vették a formájukat, jól néznek ki. A vászon alapvetően durvább anyag, kicsit olyan, mint a nagyi bevásárló szatyra, ennek ellenére kényelmes rajtuk feküdni, nem dörzsöli a bőrt, nem viszket, semmi ilyesmit nem csinál, tényleg jó.

 

Konklúzsön

Hát ma ugyan nem röhögtünk, viszont gazdagabbak lettünk egy (azaz három) szépen és minőségien elkészített termékkel, határozottan kijelenthetem: ilyen díszpárna huzatot megéri Kínából rendelni. Az anyagminősége jó, szépek a varrások és a festések, jó a cipzár, és könnyen tisztítható, ennél több nem kell. Darabja 4,9 dollár, azaz kevesebb, mint 1500 Ft, ennyiért itthon azért nem sok helyen kapunk ilyen jó minőségű darabokat.

Itt megvásárolható >>

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr2812007498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghck 2016.12.06. 10:19:25

"Nem titkolt célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a világgal a Virágzó Kínai Kommunista Ipar csodálatos termékeit."
Muhaha, azt hittem a jutalékgyűjtés a célotok! :D
süti beállítások módosítása