Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyárzáró állatságok - Amikor a kínai szexipar már nem vicc

2016.08.31. 08:00

mrgergoke

-sku067754_25.jpg

Emlékszünk még arra, amikor hónapokkal ezelőtt felfedeztem, hogy a Banggood árul szexuális segédeszközöket? Én meg végig elektronikai termékekről magyaráztam. Telefon, táblagép, ilyen okosóra, olyan gyorstöltő, ilyen hangszóró, olyan LED világítás, de valahogy sosem volt szó ilyen izgalmas dolgokról. Nem is egy, hanem rögtön két oldalról is izgalmas. Az egyik az, hogy szegény barátnőm majdnem agyonvert félig, amikor egyszer nevetve közöltem vele, hogy rendeltem 3 műpinát Kínából, a másik meg az, hogy szerintem sem vagyok százas. De hát mindent az olvasókért - szoktam volt mondani -, ez tehát a 2016-os nyár zárócikke, búcsúztassuk valami beteg állatsággal ezt a csodás évszakot!

 

Miért?

Elsőnek poénra vettem a dolgot, amikor megláttam régebben a Banggood kínálatában ezeket a hülyeségeket. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy kellene idén nyár végére valami emlékezetes lezárás. Akciókamerás nyári felvételek? Az nem olyan jó, mindenki a saját élményeit szereti viszontlátni. Netán egy összeállítás az elmúlt egy év legjobb termékeiből? Majd év végén, most fölösleges lenne. Esetleg egy nyereményjáték? De hát az már van, és nem is olyan emlékezetes.

Talán rendeljek néhányat azokból a műpinákból, amiken hónapokkal ezelőtt olyan jót szórakoztam? Hát, végül is ez elég emlékezetes. Na jó, legyen. A teszt ezúttal elmarad, mert nem találom őket elég vonzónak ahhoz, hogy kipróbáljam, de nem halhatok meg úgy, hogy sosem láttam ilyet élőben. Az itthon kaphatóak meg biztosan nagyon drágák, és kulturáltabbak is, nekem pedig csak tróger kínai kell. Ti magatoktól úgysem rendelnétek, csak azért, mert poén, szóval megteszem én helyettetek. 3 különböző darabot vásároltam, melyek közül természetesen nem maradhatott ki az egyik legolcsóbb sem, ami igazából a személyes kedvencem. Kezdjük hát a sörös doboznak álcázott jósággal!

 

Sörös dobozba rejtett műpunci

Keleten valóban nem nagyon isznak az emberek, főleg nem sört. Ezt bizonyítja a tény, hogy azt gondolják, hogy egy sörös doboz így néz ki. A magyar sörökön is gyakran szerepel a "Légteres nedves vagina" felirat.

sku067754-1.jpg

sku067754_2.jpg

Ez az "aerospacea" szó igazából nem létezik, ezért is nehézkes lefordítani, de valami ehhez hasonlóan semmitmondó szöveg szerepel a dobozon. Ami sörös. Ha egyszer kijutok Kínába, megmutatom majd az embereknek, hogyan néz ki egy valódi sörösdoboz.

sku067754_3.jpg

Szóval ezt azért vettem meg, mert leírása tökéletesen meggyőzött arról, hogy erre szükségem van. Egyszerűen annyira zseniális, hogy kellett. Mivel biztosan van köztetek, aki nem tud olyan jól angolul, szeretném lefordítva tálalni a termékleírás egy részét:

Fiúk, megérkezett... Az álmaitok végre valóra váltak! Mi többet kívánhatnál, mint egy punci és segg maszturbátor egy sörös dobozban? Pattintsd fel a fedelet, és készülj fel a csapatásra a legtökéletesebb kézi maszturbátorral! A belső, szuperpuha Fanta-hús (?) az igazival megegyező élményt nyújt, vagy még jobbat.

Megjegyzés:

1.) Használja biztonságban, józanul és erőszakmentes környezetben!

2.) Ezen intim termékeket az egészség megóvása érdekében nem küldheti vissza!

3.) Blablabla intim cuccokhoz diszkrét csomagolás, meg ilyenek.

A cucc amúgy 3600 forintért megvásárolható, szóval nagyon büdzsé, de olyan béna, hogy ha valaki komolyan vásárolni akar egy ilyen izét, az sem fogja komolyan venni. Ja, a másik legjobb (csináltam róla képet is), hogy rá van írva, hogy ,,Élvezd a boldog életed!". Igen, ez egy nagyon aktuális bölcsesség, aminek feltétlenül szerepelnie kell egy kínai, sörös doboznak álcázott, rémesen gagyi műpina oldalán.

sku067754_4.jpg

Mindegy, ez van. Körben le kell kapni a csomagolást, ezután lepattintható a cucc teteje, és máris szemünk elé tárul életünk leginkább magával ragadó látványa. Rosszul mondom. Legmegindítóbb látványa tárul elénk. Egyszerűen csak nevetséges, nem tudok rá mást mondani. Hatalmas. Ha havernak szülinapja van, vegyetek neki egyet. Jóval olcsóbb, mint amekkora poén.

Innen vettem >>

 

Seggszáj

37dfd13f-4673-49ae-9d0f-2bd2494829d9.jpg

858ce5e4-1bc9-4cb3-8e6e-7da028275a64.jpg

Sokan csinálnak segget a szájukból. Itt is ugyanez a helyzet. Ez a termék egyszer még segg, utána már száj. Sosem hittem volna, hogy ilyen is létezik. Az előzőhöz hasonló műanyag fóliába volt burkolva, és egy csavaros fedél védte a lényeget.

d5b800a8-4dba-4e22-9b90-31aa9f3365e2.jpg

A végén volt egy matrica, amit használatkor le kell kapni, hogy minél hangosabban cuppogjon. Amúgy ebből olyan verzió kellene, ami olyan hangokat ad ki használat közben, mint a kutyajátékok, meg a gumicsirkék. Valahogy így:

Tudom, ez az egyik legbetegebb videó az interneten, de hát ez a cikk pont azért van, hogy ilyesmit közöljek. Majdnem meghaltam, amikor kibontottam a dobozt, és kiesett belőle az a hengeres kis izé a szürke zacsiban. Szétszedtem, és rájöttem, hogy az egy elemes, vibrációs kiegészítő (amúgy nem működik, szar az egész), amit bele lehet applikálni a cuccba, ha kiszeded a belsejét. Van neki egy luk, be kell kapcsolni, és abba beledugni. Utána vissza a belsejét, használni, meg minden, aztán ki a belsejét, kiszedni ezt, és kimosni. Tökéletesen kezelhető, és funkcionális.

eef0cf4c-425c-4697-b09d-5aaa37c90630.jpg

Bár nekem még mindig elég taszító ez a száj formájú izé, ha valaki ilyenre vágyik, nyugodtan vegyen, ugyanis van segg és punci is belőle. A funkcionalitáson kívül igazából mindenre gondoltak rizszabáló barátaink. Amúgy annyira nem is olcsó, kerek 10.000 forint egy ilyen.

Innen vettem >>

 

Tölthető, vibrációs valami

sku055765-2.jpg

A legdurvább cucc, az ez a szintén kb. 10.000 forintért kapható, teljesen elektromos valami. Ez nem próbál meg egyetlen női alkatrészre sem hajazni, ennek csak simán van egy meglehetősen fura alakú, pár centis bemélyedése, és USB-s töltés után állítólag 2 órán át képes rezegni 12 különböző módban.

sku055765-4.jpg

sku055765-6.jpg

Ez is elég bizarr, de jót nevettem, ahogyan gombnyomásra elkezdett remegni a kezemben, és minden gombnyomásra más ritmusban. A végére egy chillesebb Calvin Harris szám mély alapja jött már ki, olyan ritmusokat tolt.

sku055765-5.jpg

Ez full műanyag amúgy, szintén mosható, és gondolom ennek is ki lehet kapni a belsejét, mivel a töltőcsatlakozó csupaszon ott figyel a házon. Ez sajnos nem volt annyira vicces, mint vártam, mert ez ránézésre már egészen használható. Mindazonáltal bizarr.

Innen vettem >>

 

Végül pedig nézzétek meg az én képeimet. Az elsőt, vagy a másodikat be fogom kereteztetni, és kirakom a falra fekete-fehérben. Annyira művészi.

 

Konklúzsön

Igen, még ennek is van végső következtetése, hogy ma se távozzatok tanulság nélkül. Elég beteg dolgokat gyártanak a kínaiak, de ha nem haragudtok, én maradnék inkább a normális elektronika vonalon. Poénnak jó volt látni pár ilyet is, meg most már nyugodtan is halok meg. A konklúzió ezúttal pedig az, hogy érdekes dolgok ezek, meg csak egyszeri költségek, de szerintem egy barátnő még mindig kategóriákkal vállalhatóbb, és kellemesebb megoldás. Néha ugyan idegesítő tud lenni, de olyankor csak elő kell venni a papucsot, felemelni hirtelen a feje fölé a levegőbe, és akkor tudja, hogy most csendben kell maradni.

Remélem, hogy mindenkinek kellemesen telt a nyara, és a szomorú ősz megérkezte előtt utoljára még mosolygott egy jót a Virágzó Kínai Kommunista Ipar furcsa termékein.

További állatságokért ide fáradjatok >>

komment

Címkék: egyéb 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6511662768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KeleG 2016.09.01. 11:32:34

"A teszt ezúttal elmarad, mert nem találom őket elég vonzónak ahhoz, hogy kipróbáljam, de nem halhatok meg úgy, hogy sosem láttam ilyet élőben."

Na persze! LOL! :D :) :D :) :D :) :D :)

para_noir 2016.09.01. 11:37:24

"A teszt ezúttal elmarad, mert nem találom őket elég vonzónak ahhoz, hogy kipróbáljam," --- cöcöcö, mi meg elhisszük, hogy nem vágtad gerincre a műsunettiket :))))))))))))))))))))

pacagánycsök 2016.09.01. 11:42:09

ahh ez KÉPTELENSÉG, nem hiszem el.

Olyan nincs, hogy meglátod, nézegeted, tetszik, nevetsz rajta, ott kapargál az agytörzsedben hónapokig, majd megrendeled, várod a postást, megérkezik! kicsomagolod!! MEGTAPOGATOD, MEGSZAGOLOD!

és nem dugod bele.

ja, hihető.

véleményM 2016.09.01. 12:06:37

"elő kell venni a papucsot, felemelni hirtelen a feje fölé a levegőbe, és akkor tudja, hogy most csendben kell maradni."
Aha. Szóval te is olyan 'vakkomondoros' tahó vagy, aki erőszakkal fenyegeti az asszonyt, mert az ész érvek már óvodás korodban elfogytak belőled!

Treff Bubi 2016.09.01. 13:02:56

A seggszájat csókolgatni is lehet? Romantikus pillanatok, az biztos:)

Köldök_szösz 2016.09.01. 13:22:19

3600? Mindjárt veszek egyet bazmeg :D

Sanda gyanu 2016.09.01. 13:43:50

Az "Aerospacea" az a termék fantázianeve, a wet vagina pedig megmondja, hogy mi is az.

Talán fél másodpercet kellett volna gondolkodni a megoldáson.

Nem kellett volna belefordítani a fantázianvet a termék meghatározásába.

sas70 2016.09.01. 14:31:28

Ilyeneket itthon is lehet kapni, bármelyik szexboltban, tejfakasztó bulikra pont jó ajándék.

Alick 2016.09.01. 15:07:40

155*65 mmm
Hááát ez eléggé kínai méret... :))

nál 2016.09.01. 18:30:46

"Tudom, ez az egyik legbetegebb videó az interneten..."

Borzalmasan naiv vagy! :)

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2016.09.01. 21:55:40

Egyszeri "kipróbálásra" jó poén a zseblámpina egyedülálló férfiaknak, de tartós használatra nem tudom elképzelni...
(mondom ezt úgy, hogy 1x rendeltem - "kipróbáltam" valami hasonlót, de lehet nem én vagyok a célközönség, hogy így nem kaptam rá! :D)

Sia 2016.09.02. 00:11:43

azért a bunkó hímsoviniszta viccet ki lehetett volna hagyni a végéről. Pláne annak tükrében, hogy mennyi Magyarországon a családon belüli erőszakoskodók száma. Nem volt vicces a papucsos poén. Remélem a csajod elhúz messzire tőled első alkalommal, hogy papucsot emelsz rá. És nem, nem kell jönni a "nem értitek a viccet" frázissal. Ez marhára nem vicces olyannak, akit vert már meg egy férfi, pusztán azért, mert nő.

Nouby 2016.09.02. 18:07:21

@véleményM: Értjük. Elvertek párszor mint a rongyot és kussoltál majd itt adod ki a közepesnél rosszabb poénknál.

Vincenzo6 2016.11.04. 22:46:57

@véleményM: A halott rendőröknek sem viccesek a rendőrviccek. Kit érdekel? Aki ilyen besavanyodott, az hagyja már meg magának a nyomorát!
süti beállítások módosítása