Kínai gumi buborék fújó izé - kemény cucc, próbáld ki

2015.07.20. 22:00

mrgergoke

5143rvzfetl_sy450.jpg

A képen látható valami lehetne akár egy kórosan elváltozott here is, márpedig nem az. Csak azért hangsúlyozom így ki, hogy ne nézze annak senki. Ez valójában egy darab puha, büdös gumiszerű izé, amibe egy sorjás szívószálat dugva fel lehet fújni, és akár emberi fej méretű, relatíve kemény labdát csinálni.

Egyszer, nagyon régen kaptam már ilyesmit egy rokonomtól, de az Németországból származott, és sokkal kulturáltabb volt a csomagolása. Meg minőségi cucc volt. A nevét sem tudtam azóta, és akárhogyan kerestem anno ebay-en, sosem találtam elérhető áron. Pár hete a Banggood egyszer csak leértékelte ezt az izét, és oda rakta az orrom elé. Hát nyilván hülye lettem volna nem megvenni 1 dolcsi 25-ért a 15 darabos szettet.

 

Bontogatás

Egész hamar megérkezett és nem sokkal a csomagolás után rájöttem, hogy ez gyakorlatilag pontosan ugyanaz, mint a német verzió volt. A különbség annyi, hogy ahhoz rendes fúvókát adtak, nem sorjás mikroszívószálat, meg egy tubusban volt az összes cucc.

51tsgx12pel.jpg

Kicsomagoltam egyet, és elkezdtem bontogatni, de nézem, hogy ezt bizony nem lehet kinyitni. Egy fél órát elszórakoztam vele, mire rájöttem, hogy a tekercses végén nyitva van, tehát az nem a vége, hanem az eleje. A webshopban volt már feltéve rá kérdés, tehát nem én voltam az első szerencsétlen. Onnan jöttem csak rá egyébként, hogy minden második kis tubus végén lógott ki ilyen folyékony here alapanyag, mert ennyire leszarják a minőségbiztosítást.

Képek

 

Szipuuááááá

Kinyomtam, és egyből Szipus Alf lett belőlem, ahogy tüdőre lélegeztem a mindenféle, Technokolra emlékeztető gázokat, amik áradtak a többnyire átlátszó, pirosas árnyalatú anyagból. Kicsit bekészültem tőle, repültem egy hatalmasat, meg azt haluztam, hogy Buddhával flesselek a Karib-tenger partján és közben beszélnek hozzám a pálmafák. Valójában mindez nem történt meg természetesen, de azért elég érdekes szagokat árasztott a gumi.

sku160249-5.jpg

Néhány kinyomott tubus után rájöttem, hogy a kínaiak nem olyan hülyék. Vagy megint sóherek voltak, és minőségnek álcázták, vagy tényleg jó fejek akartak lenni. Elképesztő mennyiségű trógerséggel találkozhattunk már a blog fennállása alatt, de most egy kicsit meglepődtem. A tubusok zárt oldalán egy kisebb levegőbuborék van, oda nem töltöttek anyagot, mivel onnan úgysem tudnánk kinyomni, mert keményebb ott a fém a többi résznél. Így nem kell azon mérgelődnünk, hogy benne maradt a fele a tubusban, de lehet, hogy egyszerűen csak spórolni akartak a gyárban az anyagon, és nem a mi üdvünkért lépték meg ezt a dolgot.

Akárhogy is, az én szememben plusz pont, legalább nem hajítok ki annyit szemetet. Na jó, ez elég gáz volt. Furcsaság, hogy ha már az anyagon így spórolnak, akkor mi a toszért van minden egyes tubushoz külön szívószál.

51cahg77wvl_sy355.jpg

Kinyomtam valamennyit az anyagból (célszerű a nagy gömbök érdekében az egészet), ráformáztam a szívószál kevésbé rücskös végére, és elkezdtem fújni. Nagyjából középről minden irányba egyenletesen ment az anyag a felfúvódó gömbön, és akár emberi fej méretűre is fel lehet pumpálni őket. Még nem néztem, hogy mennyi ideig maradnak meg, de fél napot eddig nagyjából kibírtak, utána mindig kilyukasztottam őket. Egészen megkeményednek egyébként, viszont közben is rugalmasak maradnak.

haha15_zpsbe28ad67.jpg

 

 

Összegző

Durván 500 forintért kaptam 10 tubus szipuznivalót, egészen sokáig megmaradnak a gömbök, meglepően strapabíróak, és még látványosak is. Jót olcsón biznisznek tűnik? Az is, a helyetekben nem agonizálnék túl sokat ezen, instant vétel!

Itt megvásárolható.

 

Uff.

komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr757641818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása