Nyárzáró teszt a blogon: diszkó, hawaii, party, bitches - diszkófény nyóccázé

2014.09.08. 10:00

mrgergoke

Milyen volt a nyaratok? Hatalmas bulikat csaptatok? Mi a helyzet Kínával? Tiétek lett a kínálat? Yo, tesa!

Bevallom, a tegnapelőtti sikeremen (miután kész lett a vers, meghajoltam, és lejátszottam magamnak YouTube-on egy öt perces tapsvihar-üdvrivalgás összeállítást) felbuzdulva egy kicsit niggarepper lettem, és egész nap rímekben osztom az észt. Jövő héttől fellépek. Most nézzen úgy mindenki, mint a képen a néni.

A mára jutó ketyere megint egy RGB LED-en alapuló ötlet. Disco-party otthon! Ha te is olcsón akarsz bulizni otthon a nagymamáddal, ne habozz, kattints a tovább gombra!

Megfárad az ember. Erősen kezd nap vége lenni (legalábbis, amikor ezt írom), és kezdem érezni. Szóval a mai kütyü egy ilyen diszkófény, vagy mifenének hívjam. Nem olyan hagyományos diszkógömb, hanem egy csúnya, nagy PVC tojás. Igazából tényleg ennyi.

Képek

A csomagolása rendben volt, igazából nem különösebben sérülékeny (bár a búrája mozog), simán elég neki ez a kis kartondobozka. A felépítése a képeken látszik, a műanyag nem túl vastag, de legalább nem olyan, mint az a riasztóberendezésnek hívott mobil pokolgép (nemrég írtam róla), hogy hiányzik a fele. Mondjuk, hogy normálisan meg van csinálva. Nem fog szétesni magától, de kisebb erőfeszítésre szét lehet húzni a műanyag részeket szerelés céljából, ahogyan a képeken is látszik.

Az egyik képen lefényképeztem egy normál méretű izzóval, így látszanak a méretbeli különbségek. Nem véletlenül mondtam, hogy nagy. Nem _rohadt_ nagy, inkább csak indokolatlanul nagy. Elnézegetve a vezetékeket, elektronikát, LED-eket, semmi sem indokolja ezt a hatalmas méretet. Ha mindenét lekicsinyítenék, sokkal vállalhatóbb lenne.

Eddig jobbára csak csúnyaságokat mondtam róla, nézzük a jó oldalát. Annak ellenére, hogy nagy és csúnya, elképesztően jó kütyü. Bár nélkülözhető a mindennapi élet során, nekem sem hiányzott, amíg ki nem próbáltam, de most rájöttem, hogy ez egy kötelező darab minden háztartásban. Nagyon csendes. Mi zúgna benne, kérem? Hát a villanymotor. (Éétem én, hogy villanymotor, de mi hajcsa?) De az sem zúg, haláli csendben forgatja a búrát. Igazából majdnem tök mindegy lenne, hogy mennyire zajos, mert ahol ilyet akarnak használni, ott úgyis dörömböl a basszus, és mindenki önkívületi állapotban táncol. Nem, ez nem tapasztalat, ezt még nem mertem megmutatni a barátaimnak. Gyakran már úgy néznek rám, amikor elmesélem, hogy miket rendeltem, mintha valami antialkoholista aktivista lennék köreikben.

Ezen felül az árával is pillanatok alatt meggyőz arról, hogy szükséged van rá: 777.43 forint. A foglalata hagyományos E27, normál izzók helyére be lehet tekerni. Az eddig megismert RGB cuccokkal szemben az a hátránya, hogy nem lehet távirányítani: bekapcsolod, vagy kikapcsolod (ezt is csak a fali kapcsolóval, nincs rajta dedikált gomb).

--- ATTENTION --- ACHTUNG --- CUIDADO --- 

Elkészült a blog első videója. Ja-ja, tudom, hogy nem történik benne semmi, de akkor is ez az első. Illetve már a második, mert ugye az első a tróger telefonom miatt nem volt publikálható. Pedig többször is próbálkoztam vele. Tekintsétek hát meg az emlegetett csodavidit, melyben (szeml)éltetem egy kicsit a diszkófényt a színei miatt. Korábban ugye nem mondtam, hogy nagyon szépek, és élénkek a színei, pedig így van.

Ahogy a videón is látható, nem gagyi a fényjáték, legalábbis szerintem meggyőző. Ezt úgy kell érteni, hogy ha be lennék rúgva, biztosan szívesen táncolnék benne.

Tekintve, hogy mennyibe kerül, mennyire zajos, mennyit fogyaszt (3W!), foglalat és felhasználás terén mennyire univerzális, mennyire hiánypótló eszköz, azt mondom, hogy best buy termék, nyugodtan vegyétek kartonszám, nem fogjátok megbánni!

Itt megvásárolható egy csomó ilyen partilámpa.

Meg itt is.

Uff.

2 komment

Címkék: elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr676675869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

glezmen 2014.09.08. 11:30:12

en par honapja vettem egy ugyanilyen, a Zasszonynak nagyon tetszett :D

mrgergoke · http://rendeljkinait.blog.hu/ 2014.09.08. 17:36:38

Nekem is nagyon bejött, semmi durván kifogásolhatót nem találtam rajta :)
süti beállítások módosítása