Kinbas VP-X7 teszt - Újabb egér a háznál

2014.05.13. 10:00

mrgergoke

Én igazán nem tehetek róla. Üldöznek az egerek, vagy nem tudom, mi van. Itt van egy harmadik is, amelyik az új Kiválasztott lett. Nemrég még a másikról beszéltem így, de ez felülmúlta az első szerelmet is. A TomTop webáruház juttatta ide ezt az egeret is, abszolút elégedett vagyok vele. Tessék rámászni a linkre, és elmormolni egy Miatyánkot mandarin nyelven!

Képek

 

Kívülrű zsír

A gyártóról (Kinbas) sosem hallottam még, semmit nem tudok róluk. Azt viszont most már tudom, hogy adnak a cuccukra, legalábbis ebben az esetben biztosan. Az első, ami szembetűnő, az a csomagolás. A második, hogy nem is akármilyen. Felnyitva a leragasztásokat fel lehet nyitni az előlapját, amely alatt ott figyel további burkolatban az egér. Innen még nem tudjuk kibányászni, ahhoz ki kell csúsztatnunk a piros kartonlapot, majd azt felemelve szabadul ki a rágcsáló. Ha nincs áram alá helyezve, nem tűnik túlságosan modernnek, magával ragadónak a kinézete. Egészen szögletes beütése van, a legelső egérhez képes sok élet látunk, teljesen más a stílusa. Annak sokkal inkább csepp alakja volt, ennek kevésbé. A gombkiosztása ugyanaz, mint az előző kettőnek, se több, se kevesebb. Áram alá helyezve ért egy kisebb gyomorbukfenc, ugyanis rá kellett jönnöm, hogy színátmenetekkel a szivárvány minden színét megjeleníti a benne világító LED, és ezen változtatni nem is lehet. Egészen szép színei vannak, de azért a lilát, meg a rózsaszínt nem szívesen látom köztük. A gyártó logójára esik a világítás 95%-a, máshol nem nagyon lehet észrevenni. Igazából hamar hozzá lehet szokni, úgyis folyton rajta van az ember keze, csak akkor láthatná, amikor nem ül ott, de akkor meg vagy eszik, vagy alszik, szóval nyista probléma. Jaaaa, hogy ne magamból induljak ki? Miért nem szóltatok korábban?

 

Használata kúl

Tömegre valamivel az első egér alatt lehet, kellemes egyébként. Nem zavaróan könnyű, mint a második volt, úgyhogy nem problémás ez a része sem. A két plusz gomb pont ugyanolyan könnyen jár, mint a második egér esetében, de megszokás kérdése, hogy mit szeretünk jobban; rögtön kattanjanak, vagy legyen pár millis holtjátékuk. Holtjátékról jut eszembe, hogy a bal egérgombnak sajnos van egy kb. egy milliméteres üresjárata, de ha rajtra van az ember ujja, akkor ezt nem lehet észrevenni. Úgy értem az üresjáratot, hogy kicsivel feljebb van, mint kéne lennie, és már minimális erőhatásra is leül, ez az üresjárat az 1 milliméteres. A talpai fényes műanyag gombok, és ha nincs rajtuk ragadós szennyeződés, akkor pont eltalált ellenállással csúszik az asztalon. A DPI gomb nyomkodására a magasabb értékeknek megfelelően erősebben világít a piros fény, más nem jelzi az aktuális DPI értéket. A két fő egérgomb ööö... tök jó. De most komolyan, mit mondhatnék az egészről?

Az egérben annyi kivetnivalót találtam, hogy valami oknál fogva fel vannak cserélve a plusz gombok funkciói. Ezt annyit takar, hogy a hátrafelé mutató nyíl léptet előre a böngészőben és a mappáknál például, a másik pedig hátrafelé. Ez elég hülyén van így, de ez is csak megszokás kérdése amúgy. A játékokban úgyis mi állítjuk be a funkcióikat.

 

Összegzésképpen annyit mondok, jeee

Egy remek termékkel gazdagodott blog repertoárja, amióta megvan, ezt használom, és ez így is fog maradni. Elég kritikus vagyok, úgyhogy ez csak annyit takar, hogy tényleg tök jó az egér. Nekem sokkal jobban bejön fogásra ez a szögletes dizájn, mint a másik cseppalakja. A két plusz gomb Windows alatti funkciójának felcserélődésétől eltekintve semmi rosszat nem mondhatunk rá. Kb. 2700 forintos árcédulájával szerintem az utóbbi hónapok egyik legsikeresebb terméke, igazi Best-Buy! Bármikor megvásárolnám még egyszer ezt az egeret, bárkinek bátran merem ajánlani!

Itt megvásárolható egy csomó gémer patkány.

Meg itt is egy csomó másik.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr895881215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása