Nem csak a húszéveseké a világ - Kínai tablet válogatás

2018.05.05. 18:23

Woodyison

10-resources-to-help-prepare-for-aging-with-dignity-and-independence-157576571.jpg

Az idősebb generáció egyik közkedvelt elektronikai eszköze a táblagépek. Ez nem meglepő, hiszen méretükből fakadóan könnyen kezelhetőek. Tökéletes választás, hogy a nagymamát és a nagypapát is bevezessük az internet modern világába. Továbbá, ha az ember sokat utazik, sokkal egyszerűbb egy kis tömegű táblagépet hordozni. Sajnos az Európában kapható készülékek sokszor irreálisan drágák, ezért érdemes szétnézni mit kínál az ázsiai piac. Ebben a kínai tablet válogatásban összeszedtük nektek az elmúlt hónapok legjobb termékeit. Lássuk a dobogósokat. 

Voyo Q101

A Q101 egy remek ár-érték aránnyal rendelkező tablet, amit kifejezetten mindennapi felhasználásra terveztek. A 10.1 inch-es kijelző 1920x1200 pixel felbontásra képes. Továbbá az anyaghasználatra sem panaszkodhatunk, hiszen fém hátlappal rendelkezik a készülék, leszámítva a felső műanyag sávot, ahol látszik, miért kerül csak ennyibe az eszköz. A masina belsejében egy nyolcmagos MTK processzor duruzsol és 32 GB belső tárhely szolgál a képek, videók és zeneszámok tárolására. Kiemelendő még a Dual Band WiFi és a 4G hálózat támogatás jelenléte. Az Android 7.0-t futtató Voyo eszköz nagyjából 34.000 Ft-ért cserébe lehet a miénk a GearBesttől.

voyo-q101-7.jpg

Alldocube Freer X9

A Freer X9 a bizonyíték arra, hogy a kínai termékek már bőven képesek felvenni a versenyt a nyugati konkurenciával. A 8,9 colos kijelző tűéles képet szolgáltat, továbbá kitűnő betekintési szöggel és színmegjelenítéssel operál. A gép belsejében egy 2 GHz-es órajelű MT8173 SoC dolgozik és 4 GB RAM felel az akadásmentes multitaskingért. Az 5.500 mAh-s kapacitású aksi átlagos használat mellett akár 2-3 nap üzemidőt is lehetővé tesz. A GPS szenzorral és Type-C csatlakozóval rendelkező Alldocube Freer X9 nagyjából 51.000 forintért érkezik a GearBesttől.

maxresdefault-1024x576.jpg

Chuwi Surbook

Ha valaki inkább Windows 10-zel rendelkező tabletet keress magának, annak is tudunk versenyképes alternatívával szolgálni. A Chuwi Surbook alumínium hátoldallal és 10,8 inch-es, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik. Intel Celeron N3450 processzor és a 4 GB RAM szolgáltatja a megfelelő teljesítményt. A szövegszerkesztés és a táblázatkezelés is sokkal jobb, mint Androidos készüléken, valamint az alkalmazások közötti navigáció is jóval kényelmesebb. A 8.000 mAh kapacitású akkumulátor akár 5 órányi filmnézést tesz lehetővé. A Chuwi Surbook EU raktárból kedvezőbb áron kapható nagyjából 88 ezer forintért cserébe lehet miénk a táblagép, ami nagyon hamar megérkezik és áfamentes. 

chuwi-surbook-1024x503.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: élet hír kiegészítők otthon elektronika tablet

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8513711080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása