Így lehet egyszerűbb a takarítás - Kínai takarító eszköz válogatás

2018.02.19. 10:18

Woodyison

borito_1.jpg

Szerintem nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy szívemből utálok takarítani. Ez egy olyan tevékenység, ami egyszerre fárasztó és eszméletlen időigényes is. Sokszor csodálom azokat az embereket, akik örömüket lelik a tisztításban. Sajnos én nem tartozom közéjük, így elkezdtem keresgélni, hogy milyen kínai takarító eszközök jelenthetik a megoldást. Nézzük, miket találtam.

Pooda D8

A Pooda D8 egy vezetek nélküli 2 az 1-ben porszívó, ami praktikus segítséget jelent a mindennapokra. Kezelése egyszerű és mérete is kicsi, így könnyen mozgathatjuk a lakás helyiségei között.  Továbbá az eszköz nagyon könnyű, így az idősek számára is tökéletes választás. A termék egy pillanat alatt morzsaporszívóvá alakítható, és a cserélhető fejeknek köszönhetően a sarkokban megbújó por is a múlté. A szívóteljesítményt egy 2 fokozatú kapcsolón állíthatjuk, a beépített akkumulátor pedig akár 40 percen keresztül is üzemképes. Az biztos, hogy nagyon hasznos eszköz a háztartásban, amit nagyjából 23.000 forintért cserébe rendelhetünk meg a GearBesttől.

3_32.jpg

Xiaomi Roborock S50

Statisztikák szerint a robotporszívók az egyik legközkedveltebb termékek, amit Kínából rendelnek a vásárlók. A Roborock S50 a számtalanszor kitűnőre vizsgázott ázsiai gyártó, a Xiaomi egyik legújabb terméke. Első ránézésre a magas ár talán elveheti a kedvünket a vásárlástól, azonban tudni kell, hogy ezért az összegért cserébe egy minőségi szolgáltatásokkal teli, szinte már tökéletesnek mondható eszközt kapunk. Az S50 szívóereje vetekszik a nyugati konkurenciával, a lézeres térképezésnek köszönhetően pedig extra hatékonysággal dolgozik a masina. A számos szenzornak köszönhetően vigyáz a bútorokra és érzékeli a szőnyeget, szoftveresen állíthatjuk be, hogy mely területeket takarítsa, továbbá az okostelefonos alkalmazással időzíthető és monitorozható a tevékenysége.  A felmosó funkcióval is rendelkező robotporszívó nagyjából 140.000 Ft-os áron kapható a GearBesttől. Akinek nincs szüksége a felmosó funkcióra és a szoftveres virtuális falra, választhatja az ugyancsak nagyszerű elődöt olcsóbban, 85.000 forintért. Mindkettőre elérhető az EU Express, így biztosan vám- és áfamentesen kerül hozzánk.

2_40.jpg

Három az egyben ablaktisztító

Szerintem ez a 3 az 1-ben ablaktisztító az egyik leghasznosabb eszköz, amit Kínából lehet rendelni. Sok ember életét keseríti meg az ablakpucolás, hiszen hosszadalmas és fárasztó házimunka. Ez az egyszerű kis eszköz képes egyesíteni az ablaktisztítás három alap műveletét: nedvesít, töröl és lehúz. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg. Vannak ugyan hibái, de csupán 1.700 forintba kerül, így ezek elnézhetők neki. Alacsony árának köszönhetően a vámeljárást is sikerül elkerülnünk, így megszabadulva a többletköltségektől.

1-2_2.jpg

komment

Címkék: válogatás kínai kiegészítők otthon takarítás

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1613671412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása