Trendi töltőkábel Kínából – BlitzWolf BW-TC12 bemutató

2018.02.12. 20:30

Woodyison

borito2.jpg

Ha valaki megkérdezné milyen kapcsolatban vagyok a telefon töltéssel, akkor a válaszom egyszerű lenne: bonyolult. Nem elég, hogy állandóan elfelejtem este töltőre tenni a készülékem, de a kábeleim is folyton megtörnek. Azt hittem ez a probléma csak engem érint, azonban egyre több barátom fordul hozzám ugyanezzel a gonddal. Ezért elkezdtem kínai alternatívák után kutatni, így bukkantam a Blitzwolf BW-TC12-re.

A BW-TC12 kódnéven futó termék egy 1 méter hosszú Type-C kábel. Kiemelendő, hogy támogatja a QC 2.0, QC 3.0 és számos egyéb gyorstöltés szabványt is, így nem kell aggódnunk, ha elfelejtjük éjszaka feltölteni telefonunkat. A reggeli készülődés alatt kerül annyi nafta a telefonba, amivel a legközelebbi töltésig kihúzza. A töltőkábel négy nagyon trendi színben kapható (fekete, fehér, zöld és piros). Végre egy gyártó, aki valamivel feldobja ezt az egyszerű eszközt. A BlitzWolf termékek minőségében eddig sem csalódtunk, így nem meglepő, hogy a gyártó 18 hónapos garanciát vállal arra, hogy a csatlakozó fej nem fog elhasználódni és a kábel vége sem fog megtörni. Ezzel a második problémám is megoldódott, ezek után végre örökké elfelejthetem a törött kábeleket. A legnagyobb előnye az adatkábelnek, hogy az előrendelői státusz miatt extrém kedvező áron, nagyjából 1100 forintért cserébe lehet a miénk.

a1e146ac-8b85-40eb-89e3-0d77f0bbbe2e.jpg

Ha már töltőkábel vásárlásra adja az ember a fejét, akkor egyidejűleg érdemes egy új töltőfej beszerzését is megejteni. A BlitzWolf szerencsére számos remek termékkel rendelkezik. A BW-S2 egy 2 USB porttal ellátott eszköz, amik a saját méréseink alapján képesek egyszerre akár 2,4 ampert leadni. Az érte elkért nagyjából 2.000 Ft elég jutányos, ha belegondolunk, hogy kvázi két töltőt kapunk egy áráért.

d0ecdf4d-8df2-4aba-bd16-cca803d4d716_1.jpg

Ha szeretnénk kihasználni a kábel adta gyorstöltést, akkor BW-S6 lehet a tökéletes választás. A hasznos extra funkcióért cserébe csak 1400 Ft-tal kell többet otthagynunk a kasszáknál. Fontos megemlíteni, hogy még akkor sem vagyunk a vámeljárás feletti összegnél, ha egyszerre vásároljuk meg a töltőkábelt és a töltőfejet, így megmenekülve a pluszköltségektől.

2952521_big.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hír töltő technológia kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7613648752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása