A szörnyek kicsiben is léteznek – Nubia Z17 Mini bemutató

2017.12.16. 14:16

Woodyison

nubia1-696x308.jpgNemrégiben a ZTE legújabb csúcsragadozójával, a Nubia Z17S-sel ismerkedtünk, most viszont ideje könnyedebb vizekre evezni, hiszen megérkezett a GearBest polcaira a kistestvér. A Nubia Z17 Mini névre keresztelt készülék megfontolandó ajánlat azoknak, akik megelégszenek a középkategóriával, viszont abból az egyik legjobbat szeretnék. Reméljük, hozzánk is érkezik majd egy tesztpéldány, amit komolyan megkritizálhatunk, addig is nézzük a specifikációkat, hogy mivel is próbál lenyűgözni a ZTE üdvöskéje.

A ZTE Nubia Z17 Mini egyedifémből készült unibody házat kapott. A szélessége nem haladja meg a 7.46 milliméter, így a kisebb kezű kollégáknak is ideális választás.  A gyártó külön kiemeli, mennyire sokat foglalkozott a kialakítással, hiszen 90 darab speciális vágógép és 600 másodpercig tartó cirkon homokfúvás szükséges a tökéletes eredményhez. Az előlapon egy Full HD felbontású, 5,2 inch-es kijelző ékeskedik, felette pedig a 16 MP-es szelfi kamera található.

nubia5-1.jpg

A hátlapon az ujjlenyomat olvasó és a 13 + 13 Megapixeles dual kamera kapott helyet, amire különösen büszke a ZTE. A Sony által gyártott kameraszenzor már önmagában jó előjel, de számos szoftveres funkcióval támogatta ezt meg a gyártó.  A portré móddal a háttért moshatjuk el, a beauty funkcióval a előtérbe helyezett személy arcát tehetjük szebbé. Ezen túl ott a refocus, aminek segítségével a kép elkészülte után is lehetőségünk van a fókuszt állítani.

nubia2-923x420.jpg

A belső is tartogat különlegességeket, hiszen a középkategória ellenére erős hardver található a masinában. A nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 652-es processzor, 4 GB RAM és 64 GB ROM együttesen felelnek a stabil és gördülékeny felhasználói élményért, amit az Android alapokon nyugvó Nubia UI4 teremt meg. A készülékházban helyet kapott még egy 2950 mAh kapacitású akkumulátor, amit a gyártó szerint akár két napon keresztül is nyúzhatunk a Neo-power technológiának köszönhetően.

nubia3.jpg

Specifikáció alapján a Nubia Z17 Mini egy kiváló telefonnak tűnik, ami kifejezetten a kisebb kezű hölgyeknek lehet jó választás. A felső középkategóriába pozicionált hardver valószínűleg még éveken keresztül megszolgálja a vételárat. A telefon magyarországi forgalmazónál is kapható, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy miért érdemes Kínából megrendelni. Erre a legjobb válasz a termék ára, hiszen majdnem 30.000 Ft-tal olcsóbban kapható a telefon, ha külföldről rendeljük. Az áfából eredő többletköltségeket pedig az Eu Express szállítással rázhatjuk le magunkról, ha újra elérhető lesz.

Itt megvásárolható>>

Szólj hozzá!

Címkék: telefon élet hír elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr1913434203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása