A jó még jobb lett – Maze Alpha X bemutató

2017.12.11. 16:39

Woodyison

apha4-696x696.jpg

A Maze Alpha tesztünkből már kiderült, hogy ez egy borzasztóan jól sikerült kínai telefon lett, sokan a következő OnePlus-t látják a vállalatban. Ez nem véletlen, hiszen a Maze az egyik legdinamikusabban fejlődő kínai telefongyártóvá nőtte ki magát. Az Alpha sikerei után jött egy kifejezetten elegáns üzleti telefon a Comet személyében. Most pedig itt a Maze legújabb üdvöskéje, az Alpha továbbfejlesztett változata, a Maze Alpha X.

A telefon formatervezése az aktuális trendeket követi, és nem sokat változott az elődmodellhez képest. A 6 inch-es kávanélküli kijelző megmaradt, viszont a képarány 18:9-re változott, amin sokkal kényelmesebb böngészni. Érdekesség, hogy a kialakításkor az iPhone X féle módszert használták, viszont itt nem találkozunk a sokakat zavaró beugró csíkkal. Az LG gyártotta megjelenítő Full HD+ felbontású, és majdnem 90%-ban foglalja el a készülék előlapját. Az üveghátlap minimalista, elegánst dizájnt kapott, és a gyártó szerint egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatokat. A hátoldalon csak a 13 Megapixeles kamera töri meg az összképet, míg az ujjlenyomat szenzor mellett eldugva egy 8 MP-s egység található, az értesítésjelző LED pedig felül kapott helyet. Szerencsére nem mindenben követi a trendeket a Maze, hiszen megmaradt a 3,5 mm-es Jack csatlakozó, és az előlapi ujjlenyomat olvasó is.

apha2.jpg

Nyolcmagos Helio P25 processzor, 6 GB RAM és 64 GB ROM, ezt már láttuk a Maze Alpha-ban is, és bizton állíthatjuk, hogy ha valaki nem gamingre akarja használni a készüléket, akkor tökéletesen elegendő a teljesítménye a mindennapokra. Az akkumulátor 3900 mAh-ra nőtt, így még tovább nyúzhatjuk a Type-C porttal ellátott készülékünket. Az Alpha X legnagyobb előnye a kvázi teljesen lecsupaszított Android 7.0-s rendszer, ami stabil és gördülékeny felhasználást tesz lehetővé. Érdemes még kiemelni a B20 támogatást, amivel vidéken is a lehető leggyorsabb internet sebességet élvezhetjük.

alpha1.jpg

Összességében a specifikációt tekintve egy remek telefont köszönhetünk a Maze Alpha X személyében. Szerintem mindenképpen közkedvelt készülék lesz, hiszen minden meg van benne, ami a mindennapokhoz kell. A külső brutális lett, nagyon látványos a készülék széléig érő kijelző, és a gépházban is megfelelő teljesítmény lapul. Erős processzor, stabil felület és megfelelő méretű aksi várja szeretett gazdáját nagyjából 55.000 Ft-ért.

Itt megvásárolható>>

Szólj hozzá!

Címkék: telefon élet hír elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr6513434513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása