Olcsó, gagyi? Dehogy! – Itt vannak a legdrágább kínai termékek

2017.12.09. 21:40

Woodyison

shut_up_and_take_my_money-ertelmetlenul-drage-cipok-640x480-560x420.jpg

Hazánkban a kínai szó sajnos sokszor egyet jelent az olcsó, gagyi termékekkel. Szerkesztőségünk legfőbb célja, hogy ezt a sztereotípiát megdöntse. Ennek érdekében számos terméktesztet készítünk, amivel bebizonyítjuk, hogy igenis léteznek kifogástalan minőségű Ázsiában készült eszközök. Most egy kicsit más oldalról próbáljuk meg hitelesíteni állításunkat, ugyanis a mai főszereplők a legdrágább kínai termékek lesznek. Sokan nem tudják, de a világ másik felén nem csak tömegtermelést végeznek. Számos korszakalkotó, egyedi terméket alkottak meg a kínai mérnökök, amik eléggé zsebbe nyúlós árral rendelkeznek. Ezek között válogattunk.

DJI termékek

DJI Osmo Mobile-t tekinthetjük a gimbalok királyának, ezt a titulusát nagyrészt a kiváló szoftver támogatásnak és precíziós motorjainak köszönheti. Segítségével teljesen rázkódásmentes felvételeket készíthetünk, továbbá a hozzá járó dedikált applikációban timelapse, éjszakai és panoráma módokat is találunk. Nemcsak teljesítményével, de a maga 98.000 forintos árával is jóval a versenytársak előtt jár. Ha nem szeretnénk ennyit költeni egy képstabilizátorra, akkor tökéletes választás a Zhiyun Smooth Q. Hosszú üzemidő, könnyen kezelhető szoftver és power bank funkció jellemzi az eszközt, ami bár nem ér fel kínai vetélytársához, de a maga 36.000 Ft-os árával 5 csillagos ajánlatnak minősül.

 

hkkt2_av1.jpg

A kínai DJI még egy termékével képviselteti magát listánkon. A Mavic Pro az egyik legjobb most kapható drón a piacon. Több népszerű vlogger és tartalomgyártó választotta, mivel mindösszesen 743 gramm, és a karjai behajthatóak, így egy kisebb táskában is elfér. A gyártó szerint a 3830 mAh kapacitású akkumulátorral nagyjából 27 percen keresztül röpködhetünk. Mi több akár 4K felbontású felvételeket is rögzíthetünk a 3-tengelyű képstabilizátorral ellátott kamerával. A kitűnő specifikációhoz magas árcédula társul, nagyjából 260.000 Ft-ért cserébe érkezik a GearBest webáruháztól. Azonban még így is sokat spórolhatunk a magyarországi árakhoz képest, ha az Eu Express szállítást választjuk. Bár 3-tengelyű gimballal nem rendelkezik, de így is egy remek ár-érték arányú alternatíva az MJX Bugs 3, amit használhatunk „krúzerként” és kameraplatformként egyaránt.
hkjs2_av4.jpg

Garmin okoseszközöket is találunk a legdrágább kínai termékek között

Garmin Vivosmart 3 kiváló vízálló formatervezéssel rendelkezik és képes pulzus, lépés és alvás monitorozásra is. A kicsinek tűnő 350 mAh kapacitású akkumulátora pedig a gyártó szerint készenléti módban ötnapos üzemidőt enged. A semmilyen egyedülálló, extra funkcióval nem rendelkező Vivosmart 3 most akciósan is nagyjából 58 ezer forintba kerül. 

vivosmart3hr4000-649x420.jpg

A Garmin nem állt meg a karperecek gyártásánál, hiszen az okosórák piacán is jeleskedik méregdrága eszközeivel. A Fenix 5 egy 1.44 inch-es LCD kijelzővel rendelkező készülék, ami képes a lépésszámot és a pulzust is mérni. Továbbá vezérelhetjük kameránkat is, és ha megszakad a kapcsolat telefonunkkal, hangosan jelez. Ez a termék sem az innovációról híres, de 190.000 forintos árcédulával rendelkezik. Hogy miért? Erre a kérdésre csak a gyártó tudna válaszolni. Ezzel szemben a hasonló tudású Xiaomi Amazfit nagyjából 26.000 Ft-ért cserébe érkezik a kínai raktárakból.

 

garmin-fenix5s-fenix5x_thumb-630x420.jpg

 

Xiaomi Mi Mix 2>>

A Xiaomi Mi Mix 2 bedarálta a konkurenciát, az ázsiait és a nyugatit is. A kritikusok az iPhone X méltó ellenfelének tartják, ami nem meglepő. Kiváló keretnélküli kijelző és hatalmas teljesítmény egyesül a Xiaomi üdvöskéjében. A telefon bár drága, de jóval olcsóbb a nyugati vetélytársaknál. Egy igazi prémium kategóriás készüléket kapunk a 150.000 forintos vételárért cserébe.

 

15076259326545.jpg

 

Ez a válogatás is bizonyítja, hogy bele lehet szaladni drága termékekbe, de ezért dolgozunk mi, hogy bemutassuk a legjobb Kínából rendelhető eszközöket, és bebizonyítsuk, hogy megéri vásárolni külföldről!

komment

Címkék: telefon élet hír elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr113434417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása