GearBest: Fekete Péntek és fehér karácsony

2017.11.22. 21:18

molcsa

1280x720.jpg 

Ismét eljött az év legőrültebb időszaka, a Fekete Péntek, amikor a legnagyobb leértékelésekkel rukkolnak elő a cégek, most a GearBest hozza el hozzánk a kínai Mikulás termékeit. Hivatalosan egészen hétfőig tart ez az időszak, szóval ne maradjon le senki.

Kezdjük is egy kis nyereményjátékkal, ahol egy Teclast T8 tablettel lehettek gazdagabbak, amihez ugyan kell egy kis angol tudás, de egy próbát mindenképp megér, szóval vágjatok bele.

1-2.png

Kedvezményekhez juthatunk továbbá az úgynevezett "Lucky Draw" játékkal is, ahol egy játékgép mintájára kipörgethetünk többféle kedvezményeket termékekre, vagy akár kategóriákra. És ha elfogynának a pörgetésetek, GB pontokért lehet venni továbbiakat.

2-1.png

Ha mindezeken túl vagyunk, jöhet az egyik tipikusan vásárlási összeghez kötött kedvezmény: minél többet költünk annál nagyobb lesz a kedvezmény.

3-2.png

A GearBest volt olyan kedves, hogy összegyűjtött nekünk akciós, trendi termékeket, ahol kedvünkre válogathatunk. Ez azért is jó lehet, hogy ötleteket gyűjtsünk, amire később esetleg még nagyobb leárazásos kuponokat találunk.

4-1.png

Továbbá vannak különböző leárazások márka szerint is, ahol kedvenc cégeitek termékeihez juthattok olcsóbban. Nem is kell mást tennetek csak megvenni, mielőtt elfogy.

5-1.png

Különféle kategóriákra is kapunk akciókat:

  1. Telefonok és kiegészítők
  2. Tabletek és laptopok
  3. Háztartásbeli dolgok
  4. Sport kiegészítők
  5. Kínai dohánybolt
  6. Elektronika minden mennyiségben
  7. Divat és szépségápolás

6-1.png

És most jöjjenek a kuponok, amivel még jobban megnyirbáljuk az árakat, itt is van kategóriákra kiterjedő, de az első az egész oldalon használható, bármelyik terméknél.

A kód: GBblackfriday.1

7_1.png

Ne felejtsétek el az általunk elkészített kupongyűjtő táblázatot is átböngészni, hisz külön termékekre bontott, és időponthoz kötött kuponokat is találhattok ott. Valamint ha nem akartok áfát fizetni, használjátok bátran az EU Express szállítást, hiszen így garantáltan áfa- és vámmentes lesz a csomag. Továbbá, ha még karácsonyra szeretnétek rendelni, akkor mindenképp az új cseh raktárból vagy más EU raktárakból rendeljetek, így még biztosan ideér. A listánkat itt tudjátok elérni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7013347707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása