Strapatelefonok Karácsonyra – Mindent túlélő ajándék

2017.11.09. 13:11

Jackal_

ua2_1.pngEgyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elpusztíthatatlan strapatelefonok, sportolók, túrázók körében, de említhetnénk éppen a téli- és extrém sportok szerelmeseit is. Reméljük, karácsonyig az első hó is leesik, és akkor korai sítúráinkon is magunkkal vihetjük ezeket a remek készülékeket. Az igen bőséges felhozatalból szemezgettük ki a legjobbakat.

sdsd.png

Az Ulefone munkatelefon sorozatának legújabb modelljével, az Armor 2-vel támad, amivel rendesen be is fűt a konkurenciának. 6 GB RAM, 64 GB ROM, Helio P25-ös processzor T-880-as GPU chippel kiegészülve alkotnak igencsak izmos masinát, amitől minden technológia őrült nyálképzése azonnal beindul. A mobil persze nemcsak hardverben erős, de a külső behatásoknak is remekül ellenáll, IP68 szabvány, víz-, ütés- és porálló, nyugodtan folyadékba meríthetjük, azt is nevetve kibírja. Aki azt hinné, hogy ezeken a készülékeken nagyszüleink idejéből származó szoftverek futnak, az nagyon téved, természetesen Android 7.0-val érkezik, ahogy az ma elvárható.

doogees60.png

Az Ulefone nagy ellenfele a Dooge S60-as modellje, amely szintén 6 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat vonultat fel, meg egy akkora felbontású kamerát – 21 Megapixel – amit a Hubble űrtávcső is megirigyelhetne. Aki pedig hosszú üzemidőt szeretne, az a hatalmas teleptől ez is megkapja, 5580 milliampernyi energiát kell elhasználnia, mielőtt 3 nap múlva lemerül a készülék. A tokot jól teletömték szenzorokkal, is, gyorsulásmérő, barometrikus szenzor, NFC a felhozatal, de más prémium mobiloknál megtalálható tulajdonságokkal is büszkélkedhet, ilyen például a teljesen fém ház vagy a gyorstöltés.

1497261186197395_eredmeny.jpg

A Blackview már szinte hagyományteremtő módon ontja magából a különböző strapa készülékeket, amelynek két gyengébb, de cserébe olcsóbb képviselője a BV7000 és a BV6000S. A zászlóshajójuk a vadonatúj, és meglehetősen brutális Blackview BV8000 Pro, amelyet 6 GB RAM-mal és 64 GB ROM-mal szerelnek, és simán megállná a helyét a prémium mobilok között is. Ráadásul a kameraképességek terén is sokat fejlődött az elődmodellhez képest, 16+8 Megapixelnyi képpont vár arra, hogy életünk pillanatait megörökítsük. Természetesen minden készülékük IP68 szabvány szerinti védettséggel rendelkezik, de ezen túl ütés- és porálló is a tokozásuk.

20170920144641_42536_eredmeny.jpg

Egy ismeretlen, ám rendkívül érdekes piaci szereplő az EL hozta ki S30-as modelljét, ami talán az eddigi legszebb túlélőtelefon, amit láttam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez a munkásmobil Apple  Air modellje, olyan filigrán a ház. Bár a hardver nem túl izmos, cserébe az ár is igencsak mérsékelt, ma már nem nagyon kapni IP68-as ellenállósági szabvánnyal rendelkező telefont, 32.000 forintért.

1485316411935538_eredmeny.jpg

A strapatelefonok futamának fekete lova pedig az AGM A8, ami szintén kiváló ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet. A 38.000 forintos árért Snapdragon 410-es processzort és 3/32 GB memóriát és háttértárat kapunk, mindezt persze ellenálló kiadásban. A hosszabb távú egyben maradást a Gorilla Glass üveg, ellenálló test és persze IP68 szabvány biztosítja. A modern eszközök egyik jellegzetes tulajdonsága, hogy a szoftver is friss és ropogós, így ez is Android 7.0-t futtat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr813202999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása