Ez lenne a tökéletes Galaxy S8 klón? – Megérkezett a Leagoo S8

2017.10.23. 20:42

Woodyison

57132c9f-c588-4350-bed7-9f0143ab422d-2.jpg

A Leagoo az egyik legdinamikusabban fejlődő kínai telefongyártó. Ezt példázza az is, hogy az idei évtől egy angol labdarúgó TOP csapat, a Tottenham hivatalos partnere. A vállalat termékei időről időre feltűnnek a toplistákon. A Leagoo M8-cal az alsó kategóriát hódították meg, míg a Kiicaa MIX a káva nélküli telefonok piacán alkotott kiemelendőt. Ezek az eszközök szemkápráztató formatervezéssel és árukhoz képest eszméletlen teljesítménnyel rendelkeznek. Legújabb üdvöskéjük a Leagoo S8 kódnévre hallgat, és  egy Galaxy S8 másolatot köszönthetünk személyében. A Samsung telefonja már letarolta a piacokat, vajon sikerül ezt megismételni a kínai másolatnak is? +1 meglepetés a cikk végén…

 

Nyers adatok a Leagoo S8-ról>>

A Leagoo S8 dizájnja szinte teljesen megegyezik a dél-koreai rivális eszközével. A két színben is kapható eszköz előlapján egy 5.72 inch-es, 18:9 képarányú keret nélküli kijelző található. A hatalmas panelnak köszönhetően a telefon 85%-át az 1440 x 720 felbontású Sharp IPS megjelenítő foglalja el. A papírvékony készülék hátlapján a már-már elengedhetetlennek számító ujjlenyomat olvasó és duál kamera található, ami 13 és 2 Megapixeles. A legújabb trend a kínai telefonoknál, hogy az előlapon is két kamera kap helyet. Nincs ez másképp itt sem, hiszen egy 8, illetve egy 2 Megapixeles kamera díszeleg a kijelző felett.

Ismerjük a mondást, miszerint: „A könyvet nem szabad a borítójáról megítélni”, ezért nézzük, mi található a gép belsejében. A sort egy nyolcmagos MT6750T processzor nyitja, amit 3 GB RAM támogat. A készülék sajnos csak 32 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami csak 64 GB-ig bővíthető. A telefonban egy 2940 mAh kapacitású akkumulátor található, ami – a gyártó szerint – normál használat mellett akár 36 órán keresztül is üzemképes. A készülék egyébként Android 7.0-t futtat, de az interfész a Leagoo saját rendszere. Az S8 dual SIM és B20 hálózat támogatással rendelkezik, így a vidéki nagymamánál is lehet megfelelő internet elérésünk. Nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha megtetszett a készülék, hiszen nagyjából 32 ezer forintos áron kapható, ingyenes kiszállítással. A bevezető kedvezményeknek hála, így az eredeti áránál több mint 10.000 Ft-tal kedvezőbben lehet a miénk.

 

+1 Ennél több kell?  Itt a Leagoo S8 PRO>>

A Leagoo mérnökök nem a lustaságukról híresek, hiszen rögtön két telefont is piacra dobtak. A formatervezés sokban hasonlít a kistestvérre, azonban a kijelző 5.99 inch-re nőtt és Full HD+ felbontású. A sajnos 10 milliméterrel szélesebb, viszont cserébe egy sokkal erősebb nyolcmagos Helio P25-ös processzor került a szörnyetegbe. Mellé 6 GB RAM kapott helyet, és a belső tárhely is 64 GB-ra változott. Megmaradt az ultra gyors ujjlenyomat szenzor, viszont a hátlapi kamera 13 és 5 Megapixeles. A képkészítő szoftver rendelkezik egy sajátos technológiával, amivel élesebb felvételeket készíthetünk alkonyatkor is. A 3050 mAh kapacitású akkumulátor gyorstöltés funkcióval lett ellátva, aminek segítségével akár fél óra alatt egy napra elegendő naftát tölthetünk a masinába. Sajnos vastagon fogott a Leagoo ceruzája az árképzésnél, hiszen nagyjából 67.000 forint ellenében rendelhetjük meg az egyébként kiválónak ígérkező S8 Pro-t a Banggoodtól.

Kétség sem fér ahhoz, hogy mindkét okostelefon kitűnő specifikációval rendelkezik. Reméljük lesz lehetőségünk egy teszt keretében kideríteni, hogy valójában mit is tudnak.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon élet hír elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7613052992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása