A legjobb kínai telefonok 30.000 Ft alatt – Xiaomi Redmi 4A és társai

2017.09.29. 12:07

Jackal_

xiaomi-redmi-4a.jpgVajon melyik az az öt kínai okostelefon, amelyik a lélektani száz dolláros ár alatt marad, és a legjobb vételnek számít ebben a hónapban? Az első egyértelműen nem is lehet más, mint a kedvenc gyártónk modellje, a Xiaomi Redmi 4A. Az öt colos kijelző 720p felbontású, a Snapdragon 425 processzor és a 2 Gigabájt RAM gondoskodik a kellően gyors rendszerről.

Ennyi pénzért ráadásul kapunk egy 13 és egy 5 Megapixeles kamerát, valamint egy 3120 mAh-s akkumulátort, így gyakorlatilag a telefon kiváltja az „instant get” érzést. A Xiaomi Redmi 4A most akció keretében szerezhető be a Gearbest és a Banggood oldalán is, előbbinél akár ÁFA mentesen is.

oukitel-k4000-plus-4g-lte-smartphone-android-6-0-mtk6737-quad-core-5-inch-2gb-ram.jpg

Nekünk egyértelműen a második az Oukitel K4000 Plus, hiszen tudásban az első helyezettel szinte teljesen megegyezik, és a gyártó minőségére sem sok panasz akad. Öt colos kijelző, 720p felbontás, 2.5D üveg jellemzi, ehhez egy négymagos processzor, 2 Gigabájt RAM és 16 Gigabájt, bővíthető tárhely is jár. A K4000 Plus különlegessége az előlapi ujjlenyomat-olvasó, valamint a brutális, 4100 mAh-s akkumulátor.

Kamerából a már jól bevált 13 és 5 Megapixeles szenzorokat kapjuk, a burkolat pedig CNC által mart fémből készült, így igazán minőségi. A Gearbest és a Banggood oldalán is 100 dollár alatti jelenleg az ár, előbbinél pedig áfamentes szállítás is kérhető az EU Express választásával.

nubia-n1-lite-1.jpg

Pont dobogós lett a ZTE Nubia N1 Lite a maga 5.5 colos, 720p felbontású megjelenítőjével. Négymagos chipset, 2 Gigabájt RAM, valamint szintén 13 Megapixeles kamera jellemzi, ám a cég még egy hátlapi ujjlenyomat-olvasóval is kedveskedik a vásárlóknak. Akkumulátorból 3000 mAh kapacitású jár, ezzel a kombinációval akár két teljes napig is kihúzhatjuk egy feltöltéssel. A Nubia N1 Lite dual SIM támogatást is élvez, ha pedig lemondunk az egyik SIM-ről, microSD kártyával bővíthető a modell. A Banggoodon október 2-ig féláron vihető!

homtom-zoji.jpg

A negyedik helyre a Homtom Zoji Z7 került, méghozzá IP68 por- és vízállósággal. A tudása egyezik a kategóriáján belüliekkel, így öt colos megjelenítő, 720p felbontás, 2.5D Gorilla Glass karcállóság, négymagos processzor és 2 Gigabájt RAM került bele, a 16 Gigabájtos háttértároló bővíthető. Az előlapi kamerával csak 2, míg a hátlapival 8 Megapixeles képek készíthetők, ezeket szoftveresen 5 és 13 Megapixel felbontásra növelik. Olyan extrákkal bővítette a tudást a Homtom, mint az FM-rádió, az ujjlenyomatolvasó és a dual SIM-támogatás, valamint a strapamobilt idéző, extrém külső. Ezt a Gearbest-ről ajánljuk.

original-cubot-x10-smartphone-waterproof-mobile-phone-5-5-inch-octa-core-ips-ogs-android-4.jpg

Ötödik helyre a Cubot X10-et szavaztuk meg, amely bár csak 3G-re képes, cserébe 1.4 Gigahertzes, nyolcmagos processzorral, 2 Gigabájt RAM-mal, vízálló, fémből készült burkolattal, két darab kamerával és 5.5 colos IPS kijelzővel hódít. Kilencven dollár alatt megvásárolható a Gearbesten, áfa nélküli szállítással.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr7212903686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása