Kiváló okostelefonok 25.000 Ft alatt – Szeptember

2017.09.23. 09:17

Jackal_

ulefone-2-1.jpgA vékonyabb pénztárcával rendelkező olvasóinknak is szeretnénk segítséget nyújtani az ázsiai készülékek piacán. Ezért jött létre ez a cikksorozatunk, ami a "kiváló okostelefonok 25.000 Ft alatt" névre hallgat. Érdekes látni, hogy a feltörekvő gyártók is kiváló formatervezésű készülékeket képesek piacra dobni. Már több kínai vállalat megmutatta, hogy európai porondon is versenyképes tud lenni a felső kategóriában (lsd.: Xiaomi Mi 6). Lássuk mire képesek az alsó kategória versenyzői.

 

Leagoo M5 Edge>>

Az M5 Edge külseje sok gyártónak példaértékű lehet, hiszen a dizájn kialakításánál profi munkát végeztek a mérnökök. Extrém vékony szélességet és keretnélküli kialakítást kapott. Az 5.0 inch-es érintőkijelző rendelkezik egy, úgynevezett „on-cell technológiával”, aminek hála még tökéletesebb élmény a használata. A gép belsejéről sem szabad elfeledkeznünk, hiszen egy négymagos processzorral és egy 16 GB-os belső tárhellyel rendelkezik, amit akár 128 GB-ig bővíthetünk. A Leagoo M5 Edge nagyjából 22.000 Ft-ért lehet a miénk a Banggoodtól.

 

Oukitel U22>>

Az U22 előlapján egy ujjlenyomat olvasó található, ami nagyban megkönnyíti az internetes vásárlást, és itt kapott helyet egy dual selfie kamera is. Érdekesség, hogy a hátlapon is két kamera található, így összesen négy darab áll rendelkezésünkre. A készülékben egy MTK6580A processzor található, ami a legújabb Android 7.0 rendszert hajt meg. A készülék akár két SIM kártyával is használható, és ingyenes házhoz szállítással érkezik a GearBest raktáraiból EU Express szállítással vám és ÁFA mentesen.

 

Leagoo Kiicaa Power>>

Kiváló okostelefonok hagyják el a gyártószalagokat a Leagoonál, hiszen ez már a második készülékük a szeptemberi listán.  A Kiicaa Power névre hallgató telefon óriási 4000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ezzel az áramforrással valószínűleg végleg megszabadulhatunk a napi többszöri töltéstől. Szintén Android Nougat operációs rendszert futtat, amit akár magyar nyelven is használhatunk.  A 2 GB RAM-mal rendelkező Kiicaa alig kerül többe mint 19.000 Ft.

Cubot Magic>>

A dizájnra nem lehet panaszunk a Cubot üdvöskéje esetében sem. Egyszerűen meseszép ívekkel rendelkezik a telefon, ami 5.0 inch-es HD felbontású kijelzőt kapott. A készülék belsejébe 3 GB RAM és 2600 mAh kapacitású akkumulátor került. Lényeges megemlíteni, hogy támogatja 4G hálózatot és duál kamera található a hátlapon. A Cubot Magic ingyenes kiszállítással érkezik a GearBest raktáraiból, most 18%-kal olcsóbban.

 

Ulefone S8>>

Az S8 is hátlapi duál kamerával rendelkezik, ami 13- és 5 Megapixeles. Továbbá itt található az ujjlenyomat olvasó szenzor is. A formatervezésben követték az aktuális trendeket a mérnökök, hiszen nem rendelkezik oldalsó kávákkal a telefon. Kiemelendő, a relatíve nagy méretű  3000 mAh kapacitású akkumulátor és a 16 GB belső tárhely, ami SD kártyával akár 128 GB-ig bővíthető. A magyar nyelvvel is használható S8 nagyjából 20.000 Ft-ért cserébe lehet a miénk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9112882662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása