11. Banggood születésnap – Hangolódás az ár atombombára

2017.08.17. 14:36

bhlnt

nyito.PNG

A Banggood születésnap minden évben hatalmas akciókat jelent, ami rengeteg termék árának csökkenését, különböző érdekes játékokat, és persze a szokásos kuponesőt hozza magával. Ráadásul egyes termékek speciális jelölést – „Anniversary”-t - is kapnak, így további kedvezményekre is vadászhattok kedvetek szerint.

A szeptember 7-én esedékes szülinapot egy hosszabb akciósorozat vezeti fel, amit ezen az idővonalon tudtok követni. A különböző egyszerűen megoldható feladatok és az adott termékcsoportra vonatkozó kedvezmények egymás után aktiválódnak, ezért érdemes minden nap visszalátogatni az oldalra az újdonságokért.

Minden teljesített állomás valamilyen bónuszt fog eredményezni

az alapból mindenkinek járó, teljes körű 11%-os kuponon felül.

Ezek általában egy-két kattintást igénylő mini feladatok, így szereztem például 7 és 10%-os árcsökkentő kódot a többi termékre.

Alatta található a sztár márkák szekció, ahol olyan gyártók leárazott termékei közül válogathattok, mint a Xiaomi vagy a Blitzwolf, amik az év legkeresettebb márkái elektronika és kiegészítők kategóriában. Tovább görgetve láthatjátok a „Snap-up” vagyis a szuper gyorsan elvihető termékek listáját,

így lehet például Bluboo S8 telefonunk 39.000 helyett 19.500 forintért.

További kedvezményeket – például újabb 12%-os kupont - kínál a Banggood a telefonos alkalmazásának letöltésével, amit szintén érdemes kihasználni.

2017-08-18_10_55_19-vote_to_get_a_discount_2017_banggood_11th_anniversary_celebration_banggood_co.png

Érdekes koncepció az áruház részéről, hogy

szavazással lehet olcsósítani a termékeken,

így népszerűségi sorrendben árazzák le a vásárlók maguk a kinézett árukat. Ezt egyébként a Banggood az elmúlt években is gyakorolta, a legjobb 2 éve volt, amikor egészen $0.99-ig lehetett lenyomni számos telefon árát, hogy aztán az elkapkodós résznél én hoppon maradjak és egy ismerősöm halomra vigye haza az extrém jóárasított cuccokat.

Az „Anniversary” szűrési lehetőséggel az oldal csak azokat a termékeket listázza, amelyeket a születésnap miatt kedvezményesen kínálnak. Így vehetünk

26.000 forintért egy 10 colos Teclast tabletet, 20.800 forintért egy projektor, vagy 3.300 forintért egy Mantistek routert.

 

A Banggood hűséges vásárlóit, a VIP tagokat előnyben részesíti az alkalmi vásárlókkal szemben. Azt, hogy ki melyik VIP szinthez tartozik, belépés után a jobb felső sarokban láthatjátok, a magasabb rang általában nagyobb kedvezményt is eredményez, így megéri a szülinap alatt többet vásárolni, mert

a VIP5 rang rendszeresen csak számukra elérhető termékekkel és tényleg magas kedvezményekkel kecsegtet.

Így vehetünk olcsóbban akciókamerát is szállítani képes drónt, hordozható kávéfőzőt, Blitzwolf power bankot, vagy éppen Bluetooth kommunikációra képes fidget spinnert. A felsorolás persze ezzel nem ér véget,

még további több száz termék közül szemezgethetünk.

Az igazán nagymenők pedig kiélhetik gyerekkori vágyaikat az áruházakból ismert markolós játékkal, amivel

ingyen VIP5 rang szerezhető a teljes szülinap időtartamára.

Annak sem kell elszomorodnia, akik esetleg alacsonyabb szintet értek el, számukra olcsóbb szállítást kínál a Banggood, ezt az oldal alján találhatjuk meg.

Végezetül pedig ne felejtsétek el leellenőrizni az egyéb, fiókon belüli kedvezményeket a „my account/my coupons” menüpont alatt, mert

ezeket a kódokat kizárólag itt, a saját fiókotokban találjátok meg!

 

Akit a teljes szülinapi rendezvény leírása érdekel, itt találja meg!

 

Lépjetek be a frissen létrehozott Kínából rendelők csoportjába, ahol kulturált körülmények között, szabályzat és moderálás mellett tárgyalhatjátok ki egymással a legkínaibb témákat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr5612756382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása