Gearbest Summer Sale - Minden, amit a kedvezményesőről tudnod kell

2017.06.07. 16:45

molcsa

720x300.jpg

A GearBest ismét nagyszabású partit rendez a nyár köszöntésére. A megszokott kedvezmények és kuponok mellé nyereményjátékot és különleges ajánlatokat is kapunk. Az alábbiakban rövid összefoglalót adunk ezekről, hogy semmi se kerülhesse el a figyelmeteket.

Az esemény főoldalán minden lehetőséget tematikusan összegyűjtöttek, így ha ezen haladunk végig, biztosan nem marad ki semmi. 

1_1.JPG

Bemelegítésképpen akár 20%-os, személyre szóló kuponokat zsebelhetünk be, amik különböző, igen széles termékkategóriákra érvényesek. Így ha kinéztük például egy régóta áhított órát vagy elektronikai kütyüt, most sokat faraghatunk az árából.

2.JPG

Ha keveselnétek ezeket a kuponokat, a Summer Coupon Party részlegen találtok még egy nagy rakással, itt tényleg minden létező kategória le van fedve.

3_1.JPG

Természetesen van Flash Sale, itt limitált számban jóárasított termékeket találunk. A választék igen széles, a robotporszívóktól kezdve a telefonokon és táblagépeken át még lámpát és 3D nyomtatót is vihetünk haza olcsóbban. A darabszámok jellemzően több százasak, így azért van esélyünk, nem egy perc alatt fognak elkelni.

4.JPG

A Chillout Savings sarokban lazíthatunk egyet, és leadhatjuk igényünket az áhított kütyükre. Ebben az a poén, hogy minél több darabot foglalnak le az emberek, annál lejjebb kúszik az ár, így a sokak által kinézett kütyük igazán olcsón szerezhetők meg. A lefoglalt darabok június 12-én kerülnek kiküldésre, a letornászott áron.

Ha nem vagy még regisztrált vásárló a GearBesten, szerencsés ember vagy. Ugyanis, ha most regelsz, amolyan kezdő bónuszként kapsz egy csokor kupont, amikkel számos terméket vihetsz el a többieknél olcsóbban. 

5.JPG

Aki komolyabb termékeket választ, és 70 dolcsi felett vásárol, annak megnyílik a Cool Add-ons lehetőség, ahol 3,66 dolcsiért választhat valami kiegészítő terméket a rendelése mellé.

Lefelé görgetve találunk még gyártók és termékkategóriák szerint rendezett gyűjteményeket is, szintén sok kedvezményes ajánlattal teletömve, itt is érdemes nézelődni, ha van régóta kinézett termékünk, vagy csak már minden mást láttunk.

6.JPG

A végére hagytam az igazi bulit, a játékot! Egyre kreatívabbak ezen a téren a GB-nél, a mostani is igen jópofára sikerült. Ha be vagyunk jelentkezve, a start gombbal megkezdődik a kókuszdió-eső, ezekből választhatunk ötöt, amiket feltörve kuponokat és termékeket nyerhetünk, az igazán szerencsések akár a Xiaomi új zászlóshajóját, a Mi6-ot is bezsebelhetik. További lehetőségek szerezhetők, ha megosztjuk a játékot különböző szociális média csatornákon. A megosztások naponta számítanak, így akár napi 15 lehetőségünk is lehet nyerni.

Én most "csak" kuponokat nyertem, a Mi6-ot meghagytam nektek. Sok szerencsét és kellemes válogatást kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8212574787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása