Lixada Bluetooth RGB LED égő - A hangulat a tetőfokon!

2017.06.01. 21:58

molcsa

indexkep.jpg

A mai világban élő emberek igénye szinte már teljesen eltér a pár tíz évvel ezelőtti igényektől, és kialakult egy úgy mond „okos világ”, ahol már nélkülözhetetlen az internet, és minden ehhez kapcsolódó eszköz. Eszközeink kommunikálni képesek egymással, és telefonunkról szinte már minden könnyedén irányítható. Úgy gondolom, hogy ez a Lixada Bluetooth RGB LED villanykörte is egy ilyen lépés a világunk felé, amivel szebbé, könnyebbé tehetjük a mindennapjainkat.

Itt megvásárolható

 

Kicsomagolás

A csomagolását tekintve igazán meglepődtem. Egy elég dizájnos dobozban érkezik, de aminek még jobban örültem, hogy nagyon masszív, így biztosan nem kell tartanunk attól, hogy a hosszú, vagy kevésbé hosszú út során megsérülne. De hát szerintem ez a minimum, főleg egy törékenyebb tárgynál.

Mikor először a kezembe vettem a LED égőt, rögtön feltűnt, hogy sokkal nehezebb egy átlagos izzóhoz képest. Érezni rajta, hogy nagyon minőségi az anyaghasználat, és a külsejét tekintve is nagyon szépen és modernül van megcsinálva. Használata és beüzemelése is nagyon egyszerű, nem kell hozzá zseninek lenni, csupán annyi a teendőnk, hogy a telefonunkon bekapcsoljuk a Bluetooth kapcsolatot, letöltjük a hozzá szükséges appot, és hogyha az égőnk áram alatt van, akkor automatikusan csatlakoznak is egymáshoz.

 

Tesztüzem

Őszintén szólva, annyi mindent tud ez az égő, hogy nem is tudom hol kezdjem el. Na de először beszéljünk talán a fényességéről. Egy dologtól már a rendelésnél tartottam, hogy nem lesz elég nagy fénye, hiszen valljuk be, azért ez elő szokott fordulni, de el kell hogy mondjam, nagyon meg vagyok vele elégedve. A legfényesebb a "természetes fehér" fénye, ami 4000K hőmérsékleten világít, de az RGB mód is nagyon pöpec. Azt külön ki szeretném emelni, hogy a fényszórása is kiváló. Sok más izzóval ellentétben, amik csak 120 fokban szórják a fényt, ez képes 270 fokban is.

Az applikáció nagyon gyorsan elindul, és rengeteg funkció található rajta. Talán kezdjük azzal, hogy egyszerre hat égőt is tudunk kezelni vele, szóval ha valaki többet is vásárol belőle, mindet tudja lakásában egyszerre, kedve szerint állítgatni a telefonja segítségével. Nagyon sok színben, szinte bármilyenben tud világítani, ezt is az ízlésünknek megfelelően beállíthatjuk egy szín skála segítségével. Találhatóak az applikációban előre beállított témák, amit a lenti képen láthatunk.

Személyes kedvencem a reading névre hallgató téma, ami nagyon szép narancssárgás színvilágot varázsol a szobánkba. Kedvünk szerint állíthatjuk rajta azt is, hogy milyen tempóban és milyen szabály szerint változzanak a színek. Egyszóval tökéletes, akár még házibulik hangulatvilágításához is!
ezgif_com-resize_1.gif

És akkor ha azt hittük volna, hogy ennyivel végére értünk az elemzésének, akkor nagyot tévedtünk. Ez az izzó képes arra, hogy ha minket telefonon keresnek, akkor ő pislákol párat, ezzel is jelezve nekünk, ha esetleg le lenne némítva a készülékünk és nem vettük volna észre a hívást. Van lehetőségünk rajta időzítőt beállítani, így akár még a reggeli felkelésünket is megkönnyítheti. Még egy plusz pont, hogy ki- és bekapcsolásnál, nagyon szépen halványul illetve erősödik a fénye. Hát kell ezeknél több?

 

Összegzés

Összegezve az eddigieket, nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, és nagyon nagyot csalódtam benne, természetesen pozitív irányba. Nagy a fénye, tökéletesek a színek, és külön tetszik rajta ez a sok funkció. Ha az egész ház tele lenne ezekkel az izzókkal, személy szerint még azt sem érezném soknak. Jelenleg az ára 7000 forint körül mozog, ráadásul német raktárról rendelve ingyenes a kiszállítás, és pár nap alatt meg is érkezik ez a csoda. Negatívumot nem igazán tudok róla mondani, de ha nagyon muszáj, akkor talán annyi, hogy az applikáció kinézetén még csiszoltam volna, de ez szinte lényegtelen. Az égőt a Lixada gyártotta, és e termékük alapján biztos vagyok benne, hogy ki fogom próbálni a többi terméküket is. A végére érve még egyszer megemlíteném, hogy nagyon meg vagyok elégedve ezzel a LED égővel, és bátran merem ajánlani minden olyan embernek, aki szeretne egy kis színt vinni az életébe.

Itt megvásárolható

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr3112557873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása