Elindult a Patrona Program – Ingyen kütyüt mindenkinek!

2017.03.29. 10:02

molcsa

patrona-program_1.png

Új oldalra költözött a RendeljKínait, ami számos új lehetőséget és sokkal nagyobb szabadságot biztosít számunkra. Egyre bővülő csapattal, egyre magasabb színvonalon folyik tovább a munka, ugyanis a jövőben számos újítást tervezünk, hogy egy igazán egyedi közösséget alakíthassunk ki. A most indult Patrona Program keretében tökéletesen egyedülálló módon a köztetek megbúvó tehetséges írókat kívánjuk támogatni ingyen kütyük formájában.

A RendeljKínait már több, mint 4 éve foglalkozik kínai kütyük tesztelésével. Az idő múltával sok minden változott. Már nem kizárólag tech kütyükről írunk, igyekszünk szélesíteni a palettánkat, egyre drágább, komolyabb termékeket is van lehetőségünk kipróbálni, illetve számos partner keresett meg minket együttműködési felkérésekkel, akiknek gyakran a tesztelt terméket is köszönhetjük.

Nagy volt az öröm a szerkesztőségben, amikor az első ingyen kapott termék megérkezett, igazán büszkék voltunk magunkra. Egy idő után viszont eszünkbe jutott, hogy jellemzően mindig mindenki csak a maga zsebeit tömi, amikor lehetősége nyílik rá, így mi lenne, ha mi szakítanánk ezen "hagyománnyal".

Arra gondoltunk, hogy jó lenne, ha tudnánk szerezni egy kínai partnert, aki ingyenes termékekkel, de legalábbis szokatlanul nagy kedvezményekkel tudná támogatni azon olvasóinkat, akiket írói vénával áldott meg a sors. Mi nagyon szívesen látjuk bárki írásait a rovatainkban, aki igényes, minőségi, szórakoztató, de legfőképpen objektív tesztekkel tudja gazdagítani a RendeljKínait oldalát.

Többéves kapcsolatainknak és elszánt küzdelmünknek köszönhetően a RendeljKínait és a TomTop.com webáruház együttműködésében elindulhatott a Patrona Program, mely keretében korlátlan felhasználhatóságú kuponkódokkal jutalmazzuk az arra érdemes írókat, hogy ingyenesen rendelhessenek termékeket, vagy nagyobb összegeket faraghassanak le áhított kütyüikből írásaikért cserébe.

A programban való részvételhez egy háttérrendszert biztosítottunk, melynek használatához teljes leírást készítettünk, minden információ elérhető az új "Patrona Program" menüpontban. A regisztrációt követően el kell fogadnotok a részvételi feltételeket, ezt követően pedig indulhat az első kör.

hands-coffee-cup-apple.jpg

Patrona Program Béta

Ahhoz, hogy megállapítsuk, kik írnak igazán jó cikkeket, minden részvevőtől kérünk egy próbacikket. A próbacikk egy olyan iromány, ami a mieinkhez hasonló termékteszt, de egyelőre nem feltétlenül szükséges, hogy Kínából rendelt termékről legyen szó. A próbacikk tehát csak azt a célt szolgálja, hogy a vélhetően sok beküldött írás közül kiválogassuk azt a (tervezetten) LEGFELJEBB 10 embert, aki egy termékről a legkomolyabb leírást tudja elkészíteni. Mire gondolunk?

  • Nem kell, hogy Kínából rendelt termék legyen, bármilyen megteszi, ami lehetőleg tech (okostelefon, táblagép, töltő, power bank, fülhallgató, bluetooth hangszóró, robotporszívó, okos otthon kiegészítők stb.)
  • Nem profi teszteket várunk, de a helyesírás, szövegkohézió, összefüggő, értelmes írásmód alapfeltétel
  • Legfeljebb 10 írót választunk ki első körben, hogy félig-meddig élesben, béta verzióban tesztelhessük a Program működését
  • Ha mindent rendben találunk a tesztidőszak alatt, a jelentkezést újra meg fogjuk nyitni, hogy egyre több és több ember számára elérhetővé tegyük

Minden információt megtaláltok az új oldalunk, a rendeljkinait.hu Patrona Program menüpontjában. A cikkek beküldésének módját a Patrona Program "Útmutató a cikkíráshoz" almenüjében találjátok. Sikeres, ihletben gazdag írást kívánunk az összes résztvevőnek!

A Program időtartama: 2017. 03. 27. 12:00 - 2017. 04. 06. 12:00

 

Background vector created by Starline - Freepik.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr9412382393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása