Minden, amit a GearBest szülinapjáról tudni akartál

2017.03.14. 08:00

molcsa

2048x1152_2.jpg

Idén három éves fennállását ünnepli (egyik) kedvenc kínai webshopunk, ennek eredményeképpen (ahogy azt a kedves sárga barátainktól megszokhattuk) rengeteg akcióval várják a kedves vásárlóközönséget. Minden, amit árulnak alacsonyabb áron lesz megrendelhető, de nem kell aggódnunk attól, hogy majd csődbe viszi a sok lesipuskás vásárló a céget, így is lesz rajta haszon. Felesleges is szaporítani a szót, lássuk a medvét.

  

Lucky Bag

Ahogy a neve is sugallja, bizony szerencsések lehetünk, ha az algoritmus is úgy akarja. A zsákba macska virtuális verzióját alkották meg számunkra. Elvileg minden „zsák” megvásárlásával megtakarítunk, mert minden, amit rejt, nagyobb értékű, mint amennyit elköltöttünk rá. Sőt, akár még további zsákokat is nyerhetünk, értelemszerűen addig nem tudjuk, mit rejt, amíg ki nem nyitjuk. Természetesen nem lehet rá visszatérítést igényelni.

2_12.PNG

 

Cool ADD-ONS

Ahogy megláttam, rögtön gyermekkorom „100 forintos boltjai” (később 1 eurós marketek, szigorúan fonetikusan írva) jutottak eszembe. Ellentétben ezekkel az üzletekkel, itt valóban minden 3.33 dollárba kerül. Minden. Kezdve a WC-kagyló esti fényétől, az ízlésesen színezett ingen át az S530 nevet viselő Bluetooth 4.0-val operáló agybadugós fülesig. Mindenből egyet rendelhetünk, másnak is hagyni kell.

4_8.PNG  

Battle of the brands 

A neve már sejteti, mire készülhetünk. Meghatározott nagy kínai márkák kiválasztott termékeihez juthatunk extra kedvezmény fejében. Egészen pontosan 20 márka termékei között scrollozhatunk a munka helyett naphosszat: Xiaomi, iLife, Anet, Chuwi, Homtom, Hubsan, JJRC, Teclast, Onda, Beelink, Yi, Leagoo, Outkitel, Motospeed, Scishion, No.1, Sricam, Alfawise, Zanstyle, Nitecore. Így vehetünk akár akciós Xiaomi ultraszónikus párátlanítót vagy No. 1 okosórákat a nagy márkákat megszégyenítő árért cserébe. 5_5.PNG

 

Epic Category Deals 

Itt a kedves weboldalas kollégák kategóriákba szedték nekünk az akciós termékeket. Így egyre kattintva tovább csorgathatjuk nyálunkat munkaidőben (is) az okostelefonok, tabletek, hordható eszközök, mobil kiegészítők, táskák és cipők között, csak, hogy néhányat említsek.  6_5.PNG

Ezeken a kis akciókon kívül azonban több játékra is invitálnak bennünket. Egészen pontosan kettőre, és van egy bónusz, ahol a különböző akciókért felelős kuponokat gyűjtötték nekünk össze. Mindezeket teljesen ingyen írhatjuk be az adott márka rendelésébe, és máris kapjuk az olcsósított árat.

 

Szülinapi torta játék 

Van nyolc gyertyánk a szülinapi tortán, a feladat adott. Meg kell őket gyújtani, ennél mi sem lehetne egyszerűbb, gondolhatjátok. Dehát mit is ér a netes játék megosztás nélkül? Semmit sem! Ha klikkelünk a Start gombra, megkapjuk az első ingyenes ajándékot. Ezután egy linket kell szétszórni ismerősi körünkben, és ha rákattint a hét szerencsés, mi begyűjthetjük az ingyen cuccokat. De csak akkor kezdünk el igazán játszani, ha az első gyertyánk meggyulladt az egyik barátunk által. Mindegyik után egy-egy ajándékot zsebelhetünk be, és ha elég szerencsések vagyunk, megnyerhetjük a Prize X-et, ami kiviteltől függően lehet 30 gearbest pont, de akár okostelefon is. Akik azonban nagyon beleélték magukat, el kell, hogy szomorítsam őket, mert sajnos rengeteg panasz érkezett a GB Facebook oldalára, ugyanis nem nagyon akar működni a dolog, de ezt már ti is többen jeleztétek.

1_16.PNG

  

Harmadik nagy ajándékosztás 

Szerencsére ennek már jóval könnyebb a leírása. Minden regisztráló három lehetőséggel rendelkezik, hogy kinyithassa a dobozokat, amelyek telefonokat, pontokat vagy kuponokat rejtenek. Ezután a különböző közösségi csatornákon osztogatva a játékot, kaphatunk még lehetőségeket, naponta. GearBest pontjainkat is beválhatjuk annak érdekében, hogy minél jobb ajándékot dobjon nekünk a gép.  

3_8.PNG 

Van még továbbá egy rakat kódunk is, melyeket igénybe tudtok venni, ha vásároltok, és ugyan nem hatalmas mennyiségű összegeket, de azért egy fröccsre valót mindenképp meg tudtok spórolni!

Kód

Részleg

Kedvezmény mértéke

3rdGB3AFF

weboldal szerte

8%

GB3rd

weboldal szerte

10%

3rdGBMBP

mobiltelefonok

8%

3rdGBTPC

tabletek

13%

3rdGBCE

fogyasztói elektronika

13%

3rdGBTE

elektromosság és szerszámok

10%

3rdGBCNA

számítógépek és internetezés

10%

3rdGBHM

otthon és kert

10%

3rdGBOD

kültéri tevékenységet és sportok

10%

3rdGBMB

autók és motorkerékpárok

10%

3rdGBEU

EU raktárkészletről rendelés

8%

3rdGBOS

iroda és iskolai felszerelések

10%

3rdGBSB

táskák és cipők

13%

3rdGBLF

LED lámpák és zseblámpák

9%

3rdGBMZ

egészség és szépségápolás

13%

3rdGBME

órák és ékszerek

10%

3rdGBCK

babák és gyerekek

13%

3rdGBAP

Apple kiegészítők

13%

3rdGBCS

felszerelések

20%

 GearBest szülinapi oldal >>

 

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr8912336823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komolytalan samu 2017.03.14. 13:59:31

Nagyszerű! Viszont akkor továbbíthatnátok nekik, mennyire elcseszett promóciós taktika, hogy négy különböző oldalról négy különböző árat kapsz ugyanarra a termékre. És ez még hagyján, mert halásszon a zavarosban, akinek erre ideje van, de ha én egy 8 dolcsis termékre beütöm a 10% promokódot, akkor utána ne írjon ki 11 dollárt, mert azt gondolom, hogy hülyének néznek és még szarul is csinálják.

Ha adott termékre nincs további kedvezmény, akkor írja ki azt, vagy álljon vigyázzban 8 dollárnál, de ne szopasson, és főleg ne ilyen átlátszóan, mert ezen még keresni sem lehet, csak elkergeti a vásárlót.
süti beállítások módosítása