10 éves a Banggood - Útmutató a nyereményjátékok használatához

2016.08.14. 08:00

mrgergoke

screenshot_2016-08-13_10_20_31.png

Idén is elérkezett a hatalmas kínai webáruház, a Banggood születésnapi nyereményjáték sorozata. A tavalyi alapján idén is elképesztő villámakciókkal találkozhatunk a legdrágább termékekre. Míg tavaly véletlenszerű, de népszerű termékeket (például telefonokat, drága drónokat, táblagépeket, mini PC-ket) áraztak le 1 dollárra néhány darab erejéig, addig idén ez már a vásárlók feladata, hogy kiválasszák a megfelelő termékeket, és szavazással lenyomják az árukat a béka segge alá. Remek kilátásaink vannak a sok napos eseményre!

Az alapvető különbséget tavalyhoz képest két dolog adja. 1, hogy a tavalyi is nagyon jól sikerült, rengeteg értékes nyeremény talált gazdára szó szerint fillérekért (volt, hogy valaki többszázezer forint értékű DJI Phantom szettet vitt haza 10 dolcsiért), és felhasználták a tavalyi év tapasztalatait az idei program tervezésekor, és 2, hogy az idei kerek 10 éves évforduló. Nemsokára kezdődik a kínai ereszdelahajam.

Na, én azt mondom, hogy zúzzunk végig rövid magyarázatokkal az egyes elérhető pontokon. Klikk erre az oldalra, én képekkel és magyarázatokkal kommentálom a dolgokat.

 

1.) 10%-os kupon

screenshot_2016-08-13_10_20_44.png

Amíg a rendes akciók el nem kezdődnek, addig is van lehetőségünk egy site-wide, azaz az egész oldalon bármire felhasználható 10%-os kupont szerezni minden egyes közösségi médiás megosztással. Összesen tehát 5 ilyet kaphatunk. A vásárlások, és az azok utáni visszajelzésekért kapott pontokkal legfeljebb 15%-os kedvezményt kaphatunk a vásárlás végösszegéből. Csak mondom, hátha nem tudtátok.

 

2.) Vegyes

screenshot_2016-08-13_10_20_52.png

Ez egy kis vegyigyümi. A felső képre kattintva egy olyan oldal jön be, ami valamiért laggol, mint a szar, ha a felétől lejjebb görgetek. Elég egyedi feature. Itt a naptár melletti "Check in" gombra kattintva úgymond becsekkolhatjuk az adott napot, amikért változó mennyiségű pontot kapunk. A pontokat lejjebb görgetve egy szerencsekeréken használhatjuk el. Tavaly tesztelték egy fórumban, és nem hazudik. Vagyis azt tudjuk, hogy akik valóban nyertek vele, valóban bekerültek az e-mail címükkel a nyerteslistába. Ezek alatt a becsekkolásokkal kapott Coinok (ezentúl ezt is csak pontoknak hívom majd) beválthatóak különféle kedvezményeket adó kupon kódokra, vagy akár konkrét termékekre is. Ez a része csak szeptember 1-jén fog elkezdődni, addig lehet gyűjtögetni.

screenshot_2016-08-13_11_40_30.png

Alul a bal oldali képre kattintva elérhető az idei év egyik legérdekesebb játéka. Itt elérhetőek azok a termékek, amelyek árát szeptember 9-ig a lehető legjobban le kell nyomni. A lenyomás úgy történik, hogy a felhasználók megoszthatják közösségi média oldalakon az adott termékeket, ezzel plusz egy szavazatot pecsételnek rá. Az első 3 terméknél ki van írva, hogy hány megosztás kell ahhoz, hogy le legyen nyomva a termék ára $0.99-re, azaz mintegy 285 forintra. Jelenleg a Xiaomi 170.000 forintos drónja, 70.000 forintos okostelefonja, és 17.000 forintos asztali lámpája vezet, de az alatta lévő sorban is vannak érdekességek, például kevesebb, mint 3000 forintért a közel 400.000 forintért árult DJI Phantom 4. Ezekre majd minden bizonnyal olyan akció lesz 9-étől, ahol visszaszámlálás után baromi gyorsnak kell majd lenni. Ez tavaly úgy működött, hogy azt is megpróbáltuk megvenni 1 dollárért, amire nem is volt szükségünk, csak azért, hogy meglegyen legalább egyszer a győzelem érzése. Voltak azért szép számmal itthon is, akik elkapkodtak nagyon jó cuccokat, úgyhogy hajrá.

screenshot_2016-08-13_11_53_40.png

A jobb alsó képre kattintva egy újabb árvágós oldalra jutunk, ahol egy csomó termék árát segíthetünk lecsökkenteni a hozzájuk kiírt minimumra. Ezek már most is megvásárolhatóak, de kicsit bonyolultabbak. A lényeg az, hogy ha tetszik az adott termékhez kiírt, legalacsonyabb elérhető ár, akkor klikk a "Create" gombra, és ha megosztod mondjuk fészbúkon, és az ismerőseid rákattintanak a linkedre, és segítenek lekaszálni a normál árat, akkor a felhasználónak lehetősége van megvenni a terméket (kizárólag a "Create" gombra kattintás utáni 48 órában!) az alacsonyabb áron. Egy felhasználó maximum 10 ilyen termék árát szabhatja át.

 

3.) BG app

screenshot_2016-08-13_10_22_20.png

Ez az oldal adja magát, itt a Banggood appot népszerűsítik olyan ajánlatokkal, amik csak azon keresztül érhetőek el.

 

5.) Elő-sznepáp

screenshot_2016-08-13_10_22_25.png

Az elkapkodós ajánlatokat snap-up ajánlatoknak hívják, így találkozhattok vele mindenhol. Ez nagyjából annyit sejtet, hogy ha valóban jók az árak (de lehet, hogy akkor is, ha nem), vásárlók milliói ülnek a gép előtt és olyan sebességgel kattintgatnak a vásárlás gombra, amikor lejár a számláló, mintha áram rázná őket. Sokan arra gyanakodnak (nem alaptalanul), hogy sok magasabban képzett vásárló robotokat használ a vásárlások teljesítéséhez. Egy ember nyilván nem tudja felvenni a versenyt egy program teljesítményével, így sokan már azért feladják az olcsó termékekért küzdést, mert azt sejtik, hogy mások robotokkal csapatják. Szerintem tutira használnak robotokat, de butaság feladni, elvégre nekem is bejött pár üzlet. Nem a legjobbak,d e akkor is.

 

6.) Márkás termékek

screenshot_2016-08-13_10_22_29.png

Itt semmi különleges nincs, csupán márkás, magas minőségű termékek ajánlatait lehet megtalálni, amolyan nyálcsorgatós kütyüböngészde.

 

7.) Nyereményjáték

screenshot_2016-08-13_10_22_39.png

Ez egy újabb nyereményjáték. Semmi más dolga nincs a játékosnak, mint kattintania, és elárulnia, hogy mióta ismeri a Banggood-ot. Minden felhasználó egyszer adhat választ, és szeptember 9-én kisorsolnak egy Umi Supert, 4 Xiaomi fülhallgatót, és 5 vízálló JJRC H31 drónt.

 

8.) Leárazások, EU és USA raktárak

screenshot_2016-08-13_10_22_43.png

Itt is csak mindenféle termékakciót találunk, illetve az EU és USA raktárak linkjeit. Ha valaki nem tudná, hogy ilyenek is vannak, az most már fogja, és érdemes is észben tartani, mert sokszor nevetséges felárért vihetőek EU-ból a termékek, és még sokkal gyorsabban itt is vannak. Ráadásul biztosan ÁFA-mentesek.

 

9.) Tippek a snap-uphoz

screenshot_2016-08-13_10_22_50.png

Be vagy zsongva, a 99 centes termékekért, hátha pont te viszel haza egy rakás méregdrága kínai állatságot párszáz forintért? Jogos, de előbb nem árt tudni, hogyan növelheted az esélyeid!

Először is csekkold le, hogy mik lesznek majd kaphatóak extrém alacsony árakon. Ami tetszik, és hamarosan elérhetővé válik (lejár a számlálója), azt rakd be előre a kosaradba, és szeptember 8-9-én próbáld megvásárolni, hátha te leszel a szerencsés. Paypal-en érdemes beikszelni első vásárláskor a "This is a private computer" boxot, mert így legközelebb már nem fog jelszót kérni és bejelentkeztetni, ezzel is jelentősen növelve az esélyeinket.

Hát, nagyjából ennyi lenne a trükk. Ha lesz valami nagyobb update, arról majd külön írok szerintem.

Kellemes kütyüböngészést kívánok!

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr4010407702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jackal_ 2016.08.21. 09:17:09

Segítségként még annyit (ha már én nem írtam le ilyen szép részletesen a dolgokat:D), hogy a Bg hajlamos termékeket felárazni, lásd Eachine FPV monitor, ami most 50%-on megvehető, de 60-ról van 30-ra árazva (én 31-ért vettem, akció nélkül), szóval nem bedőlni ám mindennek:D
süti beállítások módosítása