Mobil Weekend Budapest 2016 - Hazai IoT rendezvény

2016.07.09. 13:19

mrgergoke

screenshot_2016-07-09_13_06_28.png

Ma egy kissé más jellegű hírrel szolgálok nektek, aminek mégis van köze a bloghoz. Nagyszabású hazai IoT konferenciát rendez a Mobil Weekend csapata, mely alatt többek között mobilalkalmazás fejlesztést, szakemberek előadásait és workshopjait, kapcsolatszerzési és ismerkedési lehetőséget, és továbbképzést, fejlődést kell érteni. Számtalan lehetőséget kínál az érdeklődők számára Magyarország legnagyobb mobilpiaci rendezvénye.

Nézzük csak meg ezt:

screenshot_2016-07-09_13_09_30_1.png

Ebből rögtön kiderül, hogy ki az, aki érintett, és ki az, aki nem, bár engem még úgy is érdekel a dolog, hogy nem sok közöm van hozzá. Sosem tudni, hogy egy ilyen szakmai rendezvényen kikkel találkozni, lehet, hogy pont itt jön meg valakinek az ihlet, hogy saját vállalkozást indítson. Márpedig ha valakinek ez benne van a pakliban, akkor a témában jobb segítséget keresve sem talál.

Az esemény 3 napos, szeptember 22-24-ig tart, érdemes lesz ellátogatni!

Itt találtok bővebb információt a rendezvényről.

komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr398876610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása