Blitzwolf BW-MP1 projektor teszt - vezeték nélkül is megy neki

2016.04.20. 10:00

mrgergoke

1456195788_2.jpg

A legutóbbi olcsó, kábé 10 ezer forintos projektor után erős kétségek merültek fel bennem, hogy szabad-e kintről is 40-50 alatt másikat venni. Biztosan tudnak jót gyártani, de azért 10.000 forintért náluk is csak hulladékot kapni. Itthon azt se. De mint tudjátok, kezdek rajongani a Blitzwolf újonnan megjelent termékeinek, így szigorúan nem maradhatott el a projektoruk kipróbálása sem. Ez mondjuk 28.500 forintba kerül. Pont a kettő között van azon a határon, hogy még azt mondom, hogy tutira szar, vagy már akár lehet is belőle valami. Íme, a Blitzwolf új cucca.

Igazából annyi előnye kapásból volt más projektorokhoz képest, hogy imádom a cuccaikat, és még a kellemetlen első tapasztalatom után is inkább megvettem ezt a projektort, mert tudtam, hogy tőlük van. Egy alapszintű bizalom volt bennem. Valaki be is szólt érte, hogy majd megint kapok valami szart, de tényleg hittem benne, hogy jó útra tért végre a gyártó, és végleg szemet hunyhatok okosórás félrelépésük felett.

Szóval rövid átfutás után megrendeltem Banggoodról, és alig vártam, hogy megjöjjön és király legyen, hogy filmezhessek a falon.

A dobozán nincs semmi extra. Nem néz ki rosszul, mert egész menő, de azért még lehetne menőbb is. Viszont nem ez a lényeg, hanem az, hogy az amúgy meglepő tömegű projektor vastag szivacsok között utazott, megint csak bombabiztos csomagolásban. Kihámoztam belőle a készüléket és tényleg meglepődtem a súlyán, akkor mosolyogtam elsőnek, reméltem, hogy nem véletlenül van ilyen tömege az előző pillesúlyához képest. Az anyaghasználata remek. Tipikus matt, gumis felületű műanyag, de a stabilabb fajtából. Abszolút elégedett vagyok a kinézetével, tényleg foglalkoztak vele a tervezők. Semmi különleges, mégis teljesen korrekt.

1456195791_2.jpg

Sajnos HDMI kábel nem jár hozzá. Először nehezményeztem a dolgot, aztán rájöttem, hogy csak azért nem tartozék, mert saját BW-Linknek hívott technológiával vezeték nélkül is rá lehet kapcsolódni. Lényegében EZCast-re hajazó képernyőtükrözésről/átküldésről beszélünk.

Hivatalos specifikációi:

Márka: Blitzwolf
Model: BW-MP1
Képrendszer: LCD
Fényerő: 1200 Lumen
Kontraszt: 800:1
Natív felbontás: 800x480
Legmagasabb bemeneti felbontás: 1080p
Égő típusa: LED
Égő élettartama:: 20000 óra
Lencsék: f=125
Használati útmutató: Van
Vetítési távolság: 1.07m-3.8m
Vetített kép mérete: 34-130 inch
Képarány: 4:3/16:9
Színek száma: 16.7M
Trapézkorrekció: ±15°
Tápegység: 100-240V 50/60Hz
Teljesítmény: 55W Max
Bemenet: USB/SD/AV/HDMI/VGA/IR/2.4G WiFi display
Kimenet: 3.5mm fülhallgató
Hangszóró: 8Ω 1W
Nyelvek: 23
Méretek: 201mm*153mm*67.5mm
Tömeg: 1Kg
Videó: 3GP(H263,MPEG4)/AVI(XVID,DIVX,H264)/ MKV(XVID,DIVX,H264)/FLV(FLV1)MOV(H264)/ 
MP4(MPEG4,AVC)/MPG(MPEG1)VOB(MPEG2)/ RMVB(RV40)
Audió: MP3/WMA/ASF/OGG/AAC/WAV
Kép: JPG/PNG/BMP
Dokumentum: TXT

 

Van RCA kábel, tápkábel, meg egy remek kis távirányító. Alig vártam, hogy beüzemelhessem.

 

Tesztüzem

Kábel híján nem rögtön asztali géppel próbáltam ki, hanem ha már úgyis van USB csatlakozója, akkor pendrive-val. Felraktam rá az új The Walking Dead évad első részét és lejátszattam. Gyorsan bekapcsol. Pár másodperc csend, aztán felzúg nagyjából olyan hangerővel, mint az előző, majd megjelenik a Blitzwolf felirat, és pár másodperc múlva teljes fényerővel várja a dolgát. A menüje kissé visszamaradott a tipikus kínai túlbonyolításhoz képest, de legalább a végletekig átlátható és kezelhető. Nem olyan tróger, mint az előzőé, hogy nem fértek ki az alapnyelv feliratai, meg ilyenek. Itt minden egyszerű, minden egyértelmű, nincs túlzottan sok beállítási lehetőség sem, nincs hol bolyongani.

1456195787_2.jpg

A lencsét két helyen lehet tekerészni. Kívül fókuszt lehet állítani, a beljebbi gyűrűvel pedig a trapézkorrekciót. Ez ugye a horizontális tengely körül forgatja a képet, ha el akarjátok képzelni. Ergo, ha lentről vetítetek felfelé a falra, vagy vászonra, akkor trapézos lehet a kép, ami szöveg és prezentáció esetén még csak-csak, de film, játék, képek esetén sehogy sem elfogadható. Erre sem volt képes a másik.

Ezen felül már csak pár minimál kezelőgomb van rajta, ami nagyon kell. Minden más megtalálható a két AAA elemmel funkcionáló távirányítón. Szintén kellemes tömege van az elemekkel együtt, puhák, nem pattogósak a gombjai, jó fogása van, nincs vele baj.

1456195790_2.jpg

Szóval felzúgott a projektor, bele dugtam a pendrive-ot, rögtön vette is a lapot, kiválasztottam, hogy róla szeretnék lejátszani, rámentem a filmre, és elindította, miközben adatokat írt ki róla jobb oldalt a kép felén. Ilyenkor vagy a távon, vagy az eszközön nyomni kell egy Play gombot, és akkor kirakja teljes méretre, illetve elindítja elölről.

Rájöttem, hogy rémesek a színek, egyáltalán nem filmes. Addig nyomkodtam a megfelelő gombot, amíg be nem adott valami előre beállított színsémát, ami már megfelelt a filmhez. Még korántsem tökéletes, de kellemesen nézhető. Kicsi kevés a kontraszt talán. Talán kicsit fakók néha a színek, vagy a fene sem tudja. Aki nagyon rá van kattanva, majd beállítja magának manuálisan, nekem nem volt türelmem hozzá. De pár percen belül elfeküdtem az ágyamon, a projektort a seggére ültetve a plafonra vetítettem, és ott néztem. Az eszköz egyetlen, 1W teljesítményű hangszóróján ment a hang is 70-es szint környékén. Itt volt az a határ, hogy már túl hangos a fejem mellett, és már nem jó. Doboznak nyilván doboz hangú, de legalább már majdnem élvezhető a minősége, nem olyan, mint az előzőé.

1456195793_2.jpg

A zúgás nemhogy nem túlzottan hangos, hanem kifejezetten halk ahhoz képest, amire számítottam. Abszolút nem zavaró, és ezt rettentően nagy előnyének találom. Vannak dolgok, amiket csak a távirányítójával lehet kezelni rajta (legalábbis eddig ez a tapasztalatom), szóval mindenképpen érdemes elemmel készülni hozzá, mert az nem tartozék.

A pendrive után kipróbáltam HDMI kábellel, gépre csatlakoztatva. Sajnos a kábel sem tartozék (ezt kicsit nehezményezem is), ezért érdemes azzal is készülni, mert szerintem ez az egyik leggyakoribb összemadzagolási mód, amire hétköznapi embernek eszköze és szüksége van. Pillanatok alatt megvolt minden, és bár a Rainmeter hátterem az alacsonyabb natív felbontás miatt durván szétcsúszott, a filmek abszolút élvezhetőek voltak rajta.

1456195795_2.jpg

Eszközök hiányában az AV-s és SD kártyás megoldást nem tudtam kipróbálni. Amiről viszont bőven van még írnivalóm az a BW-Link elnevezésű saját vezeték nélküli cuccuk. A lényeg az, hogy DLNA, illetve Miracast módok elérhetőek.

Az első feladat az, hogy DLNA módban csinál a projektor egy wifi hálózatot, amihez kapcsolódni kell. A kivetített QR kódot kell beolvasni, vagy a mellette található IP-címet beírni a böngészőbe, és máris elérhető a projektor kezelőfelülete, ahol meg kell mondani neki, hogy melyik wifi hálózathoz csatlakozzon majd internetelérésért, illetve a jelszót is itt kéri. Miután csatlakozott, a telefon képernyője elméletileg tükrözhető, vagy a megfelelő tartalmak átküldhetők a projektorra.

1457333074_2.jpg

Az első csatlakozáskor talált egy frissítést, amit automatán felhúzott önmagára, bár baromi lassú volt a dolog. Miután ez megvolt, kérte, hogy indítsam újra, ahogyan az a képek között is látszik majd. Vagy ötször megvolt, és még mindig ezt írta minden egyes bekapcsoláskor. Gondoltam is, hogy elmegy a jó anyjába, úgy újraindítom én, hogy csak úgy füstöl. Még javában ment a gép, amikor kirángattam belőle a tápkábelt. Visszadugtam, bekapcsolta magát, és lám, megjavult, hirtelen a friss verzió volt már rajta. Annyiból nem biztos, hogy jót tett neki, hogy a régivel még működött a képernyő tükrözése, most már nem. Sajnos nem tükrözéses módszerrel nem tudtam kiküldeni rá a tartalmakat, de bízok benne, hogy ezt hamarosan megoldják frissítések formájában.

Még egyetlen fontos részletről nem szóltam: fényerő. Sötétben kétségkívül elég a fénye, még félhomályban is elfogadható, viszont arra senki se számítson, hogy nappali fényben _élvezettel_ fog a falra vetíteni, mert arra már kevés. Én használtam nappal is, amikor teszteltem pár funkcióját, és lusta voltam lehúzni a redőnyt. A tartalmat mindig láttam, de a környezeti fény ugye elvette az egésznek az értelmét, nem volt élvezetes. Szóval sötétben ajánlom, vagy sötétben, csak némi plusz világítással, ha nem akartok vakoskodni.

Képek

 

Konklúzsön

Elég érdekes ez a cucc. Kábé 28.500 forintba kerül, de cserébe élvezetes rajta a filmnézés, még a beépített hangszórója is használható. Van rajta egy USB töltőport, és számtalan más lehetőség a külső eszközök csatlakoztatására. A menü érthető, tud magyarul is, majdnem perfektül. Nincs semmi túlbonyolítva rajta, és minden működik is, leszámítva a saját vezeték nélküli rendszerüket, ami még azért erősen hiányos. A régi verzióval még ment, amióta frissítette magát a cucc, azóta nem igazán akar szót fogadni.

1456195796_2.jpg

Tekintve, hogy engem nem különösebben érdekel a vezeték nélküli kapcsolódás (valljuk be: nem gyakran akarunk projektorra telefonról filmet kiküldeni, és azt élvezni), ennek alapján értékelem. Persze, bízok benne, hogy majd kijavítják a dolgot, de nem elsődleges szempont, nekem minimális veszteség ennek a funkciónak a kiesése. Gáz-gáz, nem mondom, de ettől függetlenül a használat abszolút élvezhető. Közel 30.000 forintot csak azért ér meg, mert annyiért nem lehet ehhez hasonló élményt nyújtó dolgot kapni. Egy nagy TV is drága, az itthoni projektorokról ne is beszéljünk, szóval megéri az árát, de csak azért, mert nincs helyettesítő eszköz. Bulikhoz, csoportos filmezéshez, ahol nem az ultrabrutál kivetített minőség a lényeg, abszolút ajánlom. 

Itt tudjátok megvásárolni.

#SZERK.: Ezt a kupon kódot most adták a ferdeszeműek: BWUSD5

Ha vásárlás checkoutnál beírod, 5 dolcsit levesz az árból.

Uff.

komment

Címkék: kiegészítők otthon elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr728597690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyvalakiuj 2016.04.20. 14:50:27

Formaterve vagyis maga a keszulekhaz, meg a lencseallito resz is egy az egybe az UNIC UC40, de az adatok es elmondottak alapjan vszinu kicsitt annal jobb minoseg, de lehet a technika is hasonlo benne(persze az olcsobb is kicsitt), de a multkori tesztben levohoz kepest tuti nagy ugras ez.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2016.04.21. 10:48:26

Rendkívül jó teszt köszönjük szépen! :) Jah, nem. Rendkívül jó teszt lenne, ha valóban megvetted volna a cuccot, de ilyenről szó sincs. A kérdésem már csak annyi lenne, hogy fordítottad a tesztet valahonnan, vagy kútfőből írtad? Szeretnék projectort venni, de egy ilyen "cikk" után biztos, hogy nem veszem meg, mert ki tudja mi belőle a hazugság és mi nem.

Még mielőtt ego-fight-ba mennék, tegyük tisztába, hogy a kínaiak mostanság égre-földre keresik a bloggereket, engem is megtaláltak, csak én nem álltam le velük bizniszelni, mert nem nagyon fizetnek és még csak teszterméket is nehéz tőlük kisírni. Ha lenne ilyen projectorod, nem gyári képeket tennél fel, hanem sajátot... Szóval a kör bezárult, kár így bloggerkedni és félrevezetni az embereket. Bízom benne, hogy a jövőben korrektebben fogsz eljárni. Köszi!

And37 2016.04.21. 10:58:26

@Tomi from Space: "Képek" link a Konklúzsön fölött egy dropbox mappa - kétlem, hogy gyári képek lennének. (A többi részéhez nem tudok hozzászólni, engem még nem kerestek meg a kínaiak, de nem is blogolok. :) )

(-o-) 2016.04.21. 11:31:06

te Tomi, okoskodsz itt, miközben a saját oldalad se' megy. Sepregess a saját házad táján, vádaskodásodat meg legközelebb támaszd alá valamvel, te egofighter, meg projector.. "kár így bloggerkedni és félrevezetni az embereket. Bízom benne, hogy a jövőben korrektebben fogsz eljárni. Köszi!"

Brett Shaw 2016.04.21. 12:14:17

@Tomi from Space: Ez egy elég komoly öngól volt! :)

Beherith 2016.04.21. 12:29:44

Elsore is feltunt hogy valami nem stimmel a review-val, mert a keszulek hasznalatahoz teljesen irrelevans, szubjektiv dolgokat dicser (muanyag tapintasa).

De koszi Tomi hogy szoltal. Mindenkinek aki azt hiszi hogy ez egy valodi, nem fizetett review annak megjegyeznem, hogy a vasarlasra buzdito link referrer-je arulkodik: utm_medium=mrgergoke&utm_campaign=bg1318780

Valamint a sajat keszitesu dropbox-os fotok ertekelhetetlenul szarok. Hol van legalabb egy teljes planban felvett tesztkep, esetleg egy kis lampa felkapcsolasa melletti fenyero teszt? Nekem tradicionalis, valos 2500 lumenes vetitom van, az megbirkozik a nappali vilagitassal, de itt biztos hogy nem igaz az 1200 lumen.

Beherith 2016.04.21. 12:33:49

@Tomi from Space:

Pusztan kivancsisagbol, milyen ajanlatot tettek? Review-ert adnak termeket? Mekkora latogatoszam kellett nekik a blogodon hogy megkeressenek?

pamut 2016.04.21. 12:38:42

Ha ez tényleg 28.500-ba kerül akkor nekem tetszik. A T-home-os boxot bele lehet kötni valahogy, azaz rendes tv-ként használható?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2016.04.21. 12:48:57

Hmm. Azért a szennyes ruha a széken és a padlón nem épp stock fotó jellegű. Valamint a feltett videó sem igazán tűnik gyárinak. Nancy ül a fűben... Ohh. (fogomafejemsmájli):)
Nem igazán értem, hogy mit vártok egy hobbibloggertől. Szerelje is szét? Benyomásokat olvasok itt mindig, amik szubjektívek.
Előtted a jövő, Beherith a totális-teljes teszt megírására, bár ha jól sejtem csak el akartál dicsekedni a 2500 lumenes vetítőddel. :) Jó neked. :P
Mindenesetre azért kösz az aggoalmakért, figyelünk rá.

S méghogy referral! Nahát! Tehát kap egy talicska pénzt a kínaiaktól és még csórikám a referrallal is garasoskodik... Ajjaj... <--- szarkazmus, csak szólok.
Ne morcogj! Nem éri meg. :) Gyere inkább játszani!

atomplanet 2016.04.21. 12:55:16

@pamut: Sajnos erre még rájön a vám és az áfa. Jócskán 40 felett lesz a vége.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2016.04.21. 13:01:47

@And37: Mea Culpa, mosom kezeim, elnézést, azt a linket nem vettem észre, de ilyenkor az ember egy review-nál a posztba várná a képeket és nem egy dropbox-ba dobálva, no de mindegy....

@Beherith: Én tettem nekik ajánlatot, amitől beleálltak a földbe :) Ha egy magyar cégnek adok egy ilyen ajánlatot, akkor a következő kérdés mindig az, hogy hogyan tovább. Az, hogy mi az alsó határ abban, hogy megkeressék az ember nem tudom, de anno az egyiknek már elmagyaráztam, hogy a magyar piacra fölösleges marketingre költeniük, mert egyrészt köze nincs az Ő üzletetelési etikketjüknek a magyarhoz, másrészt nincs célcsoport az ilyenre, hiszen egy techie nem egy magyar blog alapján fog dönteni, az átlag magyar meg nem fog dzsunka oldalakról rendelgetni, hanem megveszi használtan ami kell neki, vagy vesz egy márkás terméket áruhitelre :)

eLzsÉ 2016.04.21. 13:02:00

Fogalmam sincs, hogyan lehet élvezetes egy film 800x480-on...

Bobby Newmark 2016.04.21. 13:04:34

Engem az érdekelne főleg, hogy mennyi üzemórát bír ki. Mert ha kéthavonta harminc rongy, akkor olyan nagyon nem érdekel. Ha csak évente, akkor az még beleférhet...

terrormaci 2016.04.21. 13:16:48

nekem egy NEC M311W HD projektorom van, annak idején én is nézegettem ezeket, de úgy döntöttem inkább áldozok egy normálisra, ami valószínűleg tartósabb darab lesz.

mrgergoke · http://rendeljkinait.blog.hu/ 2016.04.21. 13:38:49

Kedves kommentháborús népezet!

Látom, néhányótoknak nagyon fáj, ha olyan linkre kattint, ami valóban referral link. Azt biztosan duplán, sőt triplán kell megnyomni, hogy megnyíljon, amitől én csak még gazdagabb leszek, muhaha!
Viccet félretéve csak annyit szeretnék mondani, hogy:

- valóban nem a legesztétikusabb megoldás Dropboxból linkelni a képeket, de sok képet készítek, és a magas felbontás miatt nagyok, így láthatjátok a részleteket is mindig. Cikk közben jó a marketingfotó is.

- valóban reflink van elhelyezve majdnem minden cikkem végén. De hát a bolti eladó is egy szemét disznó, hogy pénzt kér a termékekért a kosaradban. Miért nem adja oda ingyen? Úgysem az övé. Kicsit kiforgattam, de pénzből él az ember. Ha tízszer ennyien olvasnátok a cikkeket, higgyétek el, hogy akkor sem tudnék annyi pénzt kicsikarni a kínaiakból, ami legalább nagyságrendben megütné a minimálbért egy hónapban. Szóval kár sóvárogni, ez csak segít nekem megvenni a sok ökörséget, amiről itt írok, mert mégiscsak egy kis kedvezmény vásárlásnál. Így már belátható, hogy a cikkek még mindig őszinték, mert párezer forint azért vajmi kevés ahhoz, hogy megváltoztassam az írásba adott véleményem, amikor több ezren támaszkodhatnak rá segítségképpen.

- a földön és a régi székemen valóban szennyes ruhák vannak. Majd ha rendelek egy szennyestartót Kínából, nem ott lesznek. Erre eddig ügyeltem, hogy ne kerüljenek bele ilyen otromba módon a képekbe, de most biztos siettem fotózásnál, vagy a fene tudja. Elnézéseteket kérem, ugyanakkor meg is érte egy kicsit: ,,Hmm. Azért a szennyes ruha a széken és a padlón nem épp stock fotó jellegű."
Ezen olyan jót nevettem, mint már rég nem! :D

- a kínaiaknak kár ajánlatot tenni, mert valóban semmi köze az itthoni, meg a kinti marketingnek egymáshoz. Se a gondolkodásnak. Én éppen ezért nem teszek ajánlatot nekik. Ha akarnak, megkeresnek ők valami ajánlattal, ha nem, megoldom a dolgokat magam.

Konklúzsön: Itt és most szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy ne acsarkodjon, ha reflinket lát. Én megígértem még a legelején nektek, hogy őszintén fogok írni a kütyükről, még ha fizetnek is érte. Ez nem változott, akármit ajánlanak fel, sosem másítottam/másítom meg a véleményemet csak ezért, mivel nektek és értetek írom a cikkeket, nem nekik! Ha fáj a linkekre kattintanod, és ezzel nekem segítened, akkor ne tedd! Sosem kértem, hogy nyomkorásszátok a linkeket. Élvezzétek a cikkeket, okuljatok belőle, tegyétek hasznossá a tudást, satöbbi. A linkek azért vannak, hogy az érdeklődők, illetve a segíteni vágyók nyomkodják. Ha te csak olvasni jöttél ide, mit bánom én.
Én most újfent megígérem nektek, hogy őszintén írok a dolgokról. Ti tegyétek meg cserébe, hogy nem magyaráztok nekem, hogy anyás egy reflink. Ha ez többször is elő fog fordulni, megtalálom a módját, hogy kihajítsam az illetőt a komment szekcióból. Akkor majd lehet magyarázni, hogy biztos fizetnek.

eßemfaßom meg áll 2016.04.21. 13:41:55

Ez úgy ránézésre az utolsó csavarig ugyanaz csak más cimkével

www.tinydeal.com/uc46-1200lm-wi-fi-130-lcd-projector-1080p-with-hdmivgairusbsd-p-158609.html

26e-ért németből postázva (nincs se vám se áfa se postaadó)

mrgergoke · http://rendeljkinait.blog.hu/ 2016.04.21. 13:43:58

Nem is tudtam, hogy másolták, köszi, hogy felhívtátok a figyelmem rá! :)

eßemfaßom meg áll 2016.04.21. 13:56:36

Hiszen a "Blitzwolf" az Eredeti Kínai Cég ami Megalkotja a Termékeket :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2016.04.21. 14:29:14

Anno amikor az első projectoromat vettem egy LED LG-nél kötöttem ki, ami 100K-ba került, ujjongva vittem vissza a vásárlás helyére, mert hiányzott belőle a távirányító és ennek okán azonnal vissza is tudtam kérni az árát. Borzasztó minőségű képe volt és egyedül a lámpacsere megúszása motivált abban, hogy LED-et vegyek. Hiba volt, de szerencsére még idejében tudtam korrigálni. Ha valaki otthon akar értelmes módon filmezni, akkor érdemes rákölteni azt a 150 ezer forintot egy normális DLP projectorral minimum 2000 lm fényerővel, de hozzáteszem, hogy mostanság egy korrekt projector árban egy korret 42+ "-os TV-t is lehet venni, aminek aztán tényleg brutál képminősége lesz. Nekem egy Optoma HD600X van otthon, az sem rossz, de csak mozis estékre, valami fasza filmhez használom, minden másra ott a TV.

Plusz infó annak, akik projectorvásárlásra adja a fejét: black-out függöny anyagból kiváló vásznat lehet eszkábálni :) (én szürkét használok ilyen célra, de ha sikerül csillió lumen-es projectort venni, érdemes a feketével is próbálkozni, azzal már-már elérhető egy tökéletes, színhű és "a fekete tényleg fekete" filmélmény :)

Netuddki. 2016.04.21. 14:39:11

Ugyanez az UC40, csak más néven. Itt van 21ezerért:
www.banggood.com/UC40-Home-HD-800LM-AV-VGA-HDMI-USB-SD-Mini-LED-Projector-p-971531.html

Kell hozzá a töksötét, és qrvára hangos a ventilátora. Majd ki kell cserélnem egy halkabbra.
A saját videólejátszója is egy fos, viszont HDMI-n médialejátszóra dugva egész tűrhető.

Yooozi 2016.04.21. 16:34:26

Szevasztok! Fenn van az amazon.de-n is, mondjuk HU-ba nem kuldik, dehat annyi hazankfia van kinn, csak el tudjatok kildeni egy Nemet cimre, en is ezt tettem

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.04.21. 20:24:36

Volt anno Barco kivetítőm úgy 600 lumennel.
Ez az 1200 mire elég?

KékFény6 2016.04.21. 21:22:37

Félmilliós projektorokhoz sem szoktak HDMI kábelt adni, szóval szerintem ez nem nagy probléma egy ilyen áru eszköznél...

egyvalakiuj 2016.04.22. 16:40:52

@eßemfaßom meg áll: Igen majdnem ugy nez ki mint az UC 40 s utana latom hogy az UC 46 az szakasztott ugyanolyan s ugyanazokat a featureket tudja. Amugy tapasztalatom szerint a kinai lument kb el kell osztani 4el s akkor az a realis. UC40et probaltam annak elegge nemjok voltak a szinei, utana egy Tronfy GM60-at annak nagysagrendel szebb a kepe, persze egy minosegi projektorhoz kepest valoszinu sehol sincs, dehat arba se annyi.

wallee 2016.04.28. 12:58:03

@eßemfaßom meg áll: Ez így van! Nem egy ZS kategóriás márka!

MrBean 2016.04.29. 19:42:11

UC46-ot rendeltem TinyDeal-ről, meg is jött. A ventije iszonyú hangos, ez eléggé dealbreaker, ennyire nagy zajra nem számítottam. Na majd a film hangja elnyomja. A képét nem tudom egyelőre úgy beállítani, hogy mindenhol éles legyen, pedig nincs agyontolva a trapéz-kiegyenlítés. Egyébként kellemes meglepetés a fényerő. Tavaszi este 7 körül , keleti fekvésű szobában már teljesen élvezhető képet produkál, vagyis nem kell neki tök sötét.
Viszont van még egy kérdés. Azt jól gondolom, hogy zoom egyáltalán nincs benne, szóval csak előre-hátra tologatással tudom szabályozni a kivetített kép méretét?
süti beállítások módosítása