Kínai autentikus boxer teszt - agresszív hagyományok, hagyományos agresszió

2015.10.12. 10:00

mrgergoke

4.jpg

Én azért gyakrabban vágom a körmöm. Bár, ha túlélésről van szó, lehet, hogy ő jár majd jobban. Engem mondjuk speciel mindig kiráz a hideg, amikor túl hosszú a körmöm, csak lusta vagyok levágni, beszakad, és beleakad a szőrös pulcsimba, meg mindenbe. Amúgy a termék egy ilyen ezmiaz cucc, fémből készült és boxerként funkcionál.

 

A rendelés körülményei

Előre kitervelt, szándékos cselekedet, mely nyolc napon túl gyógyuló lelki sebet ejthet gyakorlatlan olvasóim lelkén. 1550 forint körül vesztegetik a legolcsóbb ilyen ebay-en, bár szerintem nem sok mindenre jó. Még régebben vásároltam a Banggood egyik akciójában, ahol pontosan 10 centért, mintegy 28.5 forintért sikerült megvásárolnom. Nem mintha ennyit megérne. Felmerül tehát a kérdés, hogy normális vagyok-e. Költői volt, nem kell válaszolni.

abc01391-1.JPG

 

Csomagod gyütt

- mondta a postás, és bosszús arccal átnyújtotta a csomagot, meg még úgy 3 másikat. Figyeltétek már amúgy a fordított arányosságot ezekben a jelenetekben? Minél bosszúsabb a postás (több csomag), annál boldogabb leszel te.

Szóval megjött a maga kis szolid csomagolásában ez az izé, amit azóta sem tudok használni. Sajnos (?) nem támadnak meg elég gyakran az utcán. Nos. Acélból készülhetett, vagy valami hasonlóan kemény és nehéz anyagból. Ellentétes oldalon vannak csavarozva a gyűrűk egyesével, így hosszirányban kihajtható a ketyere, és ráhúzható az ujjakra.

abc01391-3.JPG

 

Tesztüzem (?)

Azt már most elárulom, hogy nem kényelmes viselet. Tehát ha valaki csak azért szeretné megvenni, hogy Budapest utcáit járja vele, miközben felcsapja a fekete kapucniját, meg betűri a terepnadrágját a 77 és fél soros acélbetétes bakancsába, akkor inkább keressen másikat, mert hamar meg fogja unni a keménynek tűnést. Kellemetlen.

Afelől nincs kétségem, hogy baromi fáj-e, ha ezzel behúznak egyet, viszont azt is tudom, hogy a behúzás tulajának legalább ennyire fog fájni, de inkább jobban. Olyannyira, hogy egy-egy igazán kemény felületet ért ütés szerintem csonttörést is okozhat, mivel semmi tompító felülete nincs belül, a fémgyűrűk élei egész egyszerűen belevájódnak az ujjak külső felébe. Épp csak kipróbáltam, de nem erőltetett a röhögés.

3.jpg

 

Konklúzsön

Mindig azt mondom, hogy ha szar is, ennyi pénzért mé ne. Hát ezt még ingyen sem. Ez egy olyan fölösleges dolog, hogy az elképesztő. Ráadásul az árán több kütyüt is vásárolhatunk, aminek milliószor több haszna van. És ha szerintem valami 30 forintot sem ér meg Kínából, akkor ott tényleg baj lehet. Meg sem kérdezem most, hogy ti mit gondoltok, erre nincsenek szavak. Na jó, megkérdezem. Legyen demokrácia.

 

Uff.

komment

Címkék: élet Hulladék

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr967955158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása