KZ-ED3 kínai fülhallgató teszt - szépszavú elegancia

2015.05.04. 10:00

mrgergoke

kz-ed3-acme-silver-grade-hifi-font-b-fever-b-font-in-ear-headphones-the-transient.jpg

Érdekes ketyeréhez jutottam. Megint egy fülhallgató, hadd örüljetek. Ilyen dizájnos ketyerét még nem láttatok Kínából, arra fogadni merek. Kukkantsátok meg, mit tud, hátha zsáner lesz!

Dobozka

Én mindig értékeltem az anyagtakarékos, környezetbarát, puritán, de mégis elegáns kartondobozokat. Ez pont ilyenben érkezett. Na jó, elegánsnak nem feltétlenül nevezhető, de nekem azért nagyon tetszett. Sajnos a felbontásával meg kellett szenvedni, ez meg is látszik a csomagoláson, de végül is nem szempont.

kz-ed3-metal-headphone-ear-headphones-bass-headset-phone-headset-music-earphone-samsung-headset-hifi-headphones.jpg

Itt sem gondolták túl a csomagolást, szépen bezacskózták, aztán kezi'csókolom. A tartozékok persze itt is megvannak. Az egyetlen dolog, ami kicsit zavar ennek kapcsán, hogy színben csak az eredeti, nagy méretű gumiharang passzol a füleshez, a plusz harangok már matt feketék.

Az eredeti nekem nem jött be szigetelés szempontjából, viszont az egyik feketére cserélve teljesen rendben van. Hallom, ahogyan gépelek, de nem panaszkodom most erre.

Dizájn tekintetében most aztán igazán nem lehet egyetlen szavunk sem, mert hosszú idő óta ez az első olyan füles, ami igazán baromi jól néz ki élőben is. Voltak már menő füleseim, de ez jobb a többinél. Kifejezetten nehéz réz házakban vannak a kis zenedobozkák, és a vezetékelés ahelyett, hogy trógerül mutatna emellett, inkább kiemeli az egyszerű eleganciáját. Masszív, kemény fémből vannak, le merem fogadni, hogyha szánt szándékkal taposnám meg, akkor sem lenne semmi baja. Csillagos ötös.

Képek

 

Telefonnal

Más kínai fülesek után kis felszabadulás volt ez, még equalizer nélkül is elfogadhatóan szólt. Volt némi basszus, kellemesen kaptam a magasabb tartományokból, nem sziszegett ezekre, és aránylag tiszta, kulturált a végeredmény. Equalizerrel már élvezhető szintre emelkedett ez a dolog. Mondjuk pont olyan szintre, hogy nem kezdem el agyondicsérni, de egy rossz szavam sem lehet rá.

original-jeecoo-kz-ed3-silver-grade-hifi-fever-in-ear-headphones-heavy-low-quality-earphones-free.jpg

 

Géppel

Természetesen ebben az esetben is egészen más élmény volt gépen hallgatva, megint csak felszabadultak a hangok, jóval több basszust kaptam, és tovább tisztultak a hangok. A térhatás teljesen rendben van, a basszuson nem kellett feljebb húznom, sőt egyáltalán nem állítottam a hangszíneken, élvezem így, ahogy van. Basszustesztnél már 80-100 Hz között elkezdett halkulni, 50-nél már erősen érezhető volt a halkulás, az alatt meg mondhatni ki sem adja valamirevaló hangerőn a hangokat.

 

Összegző

Egy ilyen rövidke bemutató után azt hiszem, az segíthet a legtöbbet, ha vásárláson gondolkodik az illető, hogy összegzem a tapasztalataimat. Telefonnal, de equalizer nélkül átlagos. Ugyanez EQ-val jó. Ugyanez géppel tök jó. $7.80-ért meg főleg. A dizájn meg fergeteges. A gumiharangokért kár, de feketével sem mutatnak rosszul. A masszív ház csak hatalmas plusz, kevésbé törik, és ezt bárhol lehet mutogatni, egy olcsó teszkóstól fényévekre van. Erre már azt mondom, hogy merem ajánlani megvásárlásra!

Itt megvásárolható ő.

Itt meg egy csomó másik KZ fülhallgató.

Uff.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítők elektronika

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr527376980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása