Kínai füldugó és orrdugó teszt - horkolásgátló szett a nőkért!

2015.01.26. 10:00

mrgergoke

cheapest-chinadirect-snore-stopper-sleeping-snoring-aid-anti-snoring-nose-better-price-more-benefit.jpg 3-m-spiral-belt-line-shape-font-b-safety-b-font-silicone-soft-font-b-ear.jpg

 

Már volt rá példa, hogy emelt hangon tettem a magyar nők üdvéért, ma elérkezett a második ilyen alkalom. Magyar férfiak! Nem tudjátok, mit adjatok a párotoknak? Magyar nők! Nem tudjátok, éjjel mivel verjétek agyon élettársaitokat, hogy ne horkoljon többé, de reggel még felkeljen?

Itt a tökéletes ajándék! Sóher pasiknak, tehetős pasiknak, feketéknek, fehéreknek, szagosaknak, higiénikusaknak, szerényeknek és megalomániásaknak, süketeknek és abszolút hallóknak, párkapcsolatban élőknek és szingliknek! Ja, nem, szingliknek nem, ők nyugodtan szarhatnak az egészre.

Tehát mindenkinek, aki párkapcsolatban él (ahol legalább az egyik fél nőnemű, vagy úgy érzi). Extrém érdekes tanulmány következik, az érintettek folytassák az olvasást mindenféle szemérem nélkül!

Gondoltam, hogy az extrém érdekessel összefüggésbe hozom a Való Világ aktuális szezonját, ezzel is idevonzva olyan embereket, akik nem akartak idejönni, pusztán VV Nyuszyfül ultra-titkos mellplasztikás videójáért túrják a netet. Amikor átgondoltam, hogy ez milyen hatással lenne a blog életére, színvonalára, olyan hirtelenséggel ráztam meg a fejem, mint a nemrégiben már emlegetett Horst Fuchs, amikor általános iskolában jótékonysági estre invitálták.

 

Mai ténykedésem

Rég esedékes témákat érintek ma. Mit érintek? Könyékig fogok túrni bennük, amennyire az alanyok engedik. Az alanyok pedig: egyszer egy sima füldugó peremes kialakítással, és egy orrdugó, ami meggátolja a horkolást. Hivatása szerint.

Egy kicsit ellentmondásos azt olvasni, hallani, hogy egy orrdugó fogja megállítani a horkolást. Aki esetleg nem tudná, a horkolást (nem szakszerű magyarázat következik) az okozza, hogy a torkodnak azon a részén, ahol az a himbilimbi van, összerakod a nyelved, meg az azzal szemben lévő dolgokat, és a levegő áramlása megrezegteti ezeket. Állítólag orrsövényferdülés is okozhat ilyesmit, de nem ez az elsődleges oka.

Az én meglátásom szerint (ez is még a nem-hivatalos magyarázatom része) van valami olyan okozója is a horkolásnak, mint az orrdugulás. Mert ha az eldugul, akkor levegőhiányosak leszünk, esetleg kinyitjuk a szánkat is, és azon keresztül lélegzünk, de közben horkolunk hozzá. Vagy valami ilyesmi. Mindegy, aki horkol, az tudja, milyen. Pacsi.

Az orrdugó különlegessége, hogy nem csak a kóros horkolókon képes segíteni, hanem azokon is, akik csak nem kapnak levegőt az orrukon keresztül éjjel különféle keresztmetszeti okok miatt. Nekik is pacsi.

A dugó mibenléte tehát az, hogy feldugod a szárait az orrlukaidba, és ennek valahogy meg kellene nyitnia őket.

Képek: orrdugó és füldugó

 

Tapasztalatok

A dupla védekezés mindig is hasznos volt, így minimális az esélye a váratlan meglepetéseknek. Ezt gondolhatjuk mi is a szett láttán. Asszony fülébe dugó, te meg tágítod az orrod. Lássuk először ezt a csodadugót.

Bedugtam az orromba, és nem állítom, hogy kevésbé kaptam levegőt, de jobban biztos nem. Hát csak rá kell nézni (élőben) a végeinek a méretére és egyből leesik, hogy ez többet zár, mint nyit. Azt ugyan éreztem, hogy kicsit megnőtt az orrlyukaim átmérője, de ez pont útját állta a levegőnek. Annyira meg nem nyitotta ki, hogy mindegy legyen ennek a mérete.

Röviden elmondva a tapasztalatom az tehát, hogy nem jó semmire. ekkor támadt az a remek ötletem, hogy mi lenne, ha nem ilyen irányból dugnám az orromba, hanem az ellenkező irányba meghajlítva, mert mégiscsak gumis, és akkor próbálná szétfeszíteni az orrom és tutira jó lenne. A tervben nem is volt hiba, a termékben viszont igen: túl rövid ehhez. Kifordítva remekül lehetne használni, de sajnos nem elég hosszú, kipattant az orromból.

A füldugó viszont határozottan jó cucc. Nem a legjobb (olyanom még nem is volt), de megfelelően király. Aki nem szereti az agybadugós füleseket, ez ezzel aztán végképp nehezen fog kibékülni, mert ez tényleg az ember agyáig elmegy. Nagyon furcsa érzés, felhelyezni, tényleg olyan, mintha sosem akarna megállni. Aztán egyszer csak érezni, hogy jó, így pont eléggé betoltam, elengedem, valamennyit kimászik, és vákuumot csinál a fülben. Ha ezt normálisan végrehajtjuk, és nem csak megmutatjuk a hallójáratunknak, hogy van ilyenünk, aztán betesszük a fiókba, akkor garantált a siker.

Jó, persze vannak olyan emberek, akik annyira horkolnak, hogy azt csak ellenhullám-generátorral lehetne elnyomni, vagy méreginjekcióval, de ez elsősorban átlagos horkolás ellen védelem. Természetesen nem csak erre lehet használni, hanem zajongó szobatársak, agresszív, alkoholista szomszédok, vagy akár hajnali 3-kor láncfűrésszel rohangáló öreg néni ellen a körfolyosón, stb.

 

Konklúzió

Az orrdugó nekem ugyan használhatatlan volt, talán másnak pont ez használna. A füldugót viszont azóta is használom, ha zajong körülöttem valaki. Rövid távra simán jó, csak egy hosszabb idő után fájdul meg az ember füle tőle, de szerintem ez is emberfüggő. Alváshoz meg azért jó, mert akkor meg úgysem figyelsz rá. Amikor már zavaró, majd kiszeded és alszol tovább.

Végső soron mindkettő megér egy próbát szerintem, mivel mindössze 1 dollárba kerülnek fejenként. Ráadásul nem is hőn szeretett USA dollárunk, hanem például ausztrál, ami jóval olcsóbb. Aki nem akar várni, meg több esze van, mint nekem, az itthon vesz, itthon még nagy is a választék a boltokban ilyesmiből, és ugyanilyen áron legalább ilyen jók vannak. Ez pont ilyen nem feltétlenül éri meg kintről rendelni dolog. Hát, majd kitaláljátok.

Itt megvásárolható mind.

Meg itt is.

 

Uff.

komment

Címkék: élet egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://rendeljkinait.blog.hu/api/trackback/id/tr827077785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása